11 enero 2023 20:17
Mi hija Galilea de 10años está supeeer animada, contenta su nivel de Inglés a aumentado notablemente, importante su profe Celia que por carisma y dulzura hacen que se estimule y aumente su nivel de aprendizaje, Gracias por todo
28 agosto 2022 16:40
Estic molt satisfet amb la British House. El nivell és força alt i el professors són apassionats i engrescadors.
18 febrero 2022 22:48
Mi hijo se lo pasa genial en las clases y el equipo docente está muy bien preparado y motivado.
25 enero 2022 9:38
Un tracte molt humà, amb les nenes genial i la ràpidessa en adaptar-se a les noves situacions.
Recomenada 100%!
04 septiembre 2021 0:08
Llevo unos meses que empecé a estudiar y la verdad muy buenos poco a poco estoy cogiendo mas confianza.
29 enero 2020 14:28
Grans professionals! Vaig fer una estada a través de la British a Dublin i només tinc paraules d’agraiment per la professionalitat en que em van gestionar i ajudar durant tota l’estada.
27 enero 2020 7:52
Vaig ser de les primeres alumnes de British House. La seva fundadora i directora, la Griselda, va ser la meva primera professora en aquesta ja entranyable escola de Rubí.

Després vaig tenir la Cris i al Martin, excel·lents professors, dels millors que he tingut mai. I vam anar a Londres o Nova York de viatge d'estudis, unes experiències inoblidables. I cal destacar la tasca de l'Eli a l'equip directiu i al dia a dia: la seva energia positiva es nota en tot el que fa l'escola.

British House és més que una escola d'idiomes. Per als més petits de casa o per treure's els títols oficials quan ja sumem anys, tot disfrutant del moment. Per molts anys!
12 enero 2020 20:15
Tanto yo como mi familia hemos sido alumnos de British House y solo tenemos buenos recuerdos de nuestro paso por la academia. El trato amable, la atención personalizada y sobre todo, los profesores capaces y motivadores, son algunas de las cosas que más destaco. Ya no vivo en Rubí, pero si volviera a la ciudad, no dudaría en apuntarme de nuevo en la British!
03 enero 2020 23:18
Estoy muy contenta con el servicio y trato. Mi hija va encantada y lo más importante aprende inglés de forma natural. Trato personalizado y profesional. Instalaciones de primera calidad. ¡100% recomendable!
27 diciembre 2019 6:39
Vaig ser alumne de la British House. Recordo que només entrar a l’escola ja es respirava un ambient molt maco entre mestres i alumnes. Els grups eren reduïts i la classe es feia molt àgil i amena. Amb el seu mètode d’aprenentatge vaig gaudir molt aprenent l’anglès i en poc temps vaig veure com millorava el meu nivell.
Guardo molt bon record de la British House i de tot el seu equip! Recomanaria se’ns dubte aquesta escola d’idiomes a tots els qui vulguin aprendre un idioma amb la garantía que en sortiran molt satisfests!
25 diciembre 2019 11:33
Molt bona escola. Professors titulats i propers. L'ambient en general és molt familiar. La recomano sens dubte.
18 diciembre 2019 3:50
He estat alumna en dues ocasions de la British i sempre ha estat una experiència positiva i per acabar-ho de rematar vaig participar d'un curs de dues setmanes a Dublín i en tot moment em vaig sentir molt ben tractada tant per les professionals de la British com pels de l'Alpha School de Dublin! Infinites gràcies! Totalment recomanable.
Thanks a lot!

Escribe una reseña



Calificación general: