11 enero 2024 3:02
No teniam molta gana i ens han aconsellat super be.
Sopar molt bo . Tot delicios.
El tracte espectacular.
30 diciembre 2023 19:05
Gran experiencia. Muy buena comida. Recomiendo encarecidamente las berenjenas con queso de cabra.
03 diciembre 2023 6:00
Es la tercera vez que vamos y nunca nos ha decepcionado, la comida es riquísima, productos frescos y de muy buena calidad. Aparte de la comida, a amabilidad del servicio y el lugar lo hacen un lugar altamente recomendable.
06 noviembre 2023 9:56
Molt mala gestió, ens hem esperat més d’una hora després del primer aperitiu (tot i que només hi havia opció d’un menú tancat) i quan hem demanat quant faltava ens han dit que no ho sabien, que ja sortiria la resta. Hem pagat les begudes i l’aperitiu i hem marxat sense dinar. S’entén que el restaurant pugui estar col·lapsat, però almenys avisar i tractar els clients amb cura.
03 septiembre 2023 12:48
¿Por qué sólo cuatro estrellas? Muy buena comida. Servicio amigable. Un agradable ambiente romántico. Todo estaría bien si las porciones de comida fueran un poco más grandes. Éramos cuatro y nadie se llenó, a pesar del entrante. Consejo: no pases hambre.
01 septiembre 2023 12:51
L'espai és molt tranquil i bonic, els cambrers ens han fet sentir com a casa, i ens han aconsellat fantàsticament bé amb la tria de plats i les quantitats. Recomanem molt el cheesecake i els llagostins en tempura!
12 mayo 2023 10:26
El servei no estava del tot malament, però el menjar bastant decebedor. El bikini no estava pas trufat, el pollastre ha vingut fred, quan l'han tornat recalentat tampoc tenia gaire sabor. I les braves més desbravades que he provat. En fi, una llàstima.
11 mayo 2023 2:40
Hem dinat diversos plats per compartir, tots bonissims! El pastís de formatge és deliciós, un encert de recomanació de la cambrera. Hem estat a la terrassa amb un gos i el personal és encantador. Un lloc molt recomanable:)
04 febrero 2023 11:03
Un sopar de categoria a un petit i encantador racó de l'Alt Empordà que em va captivar. El Boca Orella és un restaurant bo, ràpid, còmode i on es menja molt més que estupendament. L'entorn, el jardí interior és tranquil i acollidor. Càlid. La carta està ben estudiada i compensada en productes de la mar i de la terra, també originals creacions amb tocs asiàtics d'autèntic vici. Així vam comprovar -ho.

El Katsu Sansó (una mena de bikini japonès) és una carta de presentació exquisida i sensacional. Bikini de papada de porc amb col i ají groc, creieu -me ESPECTACULAR.

Vam continuar amb el tataki de salmó MAB tempura d'algues i el corall a baixa temperatura saborosa i tendre, sensacional.

Ben regat amb un Empordà i rematat amb un pastís de formatge deliciós.

Un lloc nou, ben pensat, recollit, i molt acollidor. Que anirà a més, segur.
Molt bones racions i simpatiquíssim servei que et fa sentir com a casa. Gràcies noies i bravo pel concepte en general, m'encanta!

(Gràcies també per pensar en el medi ambient)
(Reedició juliol 2022)
17 enero 2023 11:20
Estube este verano cenando muy bien y muy agradable buen genero buenos platos.pero en esta vida siempre acostumbra a ver un.perooo.aparcamos el coche en aparcamiento detras del mismo recinto.y estaba tan oscuro.que tubimos que utilizar.la linterna de los moviles no se veia un elefante a 1 mt.pero culinariamente muy bienn.mañana tenemos reserva para comerrrrrr
01 enero 2023 8:12
Ambiente único y acogedor. Carta muy buena y con platos diferentes a los habituales. Ya ni te cuento con el menú diario que tienen y su precio.un 10! Hay que ir y descubrirlo, merece la pena!
19 diciembre 2022 6:46
Me gustó el sitio, se está de maravilla las noches de verano, me gustó el trato y la comida muy buena a un precio lógico. Para volver sin ninguna duda. Solo un “pero”, no lo han puesto fácil para encontrarlo
21 noviembre 2022 11:43
Tot perfecte, la terrassa del restaurant molt acollidora, el menjar molt bo i en quantitat, un servei molt correcte amb gent jove capacitada i amb ganes de treballar, cosa que costa de trobar avui en dia, pendents en tot moment de nosaltres i del que necessitàvem, auguro un molt bon futur a aquest nou restaurant, endavant! Tornem segur. Per cert els postres espectaculars!
12 noviembre 2022 3:56
Lo hemos descubierto por casualidad, pero ha sido una gran sorpresa! La tempura de verdura estaba exquisita, los huevos con jamón también. La carrillera súper tierna! Estábamos llenos, pero no podíamos acabar sin el postre.el lugar también es muy bonito. Lo recomiendo sin duda!
09 noviembre 2022 3:11
Los calamares asiáticos buenísimos, los huevos con jamón buenísimos, la tempura buenísima y la carrillera espectacular. Además rápidos y majos. Un 10!
08 noviembre 2022 21:23
Plats boníssims en un lloc idilic. Ideal per anar amb familia, amics o parella i gaudir d'un molt bon sopar en un preciós jardí. Repetirem!
26 octubre 2022 13:49
Molt recomanable. Excel·lent carta i servei. Molt agradable a la nit. Qualitat preu acceptable i bones racions. Tornarem.
20 octubre 2022 5:52
Hem menjat molt bé, tot boníssim. Els cambrers molt atents i pendents de tot. L'ambient molt acollidor
14 octubre 2022 10:01
Los largos períodos de espera entre platos no eran lo peor. Excepto una tempura de verduras pasable, todo lo demás (langostinos rebozados, mejillones y navajas, etc.) estaba demasiado hecho, posiblemente con material congelado y cubierto de salsas inidentificables. De los huevos rotos con jamón ni sé qué decir: el huevo seco y pulverizado (más que el de un huevo duro) y el jamón refrito y cartilaginoso. De los insoportables calamares "asiáticos" no voy decir nada más
(se me acaban los adjetivos). ¿Pero qué come esta gente en su casa? Si a ello se añade la precaria situación higiénica (WC portátiles de obra) redondea una de las peores cenas de mi vida. Al menos el gintonic final funcionó y por eso la estrella.
27 septiembre 2022 5:08
A beautiful, extraordanary evening for a family dinner for seven!
Tapas like seafood and meat. In a backyard location in the middle of a tiny catalan town.
Easy going, friendly staff. Insiders‘tip!
16 septiembre 2022 11:59
Benvinguts a L' Armentera, " Boca Orella".
Bona atenció, bona cuina i ganes de fer-ho molt bé.
Sols veient els ulls dels cambrers i cambreres saps que ho aconseguiran.
Per ser sols el 2on dia l' organització funciona prou bé. Som-hi!
26 agosto 2022 23:18
Servicio muy amable. La comida rica, con especial mención al bikini japonés, la costilla y la corvina.

Escribe una reseña



Calificación general: