19 abril 2021 12:15
BR29 Arquitectes és un despatx d'arquitectura dinàmic i resolutiu que aposta per la innovació. Experts en BIM i involucrats en desenvolupament innovador de tecnologies per la construcció.
18 abril 2021 20:05
Espais conformatables, acollidors i pràctics. Si necessites el servei d’un arquitecte confia en ells!
17 marzo 2021 3:21
BR29 són un despatx d'Arquitectura i Consultoria molt professionals. Un equip jove i dinàmic que desde el primer moment s'adapten a les teves idees. Molt recomanable.
14 marzo 2021 9:08
Despatx d'arquitectura amb avalada experiència tant en l'àmbit nacional com internacional. L'equip humà es pot definir per la professionalitat, gran capacitat de treball i joventut. La innovació en els dissenys i el domini de la tecnologia més avançada són trets diferencials que contrasten el dinamisme i adaptació d'aquest despatx dins un sector generalment conservador.
06 marzo 2021 4:29
Conec BR29 des dels seus inicis, i la seva professionalitat i saber fer sempre han estat impecables. Van portar la direcció d'obra de les obres d'ampliació de les nostres oficines, i de la seva trajectòria s'infereix sense cap mena de dubte la qualitat dels seus serveis professionals.
03 marzo 2021 18:34
Se'ns dubte RB29 són un dels millors despatxos d'arquitectura de la seva àrea d'influència. Només cal veure les seves obres per adonar-se'n de que en cada projecte van més enllà del simple fet d'"edificar", per tal de contribuir amb una obra que aporta un "valor afegit" a l'usuari, a la ciutat i en definitiva a l'arquitectura. La incorporació de les noves tecnologies, com el BIM i la realitat virtual, l'aposta per la sostenibilitat, i l'estreta vinculació amb el món de la recerca i la universitat (Universitat de Lleida), fan que RB29 estigui sempre a l'avantguarda de de l'arquitectura actual.
26 febrero 2021 20:24
Equip molt professional, dinàmic i implicat, en cada projecte són capaços d’aportar valor, convertir els problemes en solucions i les dificultats en oportunitats. Sens dubte BR29 és un dels millors despatxos d’arquitectura.

Escribe una reseña



Calificación general: