03 febrero 2023 15:36
Sorpresa genial, a Sant Julià de Vilatorta trobar un restaurant en un edifici històric amb varis menjadors i diferents ambients, molta amabilitat i sensació d'estar a casa!
Un menú de 45 eur amb pica pica de 1er molt complet i molt ben cuinat i varis segons a escollir (turbot, cuixa d'ànec i entrecot entre altres).
El vi recomanat també molt correcte
Gràcies
23 enero 2023 9:08
Restaurant situat a Sant Julià de Vilatorta.
Hi varem anar un divendres a dinar amb la meva parella. Hi havia buffet. El menjar es espectacular i el preu força raonable. Tot el menjar molt bo i ben elaborat. La decoració i l'ambient del menjador i la casa en general, magnific.
Només hi poso un "però". Penso que les begudes que varem demanar (1 gassosa i 1 cervesa), haurien estar incloses en el preu del menú (28€). Altre cosa seria si demanes un vi de marca, que entenc el cobrin apart.
01 junio 2022 18:44
El bufet a millorat en qualitat, el local es molt maco, el servei correcte. El segons a escollir pot ser els hi falta algun acompanament, els postres normals
31 mayo 2022 21:11
Había mucha gente. (Como siempre) pero es para excusar a tuvimos q pedir el pan y el vino una vez nos habían traído el primer plato, y casi el segundo.
Muy buena calidad del producto pero muy escasa cantidad.
Me gustaba más antes de la pandèmia.
22 mayo 2022 11:48
Aunque hemos tenido que esperar 1h desde que entramos hasta que llego el sevicio, valió la pena. La comida muy buena y precio correcto.
Recomendable, pero hacer reserva
12 mayo 2022 22:25
El restaurante siempre de 11! Veraneé durante años en St Julia y cada cierto tiempo vuelvo a respirar aire puro y Ca la Manyana es parada obligatoria vayas con quién vayas. Han adaptado la carta por motivos Covid (antes buffet ahora menú degustación) y ha sido todo un acierto. 6 platos típicos de la tierra para abrir boca y un 2o y postre. Quizás un poco excesivo +8€suplemento por la carne pero una vez la pruebas es imposible quejarse. Trato cercano, local con mucho encanto y producto de 10.100% recomendable!
04 mayo 2022 7:39
Correcte, cuina molt bé, local fonda hostal entranyable, tracte adequat, preu lògic, celler jo l'ampliari.tornarem
30 abril 2022 2:01
Hem anat a dinar amb el meu fill. Tant el menjar com el servei ha estat perfecte. Hi tornaré segur.
28 abril 2022 2:57
Estuvimos una vez, excelente.
Reservamos una segunda por su página web, pero por el motivo que fuere, un par de días antes de la fecha, la reserva no estaba agendada. No obtuvimos una alternativa a su altura, pero lo peor: no obtuvimos disculpas.
Con todo nuestro pesar, este comentario.
22 abril 2022 10:49
Primer de tot, el meu condol sincer pel traspàs de la Mariona. No la coneixia gaire, però precisament l'última vegada que vaig estar a casa vostra (al restaurant) ella no hi era i ens vam confondre amb la seva germana. La Mariona ja devia estar de baixa i no ho sabíem.
Em sap greu.
L'experiència gastronòmica de l'últim dia (ara he vist que no havia deixat res escrit), per mi va ser sensacional. Vam fer un menú degustació i allò semblava que no s'acabava mai! I tot boníssim i atractiu, de manera que no podies deixar de tastar-ho. Ens vam equivocar demanant prèviament un "segon plat", pensant que la degustació només seria de primers: i amb la degustació n'hi havia prou i de sobres! Jo ja no vaig demanar postres, això sí, els altres, més llaminers, sí que en van demanar.
Una cosa curiosa era que per anar als lavabos has de pujar a la fonda. Estan molt bé, però tens la sensació de ficar-te en un lloc que no et pertany.
16 abril 2022 6:13
Bon restaurant, estil classic, tant en arquitectura com en oferta gastronòmica, bona atenció i preus raonables, prestar especial atenció a la taten de poma
09 abril 2022 5:42
Una estada fantàstica, habitació gran i neta, el lavabo molt arreglat, la única pega és que per problemes logístics per part nostra no hem pogut gaudir de la seva cuina. Serà una bona excusa per tornar-hi
20 marzo 2022 3:52
Tomamos el menu, que es abundante, que incluye unos entrantes completos, un segundo y un postre en un local precioso y un servicio muy cuidado y atento.
Relacion calidad/precio algo cara pero merece la pena
06 marzo 2022 5:17
Restaurant amb ambient agradable i tranquil. Un clàssic de la comarca. Per les persones que mengem poc el menú de cap de setmana és excessiu i car.
04 febrero 2022 3:30
Local senyorial, estovalles i serveis complerts. Bona presentació plat. Menjar matèria prima de qualitat. Bona relació preu/qualitat.
30 enero 2022 10:54
Gratamente sorprendido!
Primero de todo el personal, del primero al último super amables y correctos.
Las habitaciones no són pretenciosas, son sencillas y funcionales. Todo muy limpio!
Las camas comodísimas (he estado en hoteles de 4/5 estrellas y no he dormido la mitad de bien que aquí).
El desayuno espectacular, todo super cuidado y con buen producto; zumo de naranja natural (riquísimo), croissants, embutidos varios, jamón Serrano, fruta (mandarina y fresas), mantequilla al corte, mermelada, pan exquisito y me hicieron unos huevos fritos de 10 (se nota que las gallinas son de casa).
Lástima que ja tenemos planes y no podemos quedarnos a comer ya que se ve que es un restaurante con muy buenas críticas.
Estamos tan contentos, que cuando vayamos a Barcelona de compras vendremos a aquí a dormir en más de una ocasión.
03 enero 2022 4:07
Molt agraïts per la celebració que vam gaudir al vostre restaurant, complint-se amb escreix totes les nostres expectatives, tant pel que fa al menjar com al servei rebut. Molt recomanable, repetirem.
14 diciembre 2021 6:11
Restaurante amplio, agradable, buen servicio, menu 42 eurs muy bien, con variedad platos, quizas sobra croquetas y calamares, calidad precio aceptable por lo que en otros lugares se paga, volveremos
01 diciembre 2021 9:15
Sorpresa fantàsticamente agradable, por sus platos tan bien cocinados y la calidad de sus productos.
Menú fantastico y abundante.
28 noviembre 2021 19:07
Comida excelente, decoración elegante. Servicio amable pero escaso, (luego, lento) me parece fatal que cobren casi 2€ por agua del grifo aunque sea filtrada.
24 mayo 2021 18:38
Molt bon menjar, esmorzar molt complert. Tot molt net. Habitacions correctes. Servei excel·lent. Accepten gossos. Recomanble.
13 mayo 2021 14:48
Exel.lent servei. Lloc preciós. Tots els detalls posats amb cura. El menjar, boooníssim. Un lloc per tornar-hi.
12 abril 2021 3:52
Menú estupendo. Preu proporcionat. Ara bé cobrar per l'aigua filtrada de la casa 1,95€ no ho vaig entendre.
09 abril 2021 14:06
Si haig de definir Ca La Manyana no tinc gaires paraules. Només dir que cada vegada que vaig a dinar és una festa. T'ho recomano.
17 febrero 2021 0:38
Excelente estada. Personal muy amable, comida buenísima y habitación impecable. Sin duda repetiremos.
11 febrero 2021 3:20
Un lloc tranquil, un lloc per relax i menjar molt be. Nosaltres ja hem repetit dos cops i segur que hi haura un tercer. Es com estar en casa. Ho aconsello
01 enero 2021 21:58
Personal excelente, habitaciones muy bien decoradas.
Por desgracia por causa del covid no he podido disfrutar de una carta muy muy apetitosa.
29 diciembre 2020 10:48
Hem anat al restaurant, el menú exquisit relació preu qualitat, especialment el primer plat pica pica fantàstic. Olt bona presentació i bon cuinat.
13 diciembre 2020 10:01
Menjar molt bo. Potser una mica car, però el local és molt acollidor i val la pena anar-hi de tant en tant.
01 diciembre 2020 20:01
La cuina den Silvino I tot el equip de cuina et fan degustar cada plat que arriba a taula senzillament bonissim I el tracte de la Mariona I la Nuri I el seu equip.
Sensacional. 100/100 recomenable
23 noviembre 2020 3:44
La comida muy correcta, por ponerle un pero, quizás sea un poco caro teniendo en cuenta que en el menu no entra la bebida
19 noviembre 2020 0:50
Fantàstic, relació qualitat preu un 10.
Menjar excel·lent! Lloc excel·lent, tot excel·lent!
20 octubre 2020 2:10
Fer estada a Ca la Manyana és tot un plaer pel visitant. És una fonda de les que en queden poques i, per això mateix, és gairebé una obligació allotjar-s'hi almenys una vegada. Però compte! Podeu quedar atrapats dins el seu encant i voler repetir l'experiència una i una altra vegada. Només veure els esgrafiats de la façana i creuar la gran porta d'entrada ja us situa en un lloc atemporal, aquell en què viatjar i anar a la fonda eren sinònims d'entrar en una dimensió reservada als esperits inquiets. El mobiliari, la decoració, la il.luminació. Tot conserva i posa en valor el llegat de les anteriors generacions. Les habitacions reuneixen en un mateix espai l'encant del passat i el confort del present. La gastronomia ha sabut combinar la contundència de la tradició i les inquietuds de les noves tendències. I, per arrodonir l'experiència, l'equip humà sap que són hereus d'un llegat únic i el volen donar a conèixer a totes les persones que tenen la voluntat i la sort de compartir uns moments de la seva vida entre aquelles parets. A Ca la Manyana l'efímer de l'estada esdevé un amable record que transcendeix el pas del temps, perquè aconsegueix aturar-lo.
16 octubre 2020 18:18
Menjar molt bo! Vam fer menú d'uns 20€ i val la pena.
El servei es atent.
Postres i IVA inclòs.
14 septiembre 2020 10:54
Millorable en quan a neteja. Esperàvem més pel que fa als preus. No ens va funcionar l'aigua calenta, vam donar l'avís, continuava sense funcionar i més tard al fer el checkout no ens van convidar ni als cafès de la tarda anterior. En general decepcionats tot i que la noia era agradable.
04 septiembre 2020 5:45
Es un lugar muy bonito y la comida es buena pero hay un error en su pagina web. Pone que el menú cuesta 18,50€ y no es cierto. Llamé para confirmarlo y me dijeron que sí, reservé y nos cobraron 20,50 con las bebidas aparte. Aunque como menú es caro se come muy bien y repetiria pero no está bien que pongan un precio y te cobren otro. Tendrían que tener la web al día.
02 septiembre 2020 19:29
Una decepción
Hacía mucho tiempo queríamos venir a pasar unos días en esta fonda.
HABITACIÓN: Hicimos una reserva de 4 días.
Primero nos dieron una habitación y al rato nos cambiaron a otra, la habitación que nos dieron resulta estaba reservada para otro cliente.
Ampliamos reserva un día más y nos dijeron que ningún problema.
La ultima noche nos quisieron cambiar de nuevo de habitación y entonces decidimos marchar.
En los cuatro días que estuvimos no nos cambiaron la toallas ni las sabanas.
Las instalaciones son muy antiguas.
DESAYUNO: El primer día espectacular y generoso. El segundo día nos sirvieron solo lo que habíamos consumido el día anterior (con el mismo precio que el desayuno generoso).
COMIDA: Reservamos mesa con antelación. La sala se les lleno y, excusándose, nos dieron una mesa arrinconada entre dos puertas de paso continuo.
No pedimos menú, pedimos carta y la comida no estaba para nada a nivel esperado. La paella de sepia y esperdeñas dejaba mucho que desear.
Queremos pensar que les cogimos en un mal momento y que el trato recibido no es el habitual.
27 mayo 2020 14:57
Menjar excel·lent, bufet magnífic però el servei era escàs i et feien esperar. Molt bon ambient.
Relació qualitat preu molt bona
23 marzo 2020 10:46
El local és molt agradable i el menjar és bo. Però el menú de 23€ no inclou les begudes i això encareix el preu, sense esmentar que cobren l'aigua filtrada de l'aixeta a 1,95€
17 marzo 2020 19:53
Hace falta pagar 35 euros y sin postre? El sitio es lujoso, pero lo veo excesivo. Una forma de selección. (domingo)
16 marzo 2020 5:39
Agradable i bo. Gran tria i buffet. Solament milloraria algun aspecte de l'atenció al client, es especial al referit al tracte.
13 marzo 2020 15:46
Esta molt el menu. Consta d'un 1er BUFFET molt complert i un segon plat a triar. Postres aigua. Vi apart.servei excelent.
02 marzo 2020 7:06
Muy buen restaurante. El precio 30-50€ pero vale la pena. El primer plato un buffet libre increíble lleno de embutidos y platos riquísimos y variados. El segundo puedes pedir entre una gran variedad de pescados y carnes. Los postres buenisimos también pero van a parte. Los camareros muy educados y atentos; y la decoración muy rústica y bonita. Una experiencia inmejorable y recomendable, repetiré cien por cien.
21 febrero 2020 13:56
Lugar encantador, tranquilo y muy cuidado. Personal súper amable y atento. Desayuno espectacular y habitación enorme!
14 enero 2020 12:01
Menú exquisit. Alt nivell. Varietat i alta qualitat de primers en bufet. Ambientació clàssica i acollidora
03 enero 2020 2:40
Que dir d aquest hostal. Un hostal dels de tota la vida. Tracte i menjar excel·lents. Poble molt bonic.
08 octubre 2019 9:45
Molt bon restaurant.buffet de primer I segon a escollir.preu adequat per la qualitat del menjar
05 octubre 2019 9:23
Disposen d'un menú de cap de setmana de 38 €, un cop afegits els suplements de certs plats, begudes i cafès el menú et surt per 50/60 € en funció dels extres.  
El local decorat, correctament cuidant els detalls, és un lloc acollidor.  
Les taules ben preparades amb estovalles, coberts per a cada tipus de plat i amb un espai entre taules suficient, encara que no massa folgat però permet comoditat.  
Els plats estan ben preparats i són atractius, El servei és del tot correcte i professional.
27 septiembre 2019 1:31
Menjar variat i molt bó. Els primers són buffet i hi ha molta diversitat de plats!
El segons espectaculars!
10 septiembre 2019 21:53
Local agradable. Cuina tradicional de qualitat. Buffett espectacular. Personal molt amable tot i que el servei una mica lent.
03 septiembre 2019 5:31
Ens ha encantat. Elegant, amb classe, servei impecable i una cuina deliciosa. No t'ho pots perdre!
17 diciembre 2018 7:44
Per mi un restaurant de referència on sempre he gaudit dels productes del bufet i la seva cuina. Lloc acollidor
03 noviembre 2018 23:57
Vaig anar a dinar en aquest restaurant, ja que m'he n'havien parlat molt bé i gràcies al Trapadvisor, ja que era un dels millors valorats de la zona.
El restaurant de fora és molt bonic, rústic i de dins també, molt decorat i amb molt de gust. A part de restaurant té habitacions per dormir. El restaurant pots fer menú / carta o mixta, que consta de demanar a taula un segon i un self service de primer, on hi pots trobar de tot, és molt complet. El menjar estava molt bo, el preu correcte, i el servei correcte, només dos comentaris que faré al final de tot. De menjar vam fer uns canelons que estaven, molt i molt bons, i un tomàquet, amb ventresca i ceba molt bo.i de segons un confit de cuixa d´ànec amb foie i salsa d'oporto espectacular i jo vaig fer un entrecot reposat quaranta dies de maduració de mitjana de bou, fet a la brasa i servit tallat amb sal gruixuda i pebres, que estava deliciós, ESPECTACULAR! Els detalls a comentar, va ser l'error del meu primer que em varen portar un altre plat, però el cambrer no es va disculpar i a a més a més els canelons de la meva dona s'anaven refredant, ja que varen tardar bastant a tornar-me a portar el meu plat correcte.i un altre detall a tenir en compte pel seu bon servei, és que quan ja ens varen perdre nota la mestressa de la casa, va tornar el cambrer amb les cartes a la mà, perquè triéssim. Penso que un restaurant d'aquesta categoria, no es pot per metre aquestes errades. Tot i així i tornaré, ja que el menjar i el lloc és estupendu

Escribe una reseña



Calificación general: