30 octubre 2023 0:39
Biblioteca molt ben muntada, amb espais per reunions, llegir, estudiar, etc. Boníssima atenció del personal.
22 julio 2023 6:16
El personal xerra amb visites i companys. Em responen al review dient que és la visita de l'alcalde i em resulta ben estranya la resposta. No és el primer cop que no es respecta el silenci. Sempre hi ha algun bon motiu per xiuxiuejar o directament parlotejar perquè sempre hi sents converses alienes. Com a molt veus que s'afanyen o miren en plan "és un momentet" però allí estan, xerrant. He sentit personal conversant a tot pulmó algun altre dia també. No sé. Totes les biblios de la província ara mateix son una mica un casal on fer vida social i punt d' activitats populars que s'haurien d'acollir a la granja cafè de l'ateneu, i tot plegat en horaris tan mínims que per força coincidirà. I bé, un dia per una cosa i un altre per l'altre, aquesta biblioteca tampoc és massa sèria en l'assumpte silenci.
14 julio 2023 21:45
Actualizar los horarios por favor en internet, para mejorar información.
Los sábados cerrados
03 julio 2023 10:20
Malgrat qa la web indica obert, una vegada allà resulta estar tancada. Incomprensible q un dissabte d'estiu una biblioteca pública, romandre tancada
14 junio 2023 5:12
Com he vist en alguna altra ressenya, confirmo que hi ha força gent amb ganes de xerrera entre la gent que “estudia”. I també soroll exterior a la banda de darrera, que dóna a un parc infantil.
A més la zona d’ús infantil, buida, amb un munt de taules sense ningú mentre la resta de l’espai està ple. Potser els dies entre setmana té sentit, però els dissabtes al matí podrien obrir la zona a la resta d’usuaris.

Una cosa més, a l’horari hi podeu restar els darrers 15 minuts abans de tancar perquè posen música perquè la gent marxi i es desencadena un pandemònium de soroll i xerrera per part de la gent que se’n va. Ho podrien fer 5 minuts abans, més que suficient per la capacitat de local. Tot sigui per assegurar tancar la porta a l’hora en punt.
07 junio 2023 15:16
Muy buenas instalaciones en cuanto a diseño de los distintis espacios, iluminacion, comodidad.aspectos a mejorar: horario y atencion del personal.
07 junio 2023 7:20
Tot bé menys la bibliotecària baixeta i morena que sempre esta enfadada i de mala llet.pobreta, a veure si algun dia somriu una mica
08 mayo 2023 1:25
L’espai és ideal i la zona infantil trobo que està molt complerta. Però és molt difícil concentrar-se en aquesta biblioteca per estudiar, trobo que hi ha més gent que parla vers a la gent que estudia i això dificulta la concentració. No és una biblioteca on destaqui el silenci.
29 marzo 2023 1:23
Muy agradable y bonita, pero deberían abrir de lunes a viernes por las mañana. Además podrían abrir más temprano, los días que se encuentra abierto por la mañana abren a partir de las 10.
24 marzo 2023 19:45
Vaig sovint a la biblioteca.
Es un lloc en el que sóc feliç.
M'agrada moltíssim llegir i envoltada de llibres es como viatjar per tot el mon.
Les persones que treballen en la biblioteca són molt amables i sempre ajudant si es necessari.
09 febrero 2023 2:41
Imposible estudiar, mucho ruido y las salas vacias se supone que es para que los niños de infantil estudien. Sin sentido
13 marzo 2022 16:38
Es inviable que una biblioteca abra tan poco tiempo, apenas abren algunas mañanas y hasta las 11
07 marzo 2022 14:36
No se puede estudiar. Hay mucho ruido. Por favor, controlen los servicios públicos para su función.
02 marzo 2022 15:12
L’espai és molt adequat però els horaris podrien millorar. Obrir matins o una mica més als vespres.
14 febrero 2022 11:39
Excel·lent tracte del personal, sobretot a Ia zona infantil. Espai fantàstic, molta llum natural i amb gran.
Fan conta contes, també en anglès, i organitzen activitats freqüentment (anuncien a la mateixa biblio i al TOT).
Bústia 24h per devolucions.
El que menys m'agrada és l'horari, que es bastant limitat
27 noviembre 2021 16:57
Estaria bé que tanquessin mes tard. Sempre tanquen a les 20h, una horeta mes per als estudiants com jo que vivim a prop seria de gran ajuda ja que no tenim cap altre biblioteca que ens pilli aprop.
29 mayo 2020 11:43
Muy buenas instalaciones en cuanto a diseño de lis distintis espacios, iluminacion, comodidad.aspectos a mejorsr: horario y atencion del personal.
26 octubre 2019 10:18
Me gusta mucho ésta biblioteca, normalmente es muy tranquila y se puede trabajar a gusto. Tiene mesas distribuidas por los ventanales por lo que tiene mucha luz natural, que se agradece. Enchufes para los portátiles, baños y una fuente de agua para beber. Lo malo son los horarios, que son muy limitados y no permiten trabajar todo el día, por lo que muchas veces no voy porque me interrumpe el ritmo de trabajo. Tiene una terraza que está muy bien si eres fumador o si quieres salir a hablar por teléfono o tomar el aire.
19 marzo 2019 9:13
Buena biblioteca para ir a estudiar o trabajar. Como otras bibliotecas en Sant Cugat, se lamenta que el horario de apertura sea tan limitado.
29 mayo 2018 12:12
El personal que trabaja allí es totalmente impresentable, malhumorado, parece que todo les molesta. Mal educadas y bordes. Nada recomendable, mejor ir a otras bibliotecas en Sant Cugat. Simples funcionarias que esperan la paga a fin de mes.
11 marzo 2018 14:23
La biblioteca preciosa amb un gran assortit de llibres i espai per estudiar.

Malhauradament, però, està casi sempre tancada. Només obren dos matins durant la setmana (I a les 11h que es molt tard la veritat) Diumenja tancada i dissabte oberta només el matí. A més a més si vas al matí durant la setmana tampoc et pots quedar ja que tanquen dues hores per dinar. Personalment penso que és un recurs molt desaprofitat tenint en compte el tamany i la qualitat de l'instalació. Més gent podria gaudir de l'espai si obris més hores.

Altrament la resta és perfecte: Localització, personal, disseny, organització.
16 junio 2017 4:51
Una buena biblioteca amplia y con muchas mesas, lo interesante es que este en un centro comercial.
16 mayo 2017 7:20
Biblioteca instal·lada en el mateix Centre Comercial de Mira-sol. Molt bonica amb grans vistes i molta claror. Ha de, anar ampliant volums atès que espai N, hi ha. Val la pena acostar-se.

Escribe una reseña



Calificación general: