10 septiembre 2023 20:54
El curso impartido de aleman, bueno. Ir a un pueblo perdido en Austria donde hablan un dialecto alemán, sin dinero (de 600€ pasaron a 400€ y si no les envías hasta el contrato laboral, ni eso), sin vivienda que te proporcionaban por un año pero final pagándola tú)
29 noviembre 2021 11:55
Cal puntualitzar abans de seguir llegint que jo parlo de la meva experiència personal amb aquesta empresa.
Fa 3 anys vaig marxar a Alemanya per estudiar una formació professional a Frankfurt on l'empresa (alemanya no B4M) m'ha tractat molt bé i m'he acabat graduant. Ells t'ajuden a marxar però el que molta gent no sap és on realment l'envien, es a dir si tu tens 22 anys vius a Barcelona, que tenviin a un poble perdut d'Alemanya on cuasi no hi ha joves ni parles alemany acabes patint una càrrega emocional tant forta que al final en 1 any vols tornar, així que realment us recomano que mireu bé on us envien perquè ells simplement cobren per vosaltres, al començament i al final, l'empresa els hi paga per vosaltres com si fossiu un tros de carn. Jo vaig tenir sort i em van enviar a prop d'una gran ciutat però no sempre és així.
També cal que penseu que si hi ha empreses alemanyes que busquen azubis espanyols es bàsicament perquè són llocs on no troben gent alemanya que vulgui fer aquestes professions els hi costa més trobar-ne ja que si es tracta d'indústria o alguna professió més demandada no buscarien cap persona fora.
Parlant sobre el suport o atenció que et poden donar en el meu cas ha sigut nul ja que en aquests tres anys només es vaig rebre una o dues trucades al principi, després ningú m'ha trucat ni per felicitar-me.
Això no és un text dient que no vagis a Alemanya o a Austria amb aquesta empresa sinó que simplement busca una mica més quin ofici t'agradaria agafar i mira on aniràs.

Mit freundlichen Grüßen P. García León
14 noviembre 2019 21:30
Muy mala experiencia, esta nefasta empresa juega con la ilusión y el tiempo de las personas, solo les importa el dinero. No se lo recomiendo a nadie. Una de las peores experiencias de mi vida con esta empresa.
26 mayo 2019 18:14
Animaría a todos aquellos/as que quieren probar nuevas experiencias, aprender un nuevo idioma e independizarse a que escojan éste proyecto. Gracias a B4M se lo que significa todo eso y la verdad es, que solo tengo palabras de agradecimiento. Siempre me han facilitado todo en lo mejor posible.
11 mayo 2019 3:11
Profesionales, muy atentos con la gente que forma parte de los diferentes proyectos. Ofrecen muy buenas experiencias y oportunidades
22 febrero 2019 16:59
Do not be fooled by these people, promise false hopes, unclear contracts and ask for undue money. It's a scam stay away
02 febrero 2019 8:24
Te permiten estudiar gratis en una universidad y trabajar en Alemania. Son muy profesionales y vale mucho la pena la experiencia!

Escribe una reseña



Calificación general: