08 noviembre 2023 13:41
Muy recomendables. Empresa local que se encarga de gestionar el papeleo (permisos, certificados y subvenciones) y que no tengas que preocuparte por nada. Los instaladores son muy cuidadosos y limpios. He notado muchísimo ahorro en la factura de la luz.
06 noviembre 2023 22:29
Buscàvem una empresa propera i q ens transmetés confiança per fer la instal·lació fotovoltaica. Amb biorenovables vam encertar de ple: ràpids, seriosos, es van cuidar de gestions i paperassa, molt bons professionals i davant de qualsevol dubte q ens ha pogut anar sorgint, ens han donat la resposta i l'atenció esperada. Totalment recomanables.
01 noviembre 2023 7:08
Una empresa familiar que dona bon servei i saben el que fan. Ara farà un any que ens les van instal•lar i no hem tingut cap problema. Molt contents
24 octubre 2023 12:53
Inmillorable servei, excel·lent treball amb un preu molt ajustat al mercat.
Aquest seria el resum de un equip familiar molt treballador que planta cara a qualsevol empresa més coneguda dins el sector, amb un avantatge de proximitat fantàstic.
Fa unes setmanes vàrem contactar amb ells i en menys d´una setmana signavem contracte.
La financiació molt millor que qualsevol banc, financiera.
El montatge per part d´un magnífic equip es va fer en 1 dia, sense fer malbé res i amb una eficàcia i rapidessa brutal.
Les explicacions tant de la part comercial, com administració, com la direcció/coordinació del muntatge son un 10/10.
En fi, si algú te dubtes i busca un equip amb un preu molt competitiu al mercat, que treballin bé, ràpid i sense problemes, i que tramitin tot amb explicacions clares tant abans com després, ha de trucar-los a ells.
Agraïr tot, al equip de muntadors, a la Cristina, Agustí, Roberto, Jordi i a la resta que no recordo els noms.
13 julio 2023 9:13
Ens van instal·lar fa unes setmanes plaques solars. Després de mirar moltes ofertes i empreses, els vaig triar a ells per qüestió de que em donaven confinaça. Vaig encertar: Molt bon servei, molta rapidesa i el tracte fenomenal.
13 julio 2023 0:10
Ens van fer la instal·lació de plaques fotovoltaiques i vam quedar molt contents del resultat, feina professional i ben feta, ràpids i nets. I alhora molt contents de l'estalvi energètic que representa.
07 julio 2023 14:56
Son buenos profesionales, se encargan de todo el papeleo son rápidos, y bien de precio buen trato post venta
16 junio 2023 6:58
Nos pasó el contacto nuestro vecino. A día de hoy ninguna queja. Asesoramiento, gestión e instalación muy bien. Nos han gestionado las ayudas. Y Cualquier problema están siempre disponibles. Estamos muy contentos con las placas. Los hemos recomendado a todos nuestro entorno que quería poner placas.
11 junio 2023 5:46
Molt professionals, eficients, el muntatge molt bé, a més tots els papers ho fan ells. Molt content.
08 junio 2023 21:58
Estava buscant una empresa propera amb amplia experiencia en el sector fotovoltaic, amb molt bons professionals i Biorenovables ha complert les meves perspectives. La instal.lació ha sigut ràpida, han fet tots els tràmits de legalització i a la vegada s’han encarregat de demanar les subvencions corresponents. Sense cap mena de dubtes és una empresa molt recomanable.
11 mayo 2023 6:26
Son super profesionales, instalación muy rápida. Lo explican todo perfectamente y resuelven tus dudas al momento.tramitan todo el papeleo y no te tienes que preocupar de nada.
03 mayo 2023 13:03
Molt ràpids, complidors, transparents i seriosos. Volíem instal·lar plaques solars i ens els van recomanar. Un encert. També els recomanem.
11 marzo 2021 12:53
Me interese por unas placas solares y me asesoraron genial, en relación calidad precio de los mejores que he visto, cuando pueda realizar la instalación lo haré con ellos sin duda.
25 febrero 2021 23:02
Conocímos esta empresa por un conocido que le habían instalado placas solares, les pedimos presupuesto para nuestra casa y el resultado ha sido inmejorable. Son grandes profesionales del sector, el trabajo fue rápido y limpio. A demás, atentos en el servicio postvenda. Los recomendamos 100%.
22 febrero 2021 0:32
Ens van instal•lar les plaques solars que tenim a casa nostra i vam quedar molt contents. Ens van explicar totes les opcions, quina creien que era la millor i amb un preu assequible. Instal•lació ràpida i molt nets
15 febrero 2021 3:33
Vam conèixer aquesta empresa a la darrera edició de la Fira Anoia i estem molt contents d'haver-los trobat. El tracte ha sigut molt bo des de l'inici amb l'assessorament fins la instal·lació, molt personal i eficaç!
Molt recomanable contractar els seus serveis a totes les persones que vulguin fer un pas cap a les energies renovables al costat d'uns grans experts.
04 febrero 2021 14:52
Buenos profesionales la verdad, pedí información ya que tenía varias dudas sobre este tipo de instalaciones y fueron muy rápidos y atentos resolviéndolas.
30 enero 2021 9:37
Se nota que son profesionales en el sector, nos asesoraron muy bien y la instalación fue según lo acordado. Buen servicio postventa y cercanos en el trato.
30 diciembre 2020 13:43
La verdad que iba con muchas dudas, puesto que pensaba que iba a ser todo un lio poder pasar a este tipo de energia.
Merece la pena ir a asesorarte ya que una vez das el paso ves que es realmente fácil y el impacto (tanto medioambiental como en costes) es muy significativo.
El trato por parte del equipo fue excepcional y la instalación fue super rápida. 100% recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: