04 octubre 2022 21:17
Questa sera, stanchi dalla visita a Barcellona, siamo stati in questo ristorante fantastico. Siamo arrivati senza prenotazione e siamo stati accolti benissimo. I piatti era o ottimi, nonostante la stanchezza siamo riusciti a rilassarci in questo posto calmo e bellissimo. Complimenti davvero
17 agosto 2022 4:00
Un espai amb les taules sota del pins a un jardí ideal per relaxar-se amb una oferta de plats limitada pero preparats amb molt de gust. Especialment bones les croquetes i la llimonada que preparan.
14 febrero 2022 23:55
Un lloc fantàstic, tranquil i acollidor. Unes tapes.diferents molt acurades i de molt bona qualitat. La cervesa artesana feta per ells espectacular.
14 febrero 2022 2:44
Hemos cenado realmente bien. El sitio es idílico y la comida muy buena. La atención de la camarera ha sido excelente. Gracias por una muy buena noche!
26 enero 2022 9:37
Un lugar perfecto, escondido y tranquilo, tienen unas pocas tapas torradas, todo los productos de proximidad. Y el personal muy amable y buen servicio. Tenemos que repetir.
04 febrero 2021 17:21
Lugar tranquilo en pleno centro de cardedeu. Buenas tapas y cervezas artesanas elaborados por ellos Sitio ideal para pasar un buen rato en buena compañía.
09 enero 2021 22:13
Un lloc molt màgic i amb unes tapes molt adequades i boníssimes. Cervesa artesana amb un sabor molt democràtic per tots els gustos (suau, intens i amarg). Molt recomanable.
25 diciembre 2020 13:17
És una meravella de lloc, començant pel menjar vegetarià i de proximitat i continuant amb la bona energia de les persones que fan possible que sopar aquí, sigui una experiència. Gràcies per crear un espai així!
17 octubre 2019 16:23
Fantàstic racó al centre de Cardedeu.
Autèntic menjar km 0 (cullen les verdures a l'hort que comparteixen amb Esbiosfera) i el personal és molt amable.
No deixeu de tastar la súper porció de xips de verdures, l'hummus o les amanides del dia. Igualment, no podeu marxar sense provar la seva cervesa artesana o la llimonada fresca feta a casa.
Molt agradable estar al jardí al vespre, amb música de fons molt ben escollida i ambient molt relaxat.
Molt bona relació qualitat preu.
Llàstima que només obrin de Juny a Setembre!

Escribe una reseña



Calificación general: