02 mayo 2024 4:49
Molt recomanable,
Les noies encantadores ,es nota que els hi agrada el que fan.
Super professionals
09 abril 2024 3:15
Recomanat per una amiga que anés , i 100x100 contenta del tracte i el resultat. Les noies són grans profesionals i les gossetes molt ben ateses. Sort que encara hi han que s'estima la seva vocació. Gràcies
25 febrero 2024 14:16
Tienda y peluqueria canina de trato excepcional, te aconsejan en qualquier duda que tengas , desde los piensos, hasta los collares . Muy bien que puedas comprar y donar pienso a protectora de animales . La chica ama su trabajo tanto como a los animales y eso se nota.
03 agosto 2023 2:27
Genial! Estoy muy contenta con el trato! Siempre llevo a mi Bacon a lavar y ahora empezaré a llevar al peque. Estamos encantados con Neus y su equipo!

Laia, Bacon y Brownie.
25 julio 2023 12:00
El servicio de peluquería mal. Tenía cita para mi perro, que iba a durar una hora y media pero al llegar ni podía decir cuando iba a acabar, con una mala excusa. No es mi problema. Como si yo no tuviera planes. Así que he ido para nada, y para casa.
20 julio 2023 18:32
La botiga d'animals de barri Cap i Cua és una verdadera joia per a tots els amants dels animals. Sota la propietària Neus, aquesta botiga és un parador de coneixement i passió pel món animal.

La Neus és una persona dedicada que coneix a fons les necessitats i preferències de les diferents espècies. Quan entres a la botiga amb una pregunta o preocupació sobre la teva mascota, la Neus està sempre disposada a donar-te assessorament expert i resoldre qualsevol dubte. El nostre gatet ja es un amic més de la família de Cap i Cua.

El que realment distingeix aquesta botiga és l'estoc disponible per als gatets. Si tens un gatet o qualsevol pelut, no cal cercar en cap altre lloc. Cap i Cua té una àmplia varietat d'aliments específics per a gatets de la seva edat, ajustats a les seves necessitats nutricionals. A més, trobaràs tots els accessoris necessaris per al seu benestar i entreteniment.

La qualitat dels productes és impecable, garantint que estiguis proporcionant al teu gatet els millors aliments i articles disponibles al mercat. A més, els preus competitius i raonables fan que Cap i Cua sigui una opció encara més atractiva per als propietaris de gatets.

En resum, si busques una botiga d'animals que tingui tot per al teu pelut, Cap i Cua és el lloc perfecte. Amb la Neus com a guia, et sentiràs segur de trobar tot el necessari per cuidar i mimar el teu amic. No dubtis a visitar-la i descobrir tot el que té per oferir.
25 abril 2023 15:06
El mejor sitio de confianza para llevar a tu perro que te lo dejen bien limpio y oliendo riquísimo! Lo aconsejo 100% además tienen mucha variedad de piensos y accesorios!
22 marzo 2023 1:36
La Neus i el seu equip cuiden del nostre Bacon com un rei i el deixen ben net i perfumat cada cop que venim!
16 agosto 2022 18:06
Súper contenta con el trato y el resultado. Muchas peluquerías tenían semanas de espera, pero en este caso fue muy rápido. Mi perrito fue con muchísimos nudos, e hicieron un trabajo fenomenal.
11 enero 2022 20:32
Tienen todo lo que necesitas para tu perro. Neus y Laura son muy amables, siempre te aconsejan bien. Tienen una máquina para hacer chapas de identificación, servicio completo.
05 enero 2022 18:49
Llamamos pensando que era la protectora y la chica que nos cogió el teléfono fue bastante mal educada. Lo que pasó exactamente fue que nos dijo que esto era la tienda y colgó directamente el teléfono. A lo que me quedé con la palabra en la boca queriendo disculparme y pedirle el teléfono de la protectora. Pero vamos que ni me dió tiempo. Mi pareja y yo nos miramos sin mediar palabra boquiabiertos. Vuelvo a llamar para decirle que por favor fuese más educada y me coge el teléfono riendo diciendo que me repite que es una tienda y me vuelve a colgar. Nefasto, malo, fatal interés por parte de esta chica.
16 noviembre 2021 8:47
Siempre llevo a mi perrita y son fantásticas, muy contenta con el trato recibido se nota que quieren a los animales.
21 octubre 2021 6:27
Son siempre muy atentas y te intentan solucionar cualquier necesidad q tengas, siempre pensando en los animales y sus dueños
30 agosto 2021 15:36
Són molt professionals, carinyoses i molt nobles. Qualsevol dubte t'assessoren i t'aconsellen. I sempre ho encerten.porto molts anys amb la Neus i estic molt contenta, abans hi portava la meva gosseta (tema perruqueria, menjar.) i ara hi vaig pels gats i conills porquins.la recomano el 100%.
20 agosto 2021 0:37
Es nuestro centro de referencia en cuidado de mascotas! Encontramos siempre la asesoría necesaria. Neus y Laura son encantadoras y excelentes profesionales.
20 octubre 2020 9:38
Soy clienta desde gace años. No hay mejor asesora para la alimentación y problemas con tus mascotas que Neus.
Excelente servicio de peluquería
14 octubre 2020 17:09
Molt bon tracte amb el client i molt simpàtiques i professionals. S'hu troba de tot per les mascotes
03 octubre 2020 13:28
Molt bé, bona informació per ajudar als nostres amics. T'ajuden en marques bones pels teus animals, sense pensar en les peles, no pagar marca, si no bon producte, és d'agrair. Procuren que ho fem bé sense que sigui una despesa innecessària, t'assessoren en la qualitat de tots els productes. És d'agrair. Molt agradables, hi vam anar, hi hem tornat i hi tornarem.
25 septiembre 2020 0:46
Siempre encuentro lo que busco y me encanta el trato y la atención recibidos por parte de la propietaria.

Escribe una reseña



Calificación general: