13 diciembre 2023 10:57
Feria muy recomendable, ha ido creciendo año tras año hasta hacerse pequeño Sant Jordi, esperemos la Generalitat o el Ayuntamiento le conceda espacio en la Fira de Barcelona que es donde debería de realizarse
01 junio 2023 17:46
Biocultura Barcelona
Ha baixat molt la qualitat de la fira.
No sé si relacionat amb la pandemia.
Pero res a veure amb l any 2019 i anteriors'.
Pocs stands.
Molt buit.
Sort dels stands que ens interessen Aloeplant eco, Artemis, Xocolata Torras, Aneto, Yogi Tea, Soria Natural, El granero integral, Algues etc
Empleada de seguretat que en comptes de demanar que l ensenyin l interior dels bolsos, fica les mans a dintre quan aixo no es pot fer. Molt poc professional i molt desagradable. Comportament lamentable, mai una cosa semblant enlloc.
Molt decebedor, treia les ganes d entrar.
Si hem entrat ha estat perque som consumidors habituals i perque en alguns stands ens coneixen
07 mayo 2023 9:40
Me ha encantado. Muchos stands de productos naturales y ecológico. Buena organización. Bien ambiente.
07 enero 2023 14:43
Una maravilla de día, una experiencia maravillosa, desde aprender a cocinar a las variedades de productos top. Es enriquecedor y además se disfruta.
Volveré a repetir. Gracias a Biocultura por mejorar nuestras vidas y mostrarnos que se puede disfrutar de una vida sana y pasarlo bien.
26 diciembre 2022 17:03
Asisto todos los años a la BIOCULTURA de madrid, hace unos días he estado y he notado cierta indiferencia por parte de los feriantes, entiendo que estan ahí para vender, pero tambien para explicar el producto y todas las preguntas que tienen los visitantes. Haber si le ponen un poco mas de ganas, que la verdad que no daban ganas de comprar a muchos de ellos.
09 diciembre 2019 23:11
Una feria donde podrás encontrar productos naturales, terapias alternativas, comida saludable! Actividades y talleres para acercar a los más pequeños a una vida más sana.
Tejidos naturales como el algodón orgánico o el lino, rellenos y colchones de lanas autóctonas.un sin fin de opciones
03 julio 2019 13:26
Diumenge vam tornar a BioCultura després d'uns anys d'absència. Pensàvem que reflectiria les necessitats actuals del món. Quina decepció. Només vam trobar quatre stands enfocats al residu zero. La resta, empreses cada cop més grans i amb més volum de negoci que només han canviat un tipus de producte per un altre però sense canviar de filosofia. Per què no hi eren els negocis que venen a granel, on el consumidor porta els envasos o n'ofereixen de paper o fècula de patata? Només hi vam trobar un forn amb pa sense plastificar, pa! Arreu on miraves, tot era packaging d'un sol ús: plàstic, tetrabricks. Tornem a caure en els mateixos errors. Ja no n'hi ha prou amb "reciclar" (que només serveix per continuar consumint igual però només es tradueix en un 30% de reciclatge real en el nostre país), hem de "reduir" el consum i la producció de residus. Hauria de ser condició indispensable per poder tenir stand que l'empresa compleixi amb uns requisits: reducció del packaging (obligant als fabricants a utilitzar materials no tòxics ni contaminants), venda conscient, eliminació del paper (es poden utilitzar les llistes de correu digital, newsletters, etc.), traçabilitat del producte fins a origen, etc. Aquest canvi de perspectiva no hi era enlloc, només l'extensió d'un negoci molt llaminer. Segons el meu parer, BioCultura és una plataforma que ha de promoure el canvi cap a un món millor i menys contaminat, no un aparador més de venda de productes. És una gran responsabilitat que tenim tots i que hem d'assumir sense perdre més temps. Francament, vaig tenir la sensació que em trobava en un centre comercial, res més. Només vam trobar un stand on es parlava de canvi en la mobilitat, de consum conscient, d'arquitectura sostenible. Només una professional de la joieria ens va parlar de la joieria sense tòxics. La resta, ganes de fer caixa amb les seves ofertes de fira i res més. No hi tornarem fins que l'organització no canviï l'orientació d'aquestes trobades. Teniu la visibilitat per fer que aquestes empreses incorporin la urgència d'un canvi d'hàbits. No la desaprofiteu.

Escribe una reseña



Calificación general: