16 mayo 2022 16:49
Situat al bell mig del centre històric, però molt tranquil. Rehabitat amb molt de gust i respecte per l'arquitectura i altres elements tradionals molt curiosos. Això el fa un lloc molt especial on t'hi sents molt a gust ja que no hi manca cap detall. El millor de tot però, és l'amabilitat i generositat de la Laura i en Xavi, que fan que sigui una estada per a recordar i repetir. Sens dubte recomanable!
24 marzo 2022 3:01
Un apartament reformat, amb molt bon gust i qualitat, no ho hem trobat a faltar res, i tot molt net. És molt cèntric però no s'hi sent res, tot i haver-hi estat en festes de Carnaval. Destacar l'amabilitat i hospitalitat dels propietaris, de ben segur que repetirem! Moltes gràcies per tot
26 septiembre 2021 12:42
Feu que us expliquin com era aquesta zona de Solsona a l'edat mitjana a través dels elements arquitectònics visibles dins l'apartament. Molt interessant!
L'acabo de visitar i m'ha agradat molt!
17 septiembre 2021 20:04
Apartament turístic totalment reformat conservant l'essència d'un temps passat. Descobrireu que és un "deso" i veureu la "tina". Perfecta ubicació dins al nucli antic de Solsona. Una molt bona opció per allotjar-se.
06 agosto 2021 2:54
No hi he dormit. L he visitat. I és espectacular! Han mantingut l, essència del passat i l'han acoplat a la comoditat i confort del present.
Ja tinc ganes de passa-hi una nit!
El Xavi i la Laura, encantadors. Molt bons anfitrions.

Escribe una reseña



Calificación general: