25 agosto 2023 3:01
Excelente profesional y persona. Altamente eficaz, a la vez que honesto y transparente con el cliente. Gracias
21 julio 2023 3:30
Excel•lent atenció i servei. Acompanyant en tot moment i donant solucions. Molt recomanable.
31 diciembre 2022 23:28
He contactat amb Bonet Advocat i estic molt agraït per la seva atenció i dedicació a resoldre els meus dubtes legals. Vaig rebre resposta molt ràpidament, per lo que recomano desde la meva experiència, contactar amb un bon professional, com ho és en Xavier.
10 diciembre 2022 17:35
No tinc paraules per expressar el meu agraīment pel tracte i els consells rebuts per part del Sr. Bonet de manera tan generosa.
20 noviembre 2022 4:59
Molt bona experiència. Rapidesa i professionalitat des del primer dia. Molt bona atenció i amabilitat en tot moment i amb totes les consultes. Sens dubte els recomanaria i els tornaria a contactar en un futur.
03 agosto 2022 19:13
Un excelente trato, nos ha escuchado de verdad, muy resolutivo, amable y ya tengo abogado para siempre.
22 mayo 2022 4:46
El tracte rebut ha estat totalment inadequat. Empatia zero. Esforç i treball en ajudar en el cas presentat, zero coma vint-i-cinc. Semblava que per comptes de ser el seu client, ell m'estava fent un favor. No el recomano en absolut i no penso tornar-hi mai més. “Molta ufana i poca llana”.
07 marzo 2022 5:20
Gran profesionalidad de todas las personas que me atendieron, y en particular del Sr. Bonet. Atención y trato súper amable. Información siempre transparente y acertada. Lo recomendaré a todo aquel que necesite. Y lo tendré como abogado de referencia. Muchas gracias Bonet Advocat!
16 febrero 2022 22:40
La meva parella va patir un atropellament molt greu i l'advocat Xavier Bonet em va orientar i ajudar en tot moment. És un gran professional totalment recomanable, ja que sentir-se ben acompanyat en uns moments tan difícils com els que vam passar ho agrairé sempre.
19 octubre 2021 23:04
GRÀCIES!
Sr. Xavier Bonet, principalment a vosté.
Ha sigut realista en tot moment, sigui per bé o no. La primera cita vaig trobar que procurava per a mi, va guiar-me en un laberint que sense tu no seria el mateix. Finalment, deixes de ser un advocat normal, siguent molt important per a mi, vas deixar de ser vosté per a ser una persona de confiança sense perdre el respecte que pertoca, i això no tothom pot fer-ho. Gràcies per ensenyar a gestionar emocions, per donar calma quan és necessària. Amb tu m'emporto molts sentiments, molta gratitud i molta esperança.
Àngels, com no, tu també!
Gràcies per la primera veu, per la primera llum a la foscor. Sense tu, les coses segur que no serien igual. Ens dones la confiança de transmetre el nostre neguit, preocupació. Per poder transmetre a l'equip la informació necessària. Moltes gràcies per ser sempre amable, i per donar la confiança que ja he esmentat amb anterioritat, del Sr Xavier. Realment formeu un gran equip, i gràcies a el petit gra que aporteu totes les persones que treballen al bufet, consegiu sempre resultats òptims, eficaç i molt positius.
No conec a tot l'equip, però si deixo algú, n'estic segura que ets un/a professional molt qualificat/da, amb els mateixos valors, ja que n'estic segura que només pots formar part de l'equip si demostres tot això, a més a més, de ser un gran advocat/da professionalment.
04 febrero 2021 10:46
Gran professional, curós, eficient, seriós, honest, astut i molt proper amb el client. Per mi és un referent.
Us el recomano amb els ulls clucs.
21 diciembre 2020 12:22
Molt bona atenció, claretat i assessorament tant de per part d'en Xavier Bonet com de l'Àngel en totes les trucades. Ho vam fer tot de forma online i la comunicació va ser molt àgil en tot moment. Gràcies per tot!
04 julio 2019 1:36
Recomano el servei del d'en Xavier Bonet, és un advocat serios, clar, directe, efectiu i amable.
09 abril 2019 4:16
Gran equip de profesionals. Tracte amable i proper. Molt agraïda per tota la gestió feta. Mil gràcies
22 marzo 2019 14:13
Fue un gran acierto contar con la profesionalidad de Xavier en un caso especialmente doloroso para mí y que Xavier supo gestionar de manera firme, delicada y exitosa. Mi profundo agradecimiento y admiración.
21 marzo 2019 11:18
Vaig portar el meu cas de separació i custòdia del meu fill molt complicat a Xavier Bonet, i li agrairé tota la meva vida per la seva professionalitat i tracte amb tota la meva família, sempre estaré agraïda.
Ho he recomanat sempre als meus familiars i amics i sempre són satisfactoris i brillants els seus resultats.
Per a mi i molta gent. és el millor advocat que he conegut a la vida.
18 marzo 2019 23:13
Una gran professionalitat tan ell com el seu equip i un tracte inmillorable. Ens ha ajudat molt a mi i a la meva familia amb la seva implicació sempre al 100% i el seu tracte humà i molt proper. Sens dubte, un GRAN advocat. Moltes gràcies.
11 marzo 2019 11:13
Vaig patir un greu accident del que no era culpable i, una bona amiga, em va recomenar en Xavier Bonet. La veritat és que de seguida em vaig sentir molt ben acompanyada i assessorada i, per això, he tornat a demanar la seva ajuda quan l'he necessitat. És un gran professional i una gran persona que lluita per la resolució del cas per tal de trobar la millor solució. Jo també el recomanaré, sens dubte, a qui cerqui un bon advocat.
10 marzo 2019 6:31
Molta professionalitat amb un tracte amigable, tot plegat et fa sentir confiat i en bones mans.
06 marzo 2019 23:14
En Xavier Bonet és un gran professional i una gran persona. Sense cap mena de dubte us el recomano si mai necessiteu un advocat. Gestiona els temes amb un gran rigor i et dona plena confiança.
03 marzo 2019 19:11
Tinc una bona experiència del treball d'en Xavier Bonet, gràcies a ell els meus fills de 8 i 12 anys varen tornar a casa després de guanyar el judici. Feia 6 mesos que no els veia. L'he recomenat en varies ocasions a diferents amistats i sempre han quedat contents del resultat. Bona persona i bon profesional.
01 marzo 2019 20:41
El despacho Bonet Abogados y concretamente el Señor Bonet son muy buenos profesionales, que te asesoran en cualquier aspecto legal personal o profesional de una manera simple, ágil y eficiente, con un trato personal inmejorable.
01 marzo 2019 0:56
He col.laborat com a perit amb aquest despatx en diverses ocasions, sent testimoni del gran equip humà que el conforma i l’excel.lent servei que presten als seus clients. La professionalitat i l’atenció personalitzada està asegurada. Enhorabona pel vostre projecte!
Miquel Àngel Serrat
26 febrero 2019 2:21
Grans professionals i excel.lents persones.

Ens han portat diferents temes, tots resolts satisfactòriament.

Els recomanem sense cap mena de dubte.
23 febrero 2019 10:11
En Xavier Bonet és un excel.lent professional amb un alt grau d'implicació per tal d'obtenir els millors resultats. La seva experiència és un grau i juntament amb una gran capacitat d'anàlisi, la seva perseverància i dots de comunicació, fan que sigui el professional clau per confiar en ell, quan sigui necessari.
15 febrero 2019 19:13
En Xavier em va orientar i ajudar en un moment difícil. És un gran professional. Totalment recomanable.
13 febrero 2019 9:16
Excelent professional amb exits reconeguts i trajectoria ascendent fins assolir gran prestigui en la abogacía.
11 febrero 2019 3:46
La meva experiència ha estat molt positiva
M he sentit reconfortat en moments dificils per temes de matrimoni i alhora reforçat i segur en l àmbit judicial. El resultat fou el pretès finalment
28 enero 2019 17:41
Gran persona i millor profesional, va portar el meu cas de divorci i no li puc estar mes agraïda. Proper i afable. T’escolta i empatitça amb el teu problema. No podia triar millor advocat. Moltes gràcies Sr. Bonet.
27 enero 2019 0:49
Vaig anar per recomanació i va ser tot un encert, les meves experiències amb en Xavier han sigut de 10, el seu grau de professionalitat i implicació són totals amb el teu cas. Per altra s’ha de sumar la seva qualitat humana, aptitud, actituds i empatia, juntament al seu interès fa que trobi sempre la millor solució.

Escribe una reseña



Calificación general: