20 febrero 2024 18:36
De visita por Balaguer encontramos esta brasería, en una masía a la entrada de la ciudad, cuenta con amplio estacionamiento al aire libre y tiene terraza, hicimos reserva pues suele estar lleno.
La atención del personal siempre muy correcta y amable, el servicio rápido, pedimos el menú de fin de semana.
08 enero 2024 9:48
Verdaderamente todo muy bueno. Muy buen servicio y desde luego los caracoles los más buenos que he probado en mucho tiempo, buenísimos. El menú festivo son 29 euros acorde a la calidad. 100% recomendable y volveremos sin duda.
27 octubre 2023 18:43
Fa un any vaig ficar 5 estrelles en aquet local, a dia de avui em sembla que es pasen molt amb els preus, un cafe amb gel 2€, ho veieu normal? Per part meva teniu un client menos.
13 octubre 2023 6:59
Hem vingut amb la familia a sopar i tot molt bó, producte de molta qualitat, bones porcions i servei excel.lent.
Tornarem segur!
08 octubre 2023 20:20
He comido el menu mediodia. Buen producto, buen servicio en antigua casa reformada. Volveria? Si.
15 septiembre 2023 20:49
Recomendable. La comida está muy rica, los camareros muy atentos. El ambiente muy agradable, aunque me.gustaria un poco menos de luz para que fuera más íntimo. Para repetir
12 septiembre 2023 23:43
Hem trucat per telèfon i ens han dit que tenien lloc per dinar. Hem arribat a les 14: 10h i a les 15: 30h hem marxat sense que ens haguessin portat encara el primer plat! Vergonyós.i l'actitud d'un dels cambrers quan hem dit que marxàvem, també. Ens ha dit que l'altra gent també portava una hora esperant.com si fos justificable! El menjar, òbviament, no l'hem tastat, però servei just i local molt sorollós. No us el recomano.
04 julio 2023 10:20
Horrible experiencia.
El trato nefasto, el camarero era muy borde y le molestaba la presencia de nuestros hijos contínuamente. Los comentarios del camarero eran inoportunos e incluso hacía acto de presencia para que nos fuéramos. No apto para celíacos. Al reservar nos dijeron que sí, pero a la hora de comer solo eran pegas y no nos aseguraban al 100% que no hubiera contaminación cruzada (“algún trozo de algo”, palabras textuales de uno de los camareros).
Calidad-precio caro.
13 junio 2023 21:38
Molt bon lloc per dinar a Balaguer, el servei molt amable i el menjar espectacular.

Tornaré aviat!
13 abril 2023 14:29
Situat a l'entrada de Balaguer, en una masia/casa pairal molt bonica, les instal·lacions acollidores. Menú correcte, el menjar bo, tot i que el bacallà amb allioli gratinat, no estava gratinat, i l'allioli semblava més bé maionesa, però per lo demés força bo, i el tracte dels professionals molt correcte. Tornarem segur.
14 febrero 2023 21:56
El lloc es molt bonic es una casa pairal, de pedra, a l'interió, es molt ample, i les taules estan molt ben distribuïdes la decoració es molt acurada.
El servei molt correcte simpàtics, i molt atens, el menu, te molt plats per escollir, jo vaig escollir musclos al forn, boníssim, i de segon galtes al forn amb verduretes a la braça, molt bo, de postres, un gelat, tot bonissim molt recomanable, i tornarem
15 diciembre 2022 2:28
Situat a l’entrada de Balaguer, lloc molt bonic, antenció molt maleducats, i contestons, neteja molt precaria, vassos i plats bruts, i quan demanes que t’el canviin doncs contesten amb malhumor, el soroll que hi ha a la sala es horrible per mi, no sents als companys de taula, llavors es un caliu de sala de galls tota l’estona, no repetirem. Tot hi que el pica pica esta bó, els segons no ens va agradar, l’entrecot el van portar cuit a la seva manera, no van preguntar el punt que volia cadaesqú.
02 noviembre 2022 3:44
Bueno. El steak tartar de calidad pero salado, las croquetas de pollo aceitosas, las bravas muy buenas, los vinos están pasados de precio. No se gente, para mi un suficiente raspado.
19 septiembre 2022 18:42
Bocca Balaguer és fantàstic, bones pizzes, pasta, amanides. Un bon tracte dels cambrers i un lloc molt agradable per a sopar amb la família o els amics.
02 septiembre 2022 9:37
Una terrassa espectacular, vam menjar carta, tapeo, tàrtar de tonyina, braves, croquetes i una boníssim hamburguesa i un vi de la terra.
28 agosto 2022 12:08
Ruben: taules i cadires brutes-coixes, cambrera antipatica i contestona, la base de les pizzes comprades (pizza margarita de tomaquet i formatge) i la resta dels ingredients (tots comprats res d'elaboracio propia salses etc) insipits i fet amb presa, poca personalitzacio dels plats a l'hora de cambiar algun ingredien. Els wc a la 2 planta sense acces per minusvalids, moltissims mosquits. I els preus per la calitat del producte esta molt per de baix. Llastima per que es uns dels llocs mes bonics de balaguer i amb bon aparcament. PD: pagueu amb VISA que van fluixos de canvi.
23 agosto 2022 14:03
Menjar una mica menys que correcte

Els temps son horribles, des de que entres per la porta fins que marxes.

No el recomano
17 agosto 2022 11:50
Es un lugar muy amplio, cuenta con parqueadero y servicio de mesas al aire libre. La casa es muy amplia, también consumo en el interior. La carta está en el sitio web del restaurante. Buena comida y atención. Recomendado
11 agosto 2022 20:45
Manca de servei i més agilitat a la cuina Més d’una hora d’espera per a 2 pizzes. I 1/2 hora per recollir plats i demanar postres.
08 agosto 2022 14:39
En las afueras de Balaguer, Terraza acogedora y muy bonita
Ideal para cenas en las noches de verano, pizzas con la massa buenísima, en especial recomiendo la pizza carbonara, es mi favorita!
06 agosto 2022 3:16
Vam tornar després d'una temporada sense anar-hi. Al arribar, ens van seure en una taula apartada (cosa que vam demanar nosaltres ja que veniem amb un gosset), la taula era bruta, van portar els coberts i la taula no la van netejar (ho vam demanar i es va solucionar). Bé, el menjar, no te una relació qualitat preu lògica, la qualitat de les pizzes és molt justa, aixi com el formatge, la massa, etc. (Per exemple, vam demanar una pizza de ruca, que el preu és de 13,50 i va venir tota la ruca pansida, cremada, gairebé ni es veia, això no es pot permetre amb una pizza d'aquest preu. Us he possat aquesta nota perquè considero que teniu un molt bon lloc, super acollidor amb moltes possiblitats però la cuina deixa molt que dessitjar i s'ha de mirar de millorar perque la gent vulgui repetir. Nosaltres ara per ara no tornarem, em sap molt de greu.
30 julio 2022 3:12
Una terraza acogedora y amplia. El servicio excelente (amabilidad y rapidez). Las tapas buenísimas! Recomendable 100%
13 julio 2022 3:21
Sopar entre setmana a la terrassa: el lloc molt acollidor i l'atenció immillorable. Els entrants (amanida cabra i tàrtar de salmó) estaven força bé, els plats de pasta també (macarrons bolonyesa i spaguettis al pesto), a destacar positivament la gran quantitat de menjar que hi posen.

No obstant, no podem dir el mateix de la pizza, que ens pensàvem que seria el plat estrella. Vam demanar una capricciosa i no val el que costa. La massa és correcta, la mozzarela passable.però els ingredients que hi havia no tenien cap gràcia ni gust, les carxofes eren de pot i totalment insulses.

En definitiva, vam passar una vetllada molt agradable amb nens i vam rebre una bona atenció, però per ser que és una pizzeria, és un punt decepcionant.
05 julio 2022 19:39
Regulin.les pizzes MOLT MILLORABLES. La darrera vegada aque vam estar eren millor, ara.
Hem demanat baixar el volum i/o posar quelcom que no fos reggaeton, però no ha servit de res. Ha estat una nit italiano- caribenya.molt curiós. I no cal repetir-la. Llàstima perquè el lloc podria ser molt.guai. Els bitxos aquests, no sóc biòloga, eren ben curiosos.la làmpara n'estava plena.
04 febrero 2022 19:24
Buen lugar para comer a buen precio. Fuimos que ya no tenían la terraza puesta pero en verano es muy recomendable comer fuera. Recomiendo las bravas y el provolone al horno. Las pizzas són auténticas italianas, aunque yo preferí el carpaccio de ternera y genial! La pasta también está muy buena y los platos son muy generosos. Nos lo pusieron para llevar pq mis acompañantes no pudieron con ellos!
01 febrero 2022 16:04
La comida muy buena y abundante. Camarera muy agradable y profesional. Local muy tranquilo. Perfecto control con las normativas de seguridad por el covid.
07 noviembre 2021 15:37
El sitio es bonito y esta bien ubicado, la comida pasble, pero el precio es muy exagerado, quieren imitar a los restaurantes italianos pero, para mi gusto es mas asequible la tagliatela, que el bocca.
03 noviembre 2021 22:53
L'ubicació es molt bona i local i entorn molt ben cuidat, l'atencio es bona, el menjar es pizzes i burguers, la relacio qualitat preu normal.
27 octubre 2021 16:51
Lo hará agradable y bien ambientado. Se puede aparcar en el parking exterior donde caben algunos coches. Dispone de terraza e interior rústico, ideal para ir con amigos (mesas redondas) o en pareja. Donde el ambiente es muy tranquilo.

Opciones de pizzas y burguer (incluso opción vegana).

Cenar puede salir por unos 20-25€/persona.
09 octubre 2021 8:30
Muy pesame 2 pizzas un chupito 4 copas de vino por la mitad que es vergonzoso 45.98 no me vuelven haber en su vida parami es un robo y de pizzeria dega mucho que desear
24 septiembre 2021 21:56
L'únic bo d'aquest lloc és la terrassa. D'acord amb els protocols entenem que érem més de 10 i ens van ficar amb dos taules separades, les quals eren rodones i ens donàvem l'esquena uns als altres. Vam demanar un canvi en unes taules llargues i ens van dir que estaven reservades i no es podia, per finalment ser mentida perquè no va venir ningú amb tota la nit.
Menjar bàsic i molt car, beure sense copes ni vasos amb gel tot i demanar-ho, servei borde i poc motivat. Demanar més formatge per la pasta en una pizzeria i que ens diguin que s'havia acabat. Música molt alta per mantenir una conversa mentres es sopa. 1h per portar-nos el sopar.
En general molt malament.
25 agosto 2021 20:59
El servei va ser exageradament lent. La qualitat del menjar és molt baixa en comparació al preu. Vam preguntar si ens podien ficar a una altra taula per poder estar tots junts, ens van dir que estava reservada i òbviament no era veritat. També vam preguntar si ens podien portar més formatge i sorprenentment la resposta va ser que se'ls hi havia acabat. En resum gens recomanable.
29 octubre 2020 6:38
De Massa mare. Re de re. Massa pasada.carpaccio sec. D, estar a al frigorífico a ser demandat.
Soc del ofici. El preu, bueno. El Lloc podía caldera la pena.
Pero el material no u val.
El servei, no pots demandar gaire, tots en sigut joves.
Ting claro que no tornare. Si cambian a la mare de la Massa, m.ho pensare
14 octubre 2020 14:37
Malo y caro, no lo recomiendo a nadie, solo se salvan los camareros, carta en el móvil, carpaccio de gambas que no hay nada, pizza mala y todo incluido carisimo.
04 septiembre 2020 21:16
Decepcionant experiència. Ho anuncien com una autèntica pizza italiana amb una massa de doble fermentació i el resultat és lamentable. Per començar, la massa el que està és doblement mal feta: mal fermentada i mal cuita. Si és que realment la fan ells, haurien de rectificar la recepta d'una massa que no fermenta com cal i, a més, tenir en compte que la innecessària quantitat de salsa que hi posen al damunt evita una correcta cocció. I és que la capa de tomàquet que posen és exagerada i de gust molt just. I per rematar-ho, el formatge, de dubtosa qualitat, aporta sabors que podríem qualificar d'extranys, per dir-ho d'una forma genèrica.
No hi ha res en aquest producte final que pugui justificar el fet que et cobrin 13 o 14 euros per ell. M'he sentit desil.lusionat i, en certa manera, estafat. Espero sincerament que parin aquest despropòsit i es replantegin com volen fer les coses i per què.
11 agosto 2020 2:19
El lloc és bonic i entranyable. El servei una mica lent però era comprensible perquè estava la terrassa molt plena, tot i així, la cambrera que ens va atendre era molt amable. Els preus dels vins i les pizzes una mica elevats pel que són.
26 julio 2020 9:32
Les pizzes no son per tant. Cada pizza te un preu de gairebé 14€ i tot i que esta feta amb massa mare, per la nostra opinio hi ha massa pa. Els ingredients no ens van semblar espectaculars, la veritat. No tenen molt sabor i realment el preu es car. No tenien menú adaptats per a nens, no tenen oli picant.les amanides son bastant soses i poc elaborades. La pasta tampoc mata i sobretot la presentació deixa molt que desitjar. La masia es molt maca pero hi ha molt soroll dels cotxes que passen per la carretera. Potser anavem amb les expectatives molt altes perque ens han dit que es dels propietatis dels D4 i el D4 ens encanta pero al Bocca li falta una mica de sofisticació.
20 julio 2020 6:58
Lamentable, o fas un plat x cap o no pots seure, encara k el local estigui buit i la terrassa també, ho hem dit, voliem fer un beure i algo per picar i ens han comentat que no podia ser, tot i estar asseguts, diuen politica d'empresa, mala politica evidentment, ho porta l Oscar del d4, lamentable. Hem marxat, una pena, no tornarem.
Ara he vist la resposta x part del propietari, i no es veritat, no voliem "cubates" sino picar un parell de pizzes i algo més, però no en voliem menjar 4. I no veniem d una boda. Com deia, una pena.
10 julio 2020 7:36
No hi he anat a menjar però he demanat a domicili un parell de cops i les pizzes, per el meu gust, son les millors de Balaguer. Els ingredients es nota que son de qualitat i la massa molt bona.

Escribe una reseña



Calificación general: