25 enero 2024 14:09
Masia tradicional on fan que et trobis com a casa. Molt bona carn,( menció especial al entrecot de Poltre ) i feta molt be a la brasa, combinat amb plats tradicionals de la cuina catalana. Postres excelents! Tot amb un sevei i tracte exquisit!
Recomenable 100%.i seguirem anant!
11 diciembre 2023 23:56
Restaurant de muntanya, bo, barato y tipic.
Tot molt bo excepte els ous estrellats perque posen moltes patates i poc ou.
La resta tot perfecte.
20 agosto 2023 2:34
Restaurant acollidor amb una carta suggerent i diversa, ben cuinada en un ambient distès i acollidor.
25 marzo 2023 1:54
Ambiente muy acogedor, el Sr. Joan, es muy cercano, te atiende como si fueses de su familia, la comida espectacular, las tapas de este verano una verdadera delicatessen, la de arenque con mermelada, una delicia. Y el entorno en plena naturaleza muy, muy recomendable. Encantadisima de repetir y repetir.
28 enero 2023 8:20
Buena comida, precio medio/alto. 20€ por persona sin pedir los platos caros. Por la zona no hay mucho donde elegir.
Bastante desviado en el camino y se puede pasar por alto si no se va atento.
03 diciembre 2022 13:10
1 HORA D’ESPERA ENTRE HAVER DEMANAT I EL PRIMER PLAT. No puc recomanar gens aquest restaurant, l’experiència ha estat bastant dolenta.
L’entrada bé però ja van tardar vora els 10 minuts en venir a demanar. Però pitjor vas ser esperar UNA HORA SENCERA en rebre els primers plats. Primers plats normalets, però els segons van ser bastant catastròfics perquè dos dels tres segons que es van demanar deixaven molt a desitjar: un d’ells va ser el fricandó amb bolets. Allò més que fricandó era carn estofada, amb carn plena de tendrums i molt estupenca. Els trossos de pastanaga i bolets eren inexistents. L’altre plat va ser l’entrecot de vedella a la brasa, que el van haver de passar dos cops més perquè no entenien el que volia dir al punt (sempre demano entrecot al punt i no tinc mai cap problema). I després la carn tenia algo que just després de sortir del restaurant em va fer vomitar. Sé que era la carn perquè vaig notar just al tastar-lo quelcom estrany entre sabor i tacte que em va començar a fer regirar l’estómac.
L’entorn era correcte però el servei deixava una mica a desitjar, i semblava que era una mica anàrquic veient la resta de taules. Ara un cambrer, ara un altre, ara no queda aquest postre, ara a la taula del costat que ha demanat després si hi ha el postre.
Em sorprèn que tanta gent el puntui bé amb la gran decepció que va ser per mi i els meus acompanyants.
24 noviembre 2022 14:48
Muy buen restaurante en una antigua masía en un lugar fantástico. Desde la terraza se tiene una vista de los Pirineos. La comida tradicional catalana es de alta calidad y la sirve un personal muy amable y motivado. ¡¡ Gracias por todo! Nos encantaría volver
08 noviembre 2022 16:29
Situat en un paratge tranquil i molt bonic (la vista des de la terrasseta és impressionant!), el restaurant és acollidor i ofereix plats de cuina de pagès ben elaborats, amb producte de qualitat, racions correctes i preus mitjans alts, però que no et sap greu perquè la cuina s' ho val. Servei atent i amable.tot i que una mica lent a l' hora de portar els plats.
Ha estat un gran descobriment i, tot i que queda lluny de to, hi tornarem segur!
26 octubre 2022 2:28
Buen servicio y atención. Te ofrecen un aperitivo mientras esperas la comida, hoy gazpacho de melón, galletitas saladas y Olivas arbequinas. Buena calidad en todos los platos. Volveremos seguro.
09 septiembre 2022 1:24
Una troballa la mar d.agradable!
Val la pena fer el camí per menjar, hi!
Polit, net, personal molt agradable.
S.esta de primera tot i el foc de brasa al menjador doncs està ben climatitzat.
La carta, correcte, especialitat de plats principals a la brasa. Postres casolans artesanals! Raccions complertes i amb acompanyaments.
Disposa d.una terrassate amb unes vistes impressionants.
Totalment recomanable, no dubteu a fer.hi una escapada, molt adecuat per dinars familiars.ara si.truqueu abans perquè són poques taules!
Escapeu, vos.hi!
29 agosto 2022 14:31
Muy buen lugar para comer, todo tipo de platos tradicionales y buena brasa, bien en todo, cantidad, calidad y precio. Trato cercano y más que correcto. Recomendable si se va por la zona
10 agosto 2022 2:51
Molt agradable descobriment.
Boníssim tot el menjar en un entorn privilegiat. Postres casolans per llepar-se els dits. Felicitats!
17 julio 2022 1:07
Restaurant molt recomenable.
Cuina catalana de tota la vida amb productes de molta qualitat.
La relació qualitat/preu és excel·lent.
L'entorn del restaurant, apartat al mig del camp, el fa un lloc tranquil.
16 julio 2022 20:01
Molt bé tracte excel·lent i un molt bon servei, cal reservar sempre està ple de famílies dinant. També fan molt bons esmorzars.
29 junio 2022 9:43
Sempre és un plaer anar a Cal Maginet, lloc superagradable enmig de la natura, on es menja cuina catalana de proximitat, de gran qualitat i tot boníssim amb un servei excel·lent! 100% recomanable.
09 mayo 2022 21:45
Cuina fluixa. Escudella (una mica aigualida) i espatlla de xai (la carn estava dura) bastant millorables. Tracte bo. Entorn fantàstic.
04 mayo 2022 5:54
Descubierto por casualidad. Acogedor ("casolà"), y con una carta amplia pero que no abruma. Los platos bien presentados y elaborados. Lo más importante: magnífica materia prima. En pocos lugares he comido tan a gusto. Además, detalles cómo montaditos para picar por cuenta de la casa. Tiene un precio justo y merecido. Un diez!
POST 9 abr 2022.s' ha fet llarg no poder vindre per pandemia etc, però avui tornem a ser-hi aqui per dinar. MAGISTRAL TOT.
17 diciembre 2021 9:37
Excelente la comida y variedad de platos generosos, postres caseros precio muy competitivo.
Restaurante acogedor el señor Joan un encanto de persona.
Seguro que volvemos
04 diciembre 2021 14:17
Menjar casolà boníssim
He menjat els millors ous estrellats, acompanyats d'amanida de seba i tomàquets.
Recomanació amables, i bona atenció del personal.
05 noviembre 2021 13:37
Espectacular! Típica masia catalana en mig de la natura, amb un menjar immillorable. La crema de farigola un gran descobriment per a mi i clar que si escau tornaré i el recomano 100% atenció molt familiar, amables i perfecte en qualitat preu. Tornarem!
05 septiembre 2021 7:58
Bon lloc per esmorzar i dinar de pagès
Brasa molt bona, amanides, i molts altres plats de cuina catalana
20 agosto 2021 3:17
Un lloc molt acollidor en plena natura. Bon servei i ets van atendre de primera. Preu qualitat molt be
26 junio 2021 3:49
Restaurant de cuina casolana amb un menjar boníssim amb un entorn espectacular i uns preus molt correctes. Molt recomenable
29 mayo 2021 23:55
Es un restaurante familiar y acogedor. Muy buenas atenciones. Carnes a la brasa y clásicos de la cocina catalana. Todo muy bueno y con precios correctos. La crema Catalana está deliciosa. Muy recomendable.
12 mayo 2021 20:05
Great tipical catalan cuisine. Nice and warm welcome and service. I'll come back, for sure!
10 mayo 2021 22:06
Calçotada excellent, producte immillorable i servei encara millor.
Et sent en total seguretat. Totes les mesures covid respectades.
05 mayo 2021 13:50
Lloc molt recomanable per gaudir de la cuina tradicional amb ingredients de bona qualitat. Preu molt raonable i entorn molt bonic! Val la pena acostar-s'hi!
24 abril 2021 0:04
Muchas gracias por la atención a nuestra perrita Frida. Todo muy agradable y la comida riquísima. Muy recomendable
16 abril 2021 12:46
Sitio amplio y bonito en la naturaleza.
La comida buenísima! Y los trabajadores simpáticos y profesionales.
Calidad precio genial!
Sin duda voy a repetir y a recomendarlo.
Excelente sitio!

Escribe una reseña



Calificación general: