18 noviembre 2023 20:44
Casa rural amb tots el detalls per passar uns dies amb amics o família. Llits molt còmodes!
29 septiembre 2023 20:46
El finde semana estuvimos con la familia celebrando que nos habíamos casado, nunca hemos visto una masia tan equipada y pensado hasta el último detalle y todo esto lo culmina la dueña la cual fue super amable, servicial y profesional un 10 como persona, masia y experiencia
16 septiembre 2023 17:52
Una casa muy grande y decorada con un gusto exquisito modernizando lo antiguo sin quitarle su encanto, me ha encantado la casa entera.
Fuimos 5 familias con niños y lo pasamos genial, seguro que volveremos.
Gracias por vuestra amabilidad, no nos faltó de nada.
22 julio 2023 6:25
Hem passat un cap de setmana amb tota la familia.
16 adults + 2 nens + 4 gossets

Definició de la casa: ESPECTACULAR
15 julio 2023 19:34
Una casa espectacular, limpieza un 10, no faltaba ningún detalle, hemos estado un finde familiar con 16 personas, muchos ámbitos en la casa, piscina, minidisco, habitaciones para todos, volveremos.
13 julio 2023 1:44
Ok la casa es muy linda pero salimos a las 9 y no todas las habitaciones estaban hechas los 3 niños tenían que estar en la habitación a las 3 cuando no hemos decidido que por lo demás la casa es hermosa mi voila
09 julio 2023 19:31
Espectacular
Celebramos el cumple de mi hija de los 18 y la verdad que no le falta detalle de nada
Montse muy amable
09 mayo 2023 7:53
La casa és preciosa. Renovada amb molt bon gust, no li falta cap detall. Totes les habitacions amb bany, la zona de la barbacoa ben equipada. A la cuina no li falta res: estris, rentaplats, torradora, sandwitxera, cafetera Nespresso.i unes vistes impressionants a la muntanya. És un lloc per repetir.
11 abril 2023 4:39
We spent the weekend with some friends and it's a very spacious and still, cozy house. The house is very modern, well equipped and clean. Ideal for a few days of relaxing and spending quality time with your family/friends. The owner is fantastic; very friendly and flexible. Highly recommended!
06 abril 2023 17:34
La casa és impressionant! És preciosa, molt amplia, còmoda, molt ben equipada, estava molt neta i cuidada. Hem passat un cap de setmana tota la família i hem gaudit molt de la casa, els espais.i de l'entorn. Recomanable 100%. La Montse i l'Engelbert molt disposat a fer-nos-ho tot fàcil.
26 marzo 2023 13:36
Casa rural espectacular, equipada con todos los detalles posibles y decorada con muchisimo gusto. Ha sido un fin de semana espectacular. La propietaria (Montse) un encanto. Volveremos.
12 marzo 2023 8:48
Una casa molt bonica, salas comuns molt amplies, còmodes i molt ben equipades. La casa ens l’hem trobat en molt bon estat, molt neta i bonica. Es ideal per qualsevol moment de l’any. Els amos han sigut molt disposats, agradables i flexibles.
25 enero 2023 0:57
Tracta excel•lent. Casa espectacular i completament equipada en lloc tranquil.
No podríem haver estat millor.
29 diciembre 2022 21:44
Hemos ido un grupo de 15 personas y 4 perros a pasar 2 noches y todo ha estado perfecto. Las habitaciones son preciosas, la cocina completamente equipada y preparada para cocinar para tanta gente, y la casa en general es una maravilla. Repetiríamo sin dudar.
17 noviembre 2022 5:22
Nunca juzgues un libro por su portada! Es una casa en medio del pueblo, entre calles estrechas, pero cuando abres la puerta entras a otra dimensión. Casa súper cómoda, con detalles que van más allá del buen gusto, aparte de que tiene todo lo necesario y más para asegurar una estancia excepcional! Destacar la amabilidad de los anfitriones, mil gracias por todo Montse!
09 noviembre 2022 3:22
La casa és espectacular i es troba en un poble i un entorn molt bonic. Està totalment equipada (renta-plats, torradora, planxa, paellero, altaveus-amplificadors, smartTvs, rentadora, secadora,) i té tota mena de productes bàsics tant de cuina com de neteja. Hem estat un cap de setmana amb la colla (12 persones) i ho hem gaudit molt. Els espais comuns són molt amplis, els llits súper còmodes i tots els wc tenen un kit d'higiene personal. La cuina és una meravella i també hi ha barbacoa i una piscina que hem ben aprofitat! L'amfitrió ha sigut molt amable i atent, ens ha fet recomanacions d'activitats al poble i ens ha donat alguns consells, com ara, on aparcar els cotxes i facilitar-nos el contacte del forner perquè li puguéssim encomanar (per cert, no us podeu perdre els croïssants!). I per si fos poc, a l'arribar a la casa vam trobar-nos un pack d'obsequis amb productes del territori. Moltes gràcies per tot!
28 octubre 2022 9:10
Esta casa es simplemente espectacular. Todo está muy nuevo y todo está hecho para tu comodidad. La casa está llena de detalles fantásticos, no solo de conveniencia, sino también de decoración. Con una cocina inmensa y dos comedores: uno al lado de la cocina y otro al lado de la piscina, que invita a celebrar en familia o con amigos. Tiene una barbacoa al lado de la piscina, que hace de la estadía algo genial. Las camas son cómodas, las habitaciones, los lavabos, la distribución de la casa es fantástica. Televisores inteligentes en casi todas las habitaciones, con wifi. Aceptan mascotas. Tienen incluso dos lavadoras, todo fantástico! Es más bonita y más cómoda de lo que se ve en fotos. Y los anfitriones son lo mejor de la casa. Asisten en todo, nos dejaron entrar temprano y salir tarde y así pudimos aprovechar mucho más. Nos dejaron un regalo con productos locales de parte de la casa. ¡Repetiremos!
20 octubre 2022 1:54
Una casa espectacular para compartir en familiares y amigos! La anfitriona es súper amable, siempre atenta y dispuesta a ayudarte! La casa está muy bien equipada, no le falta detalle, es acogedora y súper cómoda! Es mucho más mona en directo que en fotos! Estamos deseando tener un nuevo motivo para volver!
04 septiembre 2022 13:00
Hem passat un cap de setmana amb amics. La casa està totalment equipada. No hi falta de res. Menjador i cuina perfectes. Els baixos, barbacoa i piscina ideals. Les habitacions totalment equipades. Potser mitg punt negatiu és que falta una mica de ventilació a la part superior, que s'agreuja amb l'onada de calor que vam passar. Però tot impossible de millorar. Repetirem segur.
01 septiembre 2022 14:24
Cap de setmana espectacular

Hem estat un cap de setmana amb tota la família (13 persones) i em estat molt còmodes. 5 suites amb bany complert a cada una (algun compartit entre dues habitacions). Tot molt net.
Equipament de cuina immillorable i electrodomèstics de gama alta. Paeller de gas, amb bombona i paelles grans per poder fer menjar per tots. Taules grans per poder fer les menjades tots junts (tant a dalt com a baix).
Matalassos i coixins comodíssims.
Amfitrions molt amables i atents, que cuiden els petits detalls. L'hora de sortida és flexible i et permet aprofitar el cap de setmana sencer.
L'única pega l'espai exterior. Piscina petita però correcta, però la zona per prendre sol minúscula.
25 agosto 2022 22:50
Espectacular. La casa es una pasada y los detalles más. Está completamente equipada incluso con detalles que no son lo "normal". Me encantó la estancia en Ca l'Arcadi y también es un placer la atención de los dueños, primero por teléfono y luego para darte las llaves. Lo hacen fácil, agradable, son amables y lo dan todo. Gracias
30 julio 2022 1:18
Una casa excelente, no le falta detalle, muy bien equipada y muy bien cuidada. La limpieza es excelente. Si queréis celebrar una reunión de amigos o familia os la recomiendo.
21 julio 2022 15:52
Hem estat amb amics que són familia, aquest cap de setmana, estada excelent, per la companyia i per la casa acollidora, ben equipada, neta, i cuidada ens hem sentit com a casa, i molt ben atesos per la Montse l'Engelbert. Us recomanen una estada a Ca l'Arcadi, de l'Alforja.
19 julio 2022 8:58
La casa espectacular, uno llegás te quiedas, muy sorprendido de lo bonita que es, y el trato muy bueno, repetiremos
20 junio 2022 19:10
Hem passat un cap de setmana genial a Ca l’Arcadi. La casa és molt bonica i està molt ben equipada (amb utensilis de cuina, barbacoa, jocs, lavabos a totes les habitacions…). A més, està molt ben situdada i els propietaris són un encant!
13 junio 2022 3:50
Es una casa gran, amb molt d'espai, ideal per a un grup de unes 12-15 persones, te de tot, wifi, tv a cada habitacio, karaoke, xemenies, una vitro gran i inclos un jakuzzi! Llastima que la piscineta esta en proces de construccio, tota la casa feta amb molt bon gust i impecable, res dolent a dir. El poble es petit, pero disposa de les tendetes necessaries, molt bona la panceta i el pa de pages.
14 mayo 2022 13:57
Casa rural fantastica! Super comoda, decoracio fantastica, molt ben equipada…. La veritat es que tot super be! Molt recomenable!
29 marzo 2022 16:07
Una experiència fantàstica, l'allotjament és immillorable i els anfitrions també. A 30 minuts del Priorat, a 30 minuts de Montblanc i a un cop de cotxe de la platja ¡¡¡
19 febrero 2022 9:38
L'esperiència ha esta molt bona! L'Engelbert i la Montse són genials ens han fet molt bons tractes. La casa és fantàstica i està molt ben equipada.
Es troba situada en un carrer al mig del poble i potser no tothom gosa passar-hi en cotxe però hi ha un pàrquing a 2 minuts a peu de la casa. Gràcies per tot! Hi tornarem segur!
14 noviembre 2021 15:43
Una casa espectacular. No le falta nada y todo esta cuidado hasta el ultimo detalle. Hemos pasado un fin de semana genial.
02 noviembre 2021 14:22
Simplemente espectacular, las fotos son muy buenas, pero cuando llegas allí te quedas asombrado. Alquilamos la casa para un finde 20 personas, tiene 5 habitaciones pero hay un cuarto de juegos que se puede adaptar. A la casa no le falta detalle, todo primera calidad, electrodomésticos de última generación y 3 neveras! Simplemente llegas y disfrutas. Los dueños super atentos y muy agradables. Cuando llegas te reciben con una caja de productos de la zona super apañada. Seguramente que repetiremos!
02 noviembre 2021 1:45
Un lugar ideal para compartir en familia o con amigos. Tiene todo lo que se necesita para desconectar y disfrutar con la gente que quieres.
14 octubre 2021 12:16
Me a encantado estamos en este momento en la casa esta super bien es muy acojedora y con todos lo necesario no falta nada la recomiendo del uno al 10 se merece un 10 totalmente preciosa
30 septiembre 2021 0:32
Casa Arcadi és una casa rural dins del poble de l'Alforja.molt a prop de llocs macos per anar a fer passejades.
La casa és espectacular, impressionant, molt maca i amb totes les comoditats. Amb tot els estris de cuina que es pugui necessitar i molt neta. TV a totes les habitacions, bany a totes les habitacions, WIFI etc. Sens dupte molt recomenable per passar una dies amb familia o amics.
Per posar algún "pero" a ple estiu i amb onada de calor com la d'aquest any hem trobat a faltar aire acondicionat o algún ventilador de sostre.
Nosaltres tornarem segur!
Moltes gràcies Montse.
09 septiembre 2021 6:01
Hem passat un cap de setmana espectacular. Recomenable 100%. Repetirem segur. Casa perfecte per desconetar. Tens tot el que necessites i alguna coseta més
05 septiembre 2021 6:00
Increíble casa Rural. Ubicación excelente equipada y súper confortable, 100% recomendable. Los propietarios muy atentos y cercanos. Hemos estado muy bien y con muchas ganas de repetir.
27 agosto 2021 8:59
Espectacular! Una casa rural on no hi falta detall, tot el necessari per gaudir d'una gran estada, millor que un hotel. Repetirem!
15 agosto 2021 1:48
Hemos pasado un fin de semana espectacular en Ca L'Arcadi. La casa es una pasada, no le falta detalle y esta todo hecho con mucho mimo. Una autentica pasada. Es sorprendente cuando llegas, porque es muchisimo mejor que en las fotos. Detallazo de bienvenida y los anfitriones de 10. Deseando volver. Muchas gracias por todo.
07 agosto 2021 13:47
Una casa fantàstica, hi té de tot i més, molt gran, molt neta i molt ben aprofitada! Hi hem estat un cap de setmana i segur que repetirem!
30 julio 2021 9:32
Casa rural totalment reformada, tranquila i amb tots els utenislis disponibles. Perfecte per un cap de setmana o unes vacances!
30 julio 2021 8:44
La casa immillorable, té absolutament tot el necessari i a sobre de qualitat. Els llits, sofàs, el parament de la llar, vaja, totalment complet. Molt molt recomanable. Hem estat genial, hi tornarem segur!
19 julio 2021 19:57
Hem passat uns dies fantàstics a Ca l'Arcadi, la casa espectacular, el tracte amb els propietaris boníssim, gràcies per fer-nos sentir com a casa.

Amb ganes de tornar-hi aviat!
16 julio 2021 1:49
Espectacular, totalmente recomendable! Recien reformada con un gusto exquisito, excelentemente equipada, con WiFi y muy acogedora.
Trato excelente, a repetir vamos!
14 julio 2021 11:00
Pues la veritat és que ens va sorprendre a tots, molt millor de lo que esperavem, una casa immillorable en tots els sentits. El tracte amb la propietat excel·lent. La casa compleix amb tot lo que es necessita. No es pot demanar més. Nosaltres hi tornarem! Ho recomano 100%
09 julio 2021 14:55
Casa rural espectacular, excepcional, de 10 con matrícula! Un fin de semana inmejorable. La casa es una maravilla, no le falta detalle.
Las fotos que se publican son bonitas, pero no le hacen justicia: es mucho mejor en la realidad. Los anfitriones de 10 también.
1000 % recomendable! Volveremos seguro!
13 diciembre 2020 14:27
La casa está equipada al más mínimo detalle. Es preciosa. Hemos pasado un fin de semana genial
27 noviembre 2020 0:05
ESPECTACULAR! Molt confortable tota la casa.amples espais per compartir.tot impecable.i no li falta un detall.de les millors que hem anat.tornarem seguríssim! I els propietaris molt amables. Un 10!
Recomanable 100 x 100
14 noviembre 2020 4:45
Una casa molt nova i expectacular.
Amb una distribució molt bona, i unes vistes genials.
Una casa cuidada fins l'ultim detall.
01 noviembre 2020 20:44
Ideal per relaxar-se amb amics, familia, desconnectar, vacances!
Espais amplis! Gran!
Totalment equipada!
28 septiembre 2020 8:23
Relax, amplitud, gran casa de turisme rural. Per disfrutar de la família o amics i oblidar-te del món.

Escribe una reseña



Calificación general: