10 febrero 2023 17:46
Ens van fer l'aïllament de casa la setmana passada a la zona del Garraf i estem encantades. Un equip molt professional, amable i curós. Fan la feina ben feta i ho deixen tot molt net i ben acabat. El resultat es nota des del primer moment: l'escalfor es manté durant molt més temps, fet que genera un ambient interior molt agradable i acollidor (a part de la reducció en despesa econòmica per escalfar la casa). 100% recomanable!
31 julio 2022 13:17
Tras comprar una casa, teníamos problemas con la temperatura. En invierno era una autentica nevera dentro, pasando mucho frio y haciendo poco efecto calefacción o chimenea, y con la llegada del calor queriamos remediarlo.

Biomarc se hizo cargo del aislamiento.
Muy buena experiencia, trabajo rápido, muy profesionales, cuidando cada detalle y preocupandose por el cliente.
Estamos muy contentos con el resultado, ahora fuera puede dar el sol a más de 34° y dentro se mantiene una temperatura agradable, sin necesidad de aire acondicionado.

100% recomendable, sin duda hemos ganado en calidad, y todo con materiales top y respetuosos con el medio.
16 julio 2022 5:43
We were really lucky to find this company that was recommended by us through our friends. First, they came to check the house and the conditions/walls. After that, when we had agreed on the date, they came and worked 2,5 days on the house. The service was very fast and gave proper results and the team were super nice as well, making sure that everything was left clean during and after the process. Now that there is 35° outside, we notice a big difference inside the house as it maintains pleasing temperature and doesn't feel hot at all! We are happy with the change and appreciate a lot the work of the Biomarc team!
08 marzo 2022 18:34
Estupendo trabajo, muy rápido, limpio y sobretodo eficaz. Aislamos la casa con celulosa, hemos notado mucha diferencia tanto en invierno como en verano, entre tres 3 y 5 grados centígrados de diferecia tanto si hace frío, como si hace calor. Eficiencia energética perfecta, pagamos mucha menos calefacción y la temperatura es más confortable.
Lo recomiendo al 100% por seriedad y eficacia.
03 marzo 2022 14:41
100% recomanable, equip molt professional i ben organitzat, en 2 dies van aïllar tota la casa de 250m2, tot i ampliar les parets a aïllar respecte el que havíem acordat al pressupost.
La molèstia similar al pintar la cas, per haver d’apartar mobles de les parets i tapar-los, porta una mica mes d’enrenou per la pols que es genera, pels forats que fan i la generada per l’insuflat.
Un cop acabada la instal·lació amb el que més s’ha notat es que ja no entra aire pels endolls ni caixes de empalmes, abans els endolls xiulaven amb el vent que hi passava.
Durant l’estiu fent una bona gestió de persianes durant les hores de sol, li ha costat més d’entrar la calor.
Ara atansant-nos cap a l’hivern i havent arribat algun dia ja a temperatures negatives a l’exterior, la diferencia de confort és nota molt. Al menjador orientat al nord-est després d’estar la calefacció parada tota la nit, a primera hora del mati 19ºC a l’interior quan a l’exterior -0,5ºC, l’any passat estaríem a 15-16º C al menjador.
La nostra habitació orientada a l’oest, tinc els radiadors apagats, ja que amb el sol que li toca durant la tarda és suficient per escalfar-la i no passar fred per la nit, l’any passat ni m’ho plantejava tancar els radiadors. Les habitacions orientades a l’est s’escalfen mes ràpid i també l’aguanten molt més.
L’altell, tot i ser sota teulada també es nota que s’escapa menys l’escalfor.
25 febrero 2022 12:15
Fa 3 setmanes que ens van aïllar les parets exteriors, interiors i caixes de persianes de casa. Desprès d’uns dies de vent, pluja i fred em notat com de bé funciona la cel·lulosa com a aïllant tèrmic. Abans corria aire per tots els endolls i teniem humitats a les finestres.
La temperatura interior ara és molt més confortable i la caldera de la calefacció no necessita treballar tant per mantenir la temperatura.
Estem molt contents i satisfets d’haver contactat amb Biomarc.
Són molt professionals, nets, ràpids i eficients. 100% recomenables.

Escribe una reseña



Calificación general: