12 noviembre 2022 8:43
Recomiendo 100% ir a Bioespai osteopatia, con Lluís. Un lugar en el que se suma un entorno maravilloso, un espacio de bienestar rodeado de naturaleza con las manos de un gran profesional, con unas manos sanadoras, hace que salgas con una vibración muy alta. Sin duda ha merecido la pena el viaje. Gracias!
01 noviembre 2022 17:58
Ya en mi primera visita he salido nueva. Lluís ha conseguido "resetearme" y me ha ayudado a reconectar conmigo misma. Sin duda es un gran profesional y se nota que ama lo que hace. A todo eso hay que sumarle un entorno único!
20 octubre 2022 4:59
Mi experiencia en Bioespai ha sido muy enriquecedora. La profesionalidad de Lluís unida a su sensibilidad y bonita energía, todo ello potenciado por un entorno natural de gran belleza del que se puede disfrutar desde la camilla, crean unas condiciones sanadoras espectaculares. Pude integrar los beneficios de la terapia disfrutando el maravilloso entorno. Meter los pies en el fresco agua de un riachuelo de montaña a pocos metros de la consulta y recargarme de la majestuosidad del Pedraforca a pocos kilómetros en coche fueron un gran regalo por lo que mereció más aún la pena el viaje hasta Bioespai.
Gracias Lluís por hacer posible esta experiencia.
11 octubre 2022 17:44
Les mans experimentades d'en Lluís, la seva ment, el seu cor i la seva empatia donen lloc a una tota una experiència de salut i benestar.
Un abans i un després, un canvi que comença amb el tractament i continua després d'aquest.
Sensació de pau, lliurament de tensions i sensació d benestar.
Ho explico i les paraules es queden curtes.
Moltíssimes gràcies Lluís!
07 octubre 2022 20:42
Molt recomenable!
Ha estat una sort conèixer al Lluís. Molt bon professional i un tracte excel·lent amb els nens.
03 octubre 2022 11:08
Agraeixo el tractament que em fa el Lluís, estic molt dolorida del cos físic degut traumatisme de genoll, la teràpia que rebo m, alleugereix dolor i cos.nota més equilibri i millor sostenibilitat.i la seva manera de cuidar el cos em dóna molta confian¢a.i benestar.gracieees
14 septiembre 2022 2:55
Luis ha logrado construir en Bioespai un microcosmo maravilloso! La energía que se respira gracias también al entorno hace bien al alma. Sus consejos, tratamientos, flexibilidad hacen de Bioespai un pilar en Bagá. Gracias por compartir y aplicar tu sabiduría para ayudarnos.
14 septiembre 2022 2:26
Como terapeuta, después de 27 años de trabajo, es un regalo que la vida me ofrezca un espacio de sanación que va más allá de un simple tratamiento de osteopatía, poder escuchar el sonido de un río, el cantar de los pájaros, sentir la fuerza del Cadí-Moixerò, la energía de la Maestra Pedraforca, la pureza del aire, y estar rodeado de luz y montañas verdes, esto es lo máximo que como terapeuta se puede pedir.
La vida me regala el Bioespai, y yo disfruto cada segundo con la conciencia de ser un privilegiado, y ofrecer mi trabajo BEYOND OSTEOPATHY y compartirlo con todos -as -es vosotros -as -es
Con gran respeto y amor, os doy la bienvenida con todo mi corazón ️.
Lluis vidal Esplá
13 septiembre 2022 21:47
Recomiendo al 100% el centro Bioespai Osteopatia en Bagà. Luis, además de ser un gran profesional, transmite una energía muy positiva que sin duda incide en el tratamiento. Tiene un don especial. Su sensibilidad y su buen hacer logran reestablecer el equilibrio, tanto a nivel físico como mental. Sales de allí con una energía renovada y positiva. Vale la pena ir hasta Bagà para hacer el tratamiento!
12 septiembre 2022 4:40
Lluis es un gran professional que et dóna confiança només al entrar al seu espai.

Sens dubte el recomano, segur que tindreu una experiencia reconfortant, plena de benestar i amb molt bons resultats.
07 septiembre 2022 9:14
Un lloc espectacular i un tracte encara millor. Un profesional alhora de tractar el nostre nadó. Tot genial!
26 agosto 2022 4:34
Sense cap mena de dubte, un dels millors terapeutes que m'ha tractat. Molt professional i molt bon tracte.
21 agosto 2022 17:40
Gracias Luis por cuidarnos y hacernos sentir como en casa en el Bioespai. Nos veremos el año que viene
11 agosto 2022 20:14
Excelente, parece mentira que en una sesión se logre tanto bienestar!
Gracias, vuelvo al tren tren diario con Nueva disposición y nuevas metas!
08 julio 2022 20:55
Maravilloso profesional con un trato exquisito, en un lugar súper agradable. Resultados desde la primera sesión en el cuerpo y en el alma Muy recomendable
05 julio 2022 6:49
Lo que hace Luis con bebés, niñ@s y personas adultas va más allá de la técnica, que domina con maestría. Lo suyo es casi magia! Adorable.
29 abril 2022 17:53
Quina sort te la comarca del Berguedà de tenir un profesional com en Lluis Vidal en un espai tan bonic, agradable i saludable. Vinc des de Barcelona però em val la pena! Gràcies Lluís
22 abril 2022 2:46
Avui per fi estic aquí, un moment únic, en un entorn màgic envoltada de tu. Ho tenia clar i per fi aquest meravellós regal. Gràcies Lluis per ser-hi sempre

Demà segona part passejant per aquest meravellós indret
16 abril 2022 19:08
Un accident em va fer descobrir la teràpia que proporciona en Lluís. Fa anys que ens tracta a tota la família. És una persona i un professional immillorable. Atent, cuidadós, delicat, precís, alegre… Només tinc paraules positives cap a ell i la seva feina ja que sempre ens ha ajudat a tots moltíssim. Agraeixo tenir-lo a la meva vida i el recomano a tothom que ho necessiti. Tan ell com el Bioespai, són maravellosos. Gràcies infinites pels teus tractaments i la teva dolça atenció Lluís
10 abril 2022 5:59
Un dels millors espais de osteopatia, Lluís un profesional amb molt bones energies i tractaments molt eficaç, val la pena anar fins Bagà, espai impecable amb un bonic ambient Natural.
02 abril 2022 8:16
No és màgia, perquè els anys no te'ls sap treure, però és un gran professional. Et fa una posada a punt i et reequilibra tot el cos. Et sens molt millor després de passar per les mans del Lluís.
01 abril 2022 10:40
Bioespai. La buena energía unida a las expertas manos de Lluís que reajustan y cuidan el cuerpo, hacen que sea todo un privilegio. Agradecida
30 marzo 2022 2:33
Un tractament al Biospace es un regal de l’univers…una connexió del cos i l’ànima a través de les sàvies mans d’en Lluís Vidal. Cada sessió et permet fer un pas mes en el camí de la sanació i de la felicitat.
Fa molts anys que ens tractem amb ell primer a Barcelona i ara a Bagà!
Tota la família petits i grans li confiem la nostra salut!
L’espai està ple d’energia conscient i de connexió amb el moment present!
Gaudir al Biospace, una experiencia de vida!
29 marzo 2022 8:42
Lluis tiene Un Don especial, y unas manos privilegiadas. Me ha ayudado mucho a mejorar en mis dolencias, y el Bioespai que decir.aporta una situación y un entorno mágico, es maravilloso.
Es el combo perfecto, Gracias Lluis.
13 marzo 2022 10:10
Consulta preciosa, trato increíble y manos mágicas. Vamos toda la familia desde hace años con Lluis a tratarnos y nos deja como nuevos, las niñas encantadas, van desde que eran bebés Mil gracias!
12 marzo 2022 18:07
Un professional excepcional. Conèixer al Lluís fa més de 10 anys va ser un regal i un privilegi poder continuar posant-me en les seves mans. BIOESPAI és com ell, únic i meravellós.
07 marzo 2022 0:59
L’espai està situat en un punt energètic potent: geogràficament, envoltat de muntanyes, entre el Pedraforca i les Penyes Altes de Moixeró i orientat al Sud…
Però l’energia positiva i l’amor del Lluis son, fins i tot, molt mes poderosos que les de l’espai.
Es una experiència revitalitzadora i que et recupera l’autoestima del cos i de l’ànima.
04 marzo 2022 15:07
En Lluís es un autèntic professional! Osteópata amb totes les lletres. Sempre que anem sortim com nous físicament i mentalment. Un lloc on relaxar-te i que et cuidin amb resultats de 10. Confiança 150%
28 febrero 2022 11:49
Tant la meva dona com Jo, fa moltíssims anys que ens tracte el Lluís, en les diferents consultes que ha tingut. Ara en el Bioespai ha trobat un entorn meravellós per cuidar i posar a punt als seus pacients, física, emocional i espiritualment. Gràcies Lluís per la teva ajuda, per la teva amistad i energia, que ens ha portat a compartir l`entorn increible del Cadí-Moixeró;)
Gràcies!
23 febrero 2022 22:30
Un espacio polivalente dónde todo confluye para el bien estar físico y mental, rodeado de naturaleza, y unas vistas magníficas y donde el trato excelente y cercano de Luis Vidal y la sabiduría de sus manos hacen que tu experiencia en Bioespai sea única! Agradecida siempre de que aparecieras en mi vida Luis!

Escribe una reseña



Calificación general: