21 septiembre 2022 20:05
Bon supermercat, els treballadors són amables i professionals. Els productes són de qualitat. El preu una mica elevat, però de qualitat.
09 enero 2022 12:05
Despres de mes de 20 anys comprant a bon preu, vaig la setmana passada i el vigilant em crida l atencio per portar la mascareta per sota del nas, li vaig explicar que tinc una malaltia eespiratoria i no puc posar-me la be pero ell insisteix i a mes em demana el certificat metge on diu que tinc aquesta malaltia, quan tothom sap que es ilegal donar cap dada medica ni personal per la LOPD pero es que a mes em va assetjar per quasi tot el supermercat, al final vaig marxar i no tornare si no canvia la manera de tractar a la gent.
17 octubre 2021 2:14
El millor bonpreu de la zona. Personal atent, simpàtic i professional. Tot molt ben organitzat i net. Tracte fantàstic.
06 octubre 2021 9:05
No entenc aquesta política de no deixar entrar per el pàrquing, sóc una persona amb movilidad reducida i no més comode haver de donar la volta. Crec que això s'hauria de tindre en compte, gràcies.
19 septiembre 2021 22:40
Supermercat de la cadena de supermercats Bonpreu-Esclat.

Supermercado de la cadena de supermercados Bonpreu-Esclat
13 septiembre 2021 8:23
Fa anys que sóc client, i cap queixa, inclòs de energía eléctrica, i de moment molt bé!
Salut
12 septiembre 2021 20:01
Excel.lent tenen tot el que necessito. Producte de proximitat. Tot molt ben posat i ordenat. El personal sempre molt atent i amable t'ajuda sempre que ho necessites. És el meu supermercat.
04 enero 2021 7:15
Calidad Del producto adecuada, pero las/los dependientes atendiendo varias cosas a la vez.atención al cliente mejorable
26 noviembre 2020 14:19
Es molt bon supermercat però a la compra online limiten quantitat aigües i això va molt malament perquè precisament online dona comoditat per aquests tipus de compres
18 agosto 2019 15:41
El tinc a prop de casa i encara em va millor però pels que no el tenen tan a prop els recomano que hi vagin ja que com diu el nom del súper "bon preu" està bé de preu i la qualitat és molt bona. Hi trobes de tot.
27 mayo 2019 21:53
Echo de menos que los que no sabemos catalán nos enteremos de lo que ponen en los carteles, por lo demás bien, buena atención.
25 mayo 2019 19:49
Presentan los productos de manera muy atractiva, calidad con precio alto, que no hace honor a su nombre.
26 abril 2019 15:52
El mejor supermercado, donde cada cosa esta muy delimitada y muy bien presentada. La seccion licores y vinos es espectacular. Quesos y embutidos frescos, y q te sirven al detalle segun te interese. Comida preparada, muy bien y gran calidad. Quizas lo mas flojo seria la pescaderia. Pero algo q me gusto, es q tienen una persona q prepara pizzas frescas, y q puedes contactar con ella y te hace pizzas al gusto. En el caso, por intolerancias, me las hace sin queso, para mi pareja. Las pizzas de xapata son buenissimas y bien abundantes. Todos los productos de primera calidad.
19 abril 2019 18:50
Supermercado de proximidad. Carne de bastante calidad. Frutas y verduras eco y km0. Pescado fresco de la costa. Buenas ofertas en productos de marca. Marca blanca Bonpreu de calidad. Acumulas dinero en cada compra para descontar cuando quieras en próximas compras. Para mi muy buena opción para hacer la compra.
10 abril 2019 5:15
Compras a precio de calidad máxima y lo que te llevas es de calidad media-baja, a ese precio sale mejor comprar en el super mercado de El Corte Inglés, que pagas el mismo precio pero te llevas artículos de calidad suprema.
09 abril 2019 14:19
M'encanta la gran varietat d'aliments i la qualitat d'aquests (tot i que estic segur que encara es pot ampliar més). Atenció adequada i preus raonables.
19 marzo 2019 16:38
Es el que tinc mes aprop. Bona gent.
Un dia no em va deixar pasar amb motxilla una dona i soc un client de cada dia!
Quan pagues amb tarja et diuen de arrodonir la compra per ajudar a caritat.es una mica lio em vaig confondre de boto.
25 febrero 2019 8:14
Muy bien colocado todo el genero, limpio y ordenado, esta es la imagen que deberian transmitie todos s los supermercados
09 febrero 2019 23:41
Amabilitat per oart del personal. Peixeteria una atencio excel.lent.espai net i producte ben desat. El cos dels productes mig - alt.
26 enero 2019 3:05
Moltes referències, qualitat en els productes, gracies Jordi Fernandez per la teva recomanacio!
11 octubre 2018 12:08
Una cadena de supermercats grans bon preu i esclat amb les marques de primera tan en conservés de peix i marisc, tot molt bé presentat fruita carn i peix fresc.
15 septiembre 2018 19:48
Molt bons súper. Net i endreçat. Normalment hi ha un bon estoc de productes i si s'acaben els reomplen ràpidament.
02 julio 2018 6:36
It is such a shame that this company embraces provincial nationalism. I only wanted to buy some groceries and asked if the lady could speak in Spanish. She did somewhat reluctantly agree to speak in Spanish and her Spanish was much better than mine. So I asked her if it was company policy to only speak in Catalan. She did not give me a clear answer but said that it would be terrible if Catalan speakers came to the supermarket and they could not speak to the staff in their own language. This seems very ideological and quite narrow minded. How can it be that speaking to a member of staff in Spanish could constitute a violation of an individual's right? I asked her if it was staff policy to only employ Catalan speakers and she said all the workers here speak both Spanish and Catalan. So it was hardly surprising there appeared to be no immigrants or people of colour working in the store. Am I mistaken here or is language used as a political tool and a means for staff selection at this business? If so, I will be shopping elsewhere.

Escribe una reseña



Calificación general: