17 diciembre 2023 16:44
Es defineix com a servei públic però tanca tota la setmana durant les festes nadalenques quan les persones que estan més soles més necessiten de llocs per entretenir-se. Hi ha un munt de personal però sembla que no és possible fer torns per mantenir un mínim de dies de servei. Lamentable
14 abril 2023 11:42
Acabo de marxar de la biblioteca. La gent jove ho fa servir com un espai de tertúlia i no d'estudi. He acabat amb el cap carregat de tant xiuxiueig. Impossible estudiar.
25 octubre 2022 10:40
Desde 2013 por lo menos que no pisaba la biblioteca. He de decir que solo me salen cosas positivas para comentar y me alegra ver cómo la están cuidado a día de hoy.

Personal muy amable y dispuestos a resolverte cualquier duda.

Un lugar muy confortable en el que venir a estudiar. Muy iluminado a la par que agradable para la vista.

Dispone de muchas estanterías de libros diferenciadas en categorías, teniendo en cuenta que es una librería pequeña hay bastante variedad para escoger.

Muchas mesas para poder sentarte a leer o a trabajar con tu portátil, plus extra porque hay muchas tomas de corriente.

Los lavabos muy limpios.

Recomendado.
28 julio 2022 10:32
Ordenada, luminosa, amable, con muchas propuestas complementarias. Las personas que trabajan en ella muy profesionales y atentos. Me encanta ir a las sesiones de cuenta cuentos para adultos, especialmente en verano bajo la luna llena y la brisa nocturna entre los árboles. Sublime.
27 junio 2022 3:52
C'est un espace public que offres diverses services et livres pn était bien accueilli, merci beaucoup
18 octubre 2021 4:54
Estic contenta amb els clubs de lectura que faig des de fa anys.
El tracte és bó i el servei també.
06 julio 2021 16:00
Muy bien lo único que en el camino no hay ni una banquita ya que camino con personas mayores necesitan hacer pausa
01 mayo 2021 3:54
Estem a dijous sant: he mirat els horaris al web de la biblioteca i, en veure que indica que està oberta, hi he anat. Però estava tancada. Fan vacances tota la setmana santa, del 28 de març fins al 5 d'abril inclosos. Em sembla molt poc professional no indicar els horaris al web, m'han fet perdre temps. I, alhora, trobo sorprenent que tanqui tants dies, deixant sense un servei important els ciutadans de Sant Quirze.
28 febrero 2021 11:30
Sempre està tancada, ara és horari de tenir obert i tancada també. Totes les vacances de Nadal el mateix. Estic cansada de venir per haver de tornar a marxar.
29 agosto 2018 21:13
Muy silenciosa hasta que los bibliotecarios se ponen a chillar. En las horas que he estado allí, varios usuarios les han llamado la atención para que bajen el volumen sin éxito. NO recomiendo ir a estudiar.
25 junio 2018 12:04
He anat buscant llibres per nens d'entre dos i tres anys, i n'he trobat molts, els tenen al racó del petit lector que està molt be.

Escribe una reseña



Calificación general: