26 septiembre 2023 16:00
Opinió de una ex-treballadora: són uns lladres, no he cobrat ni hores extras, ni els plusos de secció. Al estar farta de lá situació vaig decidir deixar-ho ja que no se’m va ni acceptar una conversació per parlar dels temes de sou entre altres coses. Deixo aquest comentari perquè jo tinc la gran sort de que no necessito aquesta feina per sobreviure, però us asseguro que no sóc la única treballadora descontenta, em sap molt de greu per totes les bones persones que m’he trobat i que son realment molt treballadores, que a diferencia del meu cas, no tenen més remei que aguantar aquesta situació. Entenc que els productes siguin de bona qualitat però crec que el tracte a les persones es igualment important i algo a tenir en compte.
16 agosto 2022 12:48
Aunque la calidad de sus productos, sobre todo los frescos, es muy buena, el servicio en caja, o más bien la falta de dicho servicio y que sea el propio cliente quién se tenga que cobrar su compra, siguiendo las indicaciones de una máquina, para mi es un punto muy negativo, a veces prefiero ir a otro centro, aunque más lejos, pero donde sé que voy a tratar con personas en todo momento. Creo que el trato personal es muy importante, y es lo que ayuda a fidelizar a los clientes.
28 julio 2022 16:34
Buen establecimiento con mucha variedad de articulos precios un pico altos comparado con otros establecimientos
12 enero 2021 19:58
Supermercat amb producte fresc de proximitat i de bona qualitat.
Passadissos amples i amb molta diversitat de productes. Moltes caixes obertes a l'hora de pagar pel que no es fan llargues cues en cap moment
11 diciembre 2020 2:57
Buen sitio para ir ha buscar productos de la tierra. Que en otros supermercados no encuentras o te cuesta mucho. Con su tarjeta vas acumulando dinero que puedes descambiar en la compra siguiente.
07 julio 2019 3:01
Crec que Esclat - Bon Preu és en aquest moment la millor relació qualitat - preu per varietat i el poguer triar entre la seua marca blanca, de força qualitat i les altres tradicionals al mercat i quasi tot en català, com cal.
22 junio 2019 15:47
Sap greu q a la peixateria no utilitzin, el "su turno", t obliga a perdre temps fent cua.
Tampoc quedaven aquarius al seu lloc
20 junio 2019 12:05
He visto un gran numero de artículos especializados en "comida sana" i para los clientes con trastornos alimenticios del estilo: sin gluten, sin lactosa, bajo en sodio, rico en cereales, etc, i una gran variedad de productos "nuevos" como: quinoa, avena, cous-cous, espelta, chia, etc, i todo en mayor medida que otros supermercados
17 junio 2019 0:10
Genial, bons productes, net, ordenat, amabilitat de les dependentes, per comprar a Empreses de fora prefereixo fer-ho a una de casa.
12 abril 2019 9:30
Cada vegada m'agrada menys. La marca propia deixa molt que desitjar. No m'agrada que em convidin a deixar el canvi en entitats benéfiques.
11 marzo 2019 1:26
Mucha variedad de productos. Precios muy altos, la atención ha empeorado desde la reubicación del personal, una lástima ya que antes los precios algo más altos los podias justificar por este motivo.
09 marzo 2019 22:53
Hay cosas que están bien, pero el personal debería ser un poco más atento no estar con el móvil en la caja cobrando a la gente y revisar biien sus productos ya que hay muchas cosas que ponen que caducan a los Dos días.
04 febrero 2019 0:37
Supermercat català que parla al client en català a tots els nivells. Predomini de productes de km0 i de qualitat. Qualitat, també, en els productes de marca pròpia. Amabilitat en el tracte.
20 enero 2019 11:28
Supermercat net, bones ofertes i productes d'aproximitat. Personal força simpàtic.
El parking però es queda petit!
30 diciembre 2018 22:00
Productes de bona qualitat a preus assequibles. Peix fresc de qualitat. Ambient amable. Compromís amb l'ús del català i amb la cultura de la sobirania.
11 noviembre 2018 7:44
Sóc una clienta de esclat i sempre i compro però avui e anat a Banyoles a comprar i i la veritat fatal. E anat a carnisseria i ma atès una noia jove e demanat costelles de xai i a començat a tallar i super mal tallades li e dic que me trages una mica el os i ma dit que no que primer tenia que pasarlo i jo me quedat parada i aleshores a demanat a unaltre treballadora i diu és que li pots tallar aquest os tan gros i jo li contesto es que ja li e demanat i ella ma dit que no que primer pasar i jo dic es que a beure això estar impresentable i la noia que ma despetjabe ma diu es que les costelles son aixi. I aleshores la seva companya ja bastan gran ma diu això estar molt ben tallat. Jo me callat però a lo que es carnisseria ja no i compro més a Banyoles jo la veritat per mi no era ni carnissera ni res Quina a diferència del esclat d'Olot que es on jo compro avituallament. Per lo demés molt bé.
11 septiembre 2018 3:54
Supermercat amb productes de proximitat comode i ampli modern i brn situat.a destacar que els nens petits tenen per entretenir se mentre compred en una piscina tobogan de boles
La pega es que es una mica car
08 septiembre 2018 18:05
Clienta de bonpreu de banyoles
preus assequibles
tracte correcte cara al client
ofertes diverses
disposes de la targeta client oels descomptes en benzina i establiment
29 agosto 2018 1:27
De l'oferta de supermercats actuals em quede sense cap mena de dubte amb els supermercats Bonpreu, per la varietat de productes i sobretot per la varietat de marques d'un mateix producte, a més de tenir la millor organització i ordre a les seues tendes.
Llàstima que sols hi existeixen al nord del País Valencià!
03 agosto 2018 12:57
Muy bueno supermercado, productos de muy buen calidad y precios. Todo organizado muy bien, limpio y espacioso.

Escribe una reseña



Calificación general: