11 noviembre 2023 18:47
Vaig comprar una bicicleta elèctrica i em vaig sentir mal atesa per part dels treballadors en general. Poca professionalitat i molt poca amabilitat amb el client. La part de taller nefasta, ja que al cap de dos mesos se'n va desmuntar el canvi i m'ho van fer pagar. Al cap de dues setmanes em va passar al mateix i m'ho volien fer tornar a pagar, em deien que no entrava per la garantia, vaig haver de fer una reclamació directament a la marca de la bici. Em vaig sentir mal atesa per l'equip.
11 noviembre 2023 11:15
Excelente trato por parte del equipo
Xavier y compañía. Lugar perfecto para adquirir productos de ciclismo.
Saludos.
05 noviembre 2023 0:12
No intentéis llamar y si vais no esperéis que nadie os atienda, es bufet libre. En serio, no les importa perder ventas, no son de fiar, servicio y profesionalidad 0, no compréis en esta tienda si no queréis vivir una agonía.

En las reseñas mucha gente con la misma opinión, pero incluso podemos ver que la tienda está así por lo menos desde hace 3 años.
Las respuestas a las reseñas siempre son la misma: lamentamos tu experiencia y tomaremos medidas. Respuestas que podría hacer un robot, porque las medidas NO las han tomado.

No sé qué debe pasar con los trabajadores de allí, pero los únicos que hablan bien de la tienda les atendió un tal Xevi.
02 noviembre 2023 7:31
Molt bon tracte, propers i transparents. M'han assessorat molt bé i l'ambient és ideal per trobar la bici perfecte per a cadascú. En especial, gràcies a l'Ivan.
01 noviembre 2023 7:38
He intentado comprar en 2 ocasiones. No me han hecho ni caso, nunca me han dado ninguna explicación ni ayuda, ni por teléfono ni en persona. Allí vas y nadie te atiende, ni te miran. Dan unas ganas de preguntarles tu mismo si necesitan algo y llevarme la bici de gratis. Vamos pasan los meses y como veis en otras reseñas el servicio sigue igual. No sé que debe pasar, el jefe debe der un HDP y los trabajadores ni deben cobrar pobres.
26 octubre 2023 13:07
Mis agradecimientos a Xavi Matas y Rubén González, a Xavi porque gracias a él fue muy fácil comprar la bici y a Rubén por su trabajo un trabajo excelente de taller. Gracias chicos. Y gracias Escapa.
25 mayo 2023 4:07
He portat la meva orbea mpro varies vegades i el servei d’en Raúl (mecanic) ha sigut excelent! Tracte proper i profesional, molt recomanable!
22 mayo 2023 17:21
Fui a Escapa Girona, porque he tenido problema.en mi Rise estando en Rupit pasando esta.semana santa.
Entendiendo la situación, me han atendido inmediatamente.
Problema solucionado, rapida y eficazmente, pudiendo continuar con lo previsto.

Gracias chicos por comprensión y eficiencia.

Manuel Lopez
01 mayo 2023 8:05
Vaig anar anar amb tots els meus dubtes a mirar gravels, amb l'assessorament d'en Xavi, vaig tenir clar quina volia, em va resoldre tots els dubtes. Molt professionals i la meva botiga de confiança. I per cert, els que diuen que dissabte tarda no agafen el telèfon, doncs normal, com diu la web dissabte només horari de matí.
27 abril 2023 11:20
100% recomanable, en Xavier em va assessorar amb molta professionalitat.
Estic encantat amb la bici nova.
25 abril 2023 15:55
Muy contentos con el trato y con los consejos que nos dio Xevi. Muy rapidos en la entrega.
05 febrero 2023 20:08
La soberbia i la prepotencia son el seu punt fort. La profesionalitat es seu punt débil. Taller preus desorbitats, sempre fora temps i mal montatge.
Botiga, 0 profesionals i quan els debateixes algu molt coherent en que el vendedor va errat et responen que "no saps el que et dius".

Finalment hem van fer el gran favor de la meva vida i vaig optar per comprar una Megamo CRB i quina joia de bicicleta.
27 octubre 2022 0:07
La tienda es espectacular. El trato es frío y nada amigable, una fábrica de hacer dinero. No puedo opinar mucho más.
18 septiembre 2022 17:00
Muy contento con mi nueva bici, Tienda muy bonita con mucha variedad. Trato muy bueno y profesional en mi caso con Xevi. Ahora a disfrutarla (Juan Francisco)
22 marzo 2022 14:43
Merci al Xavi i a l'equip de la botiga de Girona per la super atenció! Sou tots uns cracks! A part, estic super content del meu "SUPERPEPINO" - Specialized 22 Levo Expert Carb R29"
16 marzo 2022 4:07
Molt professionals, tracte amable i eficient, serietat.
Per a mi ha estat un descobriment aquesta botiga.ho recomano als aficionats al ciclisme.
19 enero 2022 0:23
Muy buena atención por teléfono por parte de Víctor a la hora de hacer una compra on-line. Buenos precios
10 enero 2022 11:07
Tienda de bicicletas que es algo más que solo una tienda.
Ni sólo por tener también taller, y venta de todo tipo de accesorios, sino por ser un espacio de encuentro de aficionados al ciclismo en cualquiera de sus especialidades.
14 octubre 2020 7:47
Espectacular botiga (no entenc gens de bicicletes) però tenen una gran varietat i de tots els preus.
Nosaltres i vam trobar la bicicleta pel meu fill que feia temps que no trobàvem de casualitati vam anar-hi ala botiga. La bicicleta que buscàvem eatava agotada a moltes botiges. Little-big-bike.
Una gran bicicleta ja que el meu fill esta encantat amb ella.
Ens van atendre molt amablement en tot moment.
15 septiembre 2020 12:27
Em van recomenar el model la talla de la meva Gravel, que no en tenia experiència i ha sigut una experiència molt bona, L’iban que em va atendre un gran profesional, la botiga es impresionant, tot en conjunt un 10, gràcies per ser-hi, felicitacións per el servei.tornare!
04 septiembre 2020 6:42
Llevo 2 días llamando por teléfono intentando contactar con la tienda par comprar una turbo levo comp 2021y no hay nadie que coja el teléfono, al final me he tenido que desviar de la ruta ya que trabajo de repartidor.luego esta que llego a la tienda y tampoco es que tenga un volumen de trabajo que no puedan atender el teléfono, habían 2 personas, entro doy los buenos días y nadie contesta (viva la buena educación) subo hasta arriba para ver la bici y nadie me atiende ni me pregunta que quiero después de esperar 30 min. Al final, decido irme porque no puedo perder más tiempo.lo que si tengo claro es que ahí no compro la bici, por suerte hay más tiendas y con mejor trato.
20 agosto 2020 16:22
Buenos dias
primero de todo, total respeto a la politica de empresa (el tema son las maneras). Paso a contar lo acontecido;
-tengo interes en comprar una bicicleta, un nuevo concepto (gravel) viniendo del mtb y sin probar nunca una de carretera.
-deduzco que lo mejor sera testearla (basicamente porque el precio de salida es de 3000 euros y es suficiente dinero como para estar seguro de lo que uno se compra)
-llamo para preguntar si tienen un modelo para poder probar, me contestan que si, que claro, que puedo pasar cuando quiera.
-el primer dia que voy y no pueden atenderme por volumen de clientes.
-el segundo dia me dicen que no, que no hay bici para probar.que no tienen ningun modelo preparado para que la gente pueda testear.no lo entiendo pero no es mi negocio y acato lo que hay.ahora bien, las maneras.parece que se olvido que venia a gastarme tan gran cuantidad de dinero, de la boca del vendedor sale que no tienen bicis para probar una hora ni tampoco una flota de las mismas para testear 100 metros, contestacion sin faltar el respeto pero no con las maneras deseables que uno espera.

-que quede claro por mi parte, ni he pedido probar una bici una hora ni tampoco necesito ninguna flota de las mismas.lo unico que necesito es:
un servicio correcto, que cuando llame me digan concretamente que no voy a probar ninguna bici (y asi no me desplazo y pierdo mi tiempo de trabajo)
y un poquito de sentido comun.que el precio del producto es suficientemente alto como para que te contesten asi.bici de 4000 euros sin suspensiones, viniendo de mtb sin haber probado nunca una de carretera.no puedo testearla 100 metros? Gracias
(debe decirse que me dio el chico la opcion de probarla en las mismas instalaciones. 10-15 metros de recorrido.)
con todo el respeto por la logistica de la empresa,
muy agradecido.
05 agosto 2020 14:05
Em decidex-ho a comprar la bicicleta a la botiga de la zona per donar feina al comerç proper en lloc de per internet, i uns dies després, navegant veig que ells mateixos la venen online més barata del preu que m'han fet.
22 julio 2020 13:21
Vaig comprar una ebike i he tingut un problema amb l'aplicació que jo no sabia solucionar.
El noi que m'ha atès ha estat molt professional i m'ho ha solucionat en pocs minuts.
09 julio 2020 22:26
Volia comentar la meva experiencia en aquesta botiga però abans em veig obligat moralment a fer un petit comentari sobre l’anterior ressenya.

Justament vaig presenciar la major part de conversa entre el client i el venedor aquell dia mentre esperava per ser atès. Em va semblar surrealista que el client demanes probar una bicicleta de 3000€ perquè no havia practicat tal modalitat. Potser haver començat per llogar una bicicleta? Pretendre probar una bicicleta 100m per a estar segur de la compra d’una modalitat que no has probat mai és no saber absolutament res de ciclisme. El venedor va tenir fins i tot massa paciència, intentant ser dialogant, i vaig sentir com li oferia probar la bici a les seves instal·lacions, d’entrada un oferiment lògic, en un espai net i segur. Un clar exemple de quan un client no està a l’alçada d’una botiga.

Dit això, només em queda agrair l’atenció rebuda, precisament pel mateix venedor. Em va resoldre tots els dubtes i més, mostrant-se en tot moment un venedor experimentat i amb voluntat de servei. La botiga és un espectacle per a tots els amants del ciclisme i hi vaig trobar una bici que s’ajustava als meus gustos i a molt bon preu. Grans facilitats de pagament i hi tenen de tot per equipar-se. Molt recomanable.
14 marzo 2020 5:23
Avui al matí hem anat a comprar i la botiga es un espectacle per la vista!
Val la pena anar-hi a fer una visita.
Impressionant!
Atenció al client molt agradable i molt atents
Felicitats!
24 enero 2020 22:00
Muy buenas ofertas, a la hora de encargar la bici todo perfecto, pedí que me tubelizasen las ruedas sin costo a lo que accedieron pero en el momento de recogerla, venían con cámara y como en la orden de compra no estaba anotado no lo quisieron hacer. Así que si compráis algo que os lo pongan todo por escrito.
18 noviembre 2019 7:39
Estàvem de ruta per la zona Olot, bici espatllada ens presentem a les 19h de la tarda de un dissabte, ens arreglen la bicicleta en 30' i ens conviden a un café. Tot això amb una amabilitat increïble! Un 10!
19 septiembre 2019 2:52
Great bike shop in Girona with a nice and helpful team. Good advice and great coffee! I was in a hopeless situation with my bike but they managed with a great customer orientation and great service to help me. Many Thanks!

Escribe una reseña



Calificación general: