17 marzo 2024 1:25
Un lugar increíble fantástico.emos disfrutado muchísimo y seguro que repetiremos.un paraíso de lugar en plena naturaleza.muchas gracias a Marc por la hospitalidad y los servicios de parte de cis y lolo.
15 marzo 2024 9:58
Área perfecta para visitar la zona del pantà de Sau. Gran esplanada con parcelas separadas. No hay servicios, únicamente un wc seco y una ducha de agua fría. Perfecta para que los niñ@s jueguen sin molestar a los demás visitantes. Hicimos una visita a la granja acompañados de Marc, el propietario. Visita muy amena y entretenida. Se nota que Marc disfruta con su trabajo en la granja y así nos lo hace entender a los visitantes. Gran fin de semana. Volveremos!
07 diciembre 2023 16:39
Acabo de estrenarme con mi familia en el fantástico campo de DiscGolf de la Riba. Una joya oculta en la Vall de Sau. Si pasáis por la zona no perdáis la oportunidad de descubrir este deporte en sus espectaculares circuitos, entre hayedos y formaciones rocosas monumentales. La iniciación de Marc fantástica, con un clase muy completa que os permitirá comenzar a disfrutar de este deporte aunque no hayáis jugado munca. Un zona para ideal para iniciar excursiones y para pasar el día con tu autocaravana o simplemente hacer alguna de las actividades que proponen. 100% recomendable!
25 septiembre 2023 22:27
Només hi varem passar una nit, però em de dir que el lloc es molt bonic i tranquil. La noia que ho porta es molt amable. La nostre cali, dos persones i wifi, el preu va ser de 12 euros. El pantà de Sau esta a prop. Amb una petita caminada hi ets. I tot l' entorn es una passada.
23 agosto 2023 6:34
Primer de tot Gracies! Queralt i Marc sou collonuts! Ens encantat el lloc i tot el que oferiu, tornarem aviat! Proveu els disc golf algo únic i molt divertit apte per tothom. Costa trobar llocs tant autèntics per anar de camper i aquesta conexio amb la natura es magica.
20 agosto 2023 7:26
Un sitio privilegiado, Marc y su familia son encantadores y siempre atentos! Se nota que les gusta su trabajo, aman su tierra y a sus animales! Yo me siento como en casa! Gracias por todo!
04 agosto 2023 23:53
Gracias a ambos por la cálida y espontánea bienvenida.
Jugamos disc golf por primera vez y nos encantó. Marc se tomó el tiempo de explicarnos todo y mostrarnos algunas técnicas de lanzamiento. ¡Gracias!
(debe probarlo!)
Además de eso, ¡tuvimos una noche súper tranquila con la mejor vista de las montañas!
Saludos
max y jani
04 agosto 2023 5:08
Hem vingut jo i la meva parella una nit. Hem quedat encantats amb el lloc, les vistes, tranquil·litat.a part de les activitats que ofereixen.hi tornarem segur.
24 mayo 2023 12:39
Lugar de 10! Con mucha tranquilidad, con actividades diversas para poder hacer y los dueños son un encanto! Volveremos seguro
06 mayo 2023 4:30
Endroit super, propre, on a passé une nuit très calme reposant, 5 euros par personne et 2 euros électricité, on reviendra
04 enero 2023 14:47
Brutal el lloc.
Molt ben situat, i molt cuidat tot per la gent que hi arribem a passar un cap de setmana.
Moltissimes activitats, nautiques, frisbis, caps d’orientacio, btt, senderisme, animals, …. Tot a un mateix lloc.
Tot al costat del panta de sau, que te el seu encant, amb l’esglesia de sant Roma de sau. Per tornar-hi i repetir! Tornarem felicitats marc!
05 diciembre 2022 7:49
Hem estat aquests dies i ens hem sentit molt a gust, tant per l'entorn com per les activitats, ens ha encantat el disc golf. Moltes gràcies Marc.
17 noviembre 2022 10:11
Experiència genial de Disc Golf. Camp de 9 forats, amb aproximacions tant per a principiants com per a experimentats, en un paratge immillorable davant de l'embassament de Sau. El Marc ens ha explicat les regles del joc, la tècnica de llançament de disc i hem fet unes pràctiques amb ell abans d'anar a jugar al camp. Ha valgut molt la pena. Hi tornarem.
03 noviembre 2022 22:46
L’emplaçament és espectacular! Hem estat el cap de setmana en família i els nens ho han disfrutat moltíssim. L’activitat d’iniciació a la orientació molt divertida, i la visita a la granja amb el Marc ha valgut molt la pena.
A més, els adults, hem pogut provar el discgolf i volem repetir!
En resum, Molt molt recomanable!
Gràcies Marc!
24 mayo 2022 8:37
Un indret magnífic per anar amb autocaravana, passar un cap de setmana a la naturalesa, visitar la granja i a més hi ha diverses activitats que en Marc i la Queralt proposen. Ens ha agradat molt i la seva hospitalitat és exquisita! Perfecte per anar amb nens.
25 marzo 2022 7:59
Fuimos con nuestra autocaravana y pasamos un fin de semana genial. Muy agradable Marc, nos recibió y nos hizo la ruta por la granja. Se hizo con toda la chabalada (y no tan chabalada) talando un árbol o usando el tractor. Se inician varias rutas de senderismo, nosotros hicimos la circular que va al pantano atravesando sus fincas. Volveremos seguro.
25 marzo 2022 7:44
L'entorn ens ha agradat, bonics boscos de roures i alzines. Però el que fa de l'escapada més especial és l'acollida dels propietaris de @maslariba. Família propera i encantadora.
Els dissabtes i diumenges fan visita a la granja en què, a més de les explicacions, et transmeteixen el carinyo i ganes que posen a la seva feina.
També pots realitzar altres activitats des del parking d'autocaravanes com conèixer l'entorn amb els plànols del camp d'orientació, dicogolf, etc. Ambient molt familiar, ideal per anar amb els petits de la casa. Tot molt cuidat.
Repetirem sense cap mena de dubte!
06 marzo 2022 1:26
Es un plaer cada cop que visitem Mas la Riba!
Som una familia amb una nena de 6 anys que ens encanta sortir amb la furgo. L'espai per pernoctar es fantàstic, envoltat de natura i tranquilitat, amb les vaques per allà fent la seva. Pots arribar al pantà de Sau a peu. Nosaltres hem fet varies de les activitats que ofereixen, com la visita a la granja, camp d'orientació. I si voleu podeu fer un bany de bosc amb la Queralt! També tenen camp de "fresbies" i evidentment rutes a peu i bicicleta.
Agraïm la generositat d'en Marc i la seva família per compartir aquest preciós espai i com es preocupen per que tinguis una bona experiència.
Moltes gràcies Marc Queralt Sira i familia, tornarem aviat!
11 febrero 2022 17:00
Ha estat una experiència genial. La nostra estada ha estat en família, i hem pogut gaudir d’aquest entorn tan bonic fent activitats i esport, amb molta tranquil.litat i envoltats de natura i història. Hem rebut un tracte immillorable i familiar. Experiència molt recomanable.
02 enero 2022 22:36
Espectacular lugar para disfrutar de la naturaleza y la tranquilidad, con muchas actividades para hacer también en familia, el pantano de Sau al lado, su propietario Marc enseña la granja y explica cómo se gestiona todo, los niños encantados viendo los animales, un trato muy bueno, todo genial, para volver

Un saludo Marc! Ha sido un placer. Repetiremos seguro!

Escribe una reseña



Calificación general: