18 enero 2024 13:14
Ubicada en un lloc accessible, amb oarking gratuit, amb un entorn molt agradable, amb bones vistes desde la sala. Espai molt comode amb molta llum natural, per a mi es perfecte per anar a estudiar concentrat. Bona sel.lecció d”empresa i desenvolupament personal entre el seu fons de consulta.
Personal molt amable, atent que complementa perfectament i fa que l’experiencia d’us sigui excel.lent. Soc de Badalona i desde que la vaig descobrir fa uns quants anys, no m, acosto a cap de les que hi han la meva ciutat.
28 octubre 2023 2:50
Aunque no tiene muchos libros de economía y empresa, lugar ideal para estudiar!
29 septiembre 2023 12:24
Amables en el trato, y me encanta la posibilidad de poder reservar un libro de otra biblioteca y recogerlo en la de Montgat.
25 agosto 2023 20:43
Biblioteca ben assortida, bé directament o mitjançant accés als fons bibliogràfics de totes les biblioteques de la Diputació de Barcelona. És també una sala de treball molt còmode i amb unes vistes precioses.
Disposa d'una àrea específica per als lectors infantils ben dissenyada i agradable.
L'atenció al públic és molt correcte i ben qualificada, i es complementa amb activitats de promoció i difusió de la lectura a molt diferents nivells.
És fàcilment accessible amb transport públic, i té també una àmplia zona d'aparcament just al costat.
24 agosto 2023 9:42
Los monitores para hacer consultas por internet, son de los años 2000, y a la zagas los ordenadores o la conexión es lentísima. Que haya un punto para que la gente pueda dejar los libros que no quiere y lo puedan ser aprovechados es algo positivo. Revistas hay muy pocas, buenas vistas.
28 enero 2018 22:09
S'hi treballa molt bé sobretot els dijous al matí ja que pràcticament no hi ha ningú. Les vistes son espectaculars!

Escribe una reseña



Calificación general: