27 abril 2020 9:27
Después de un enfado monumental por mi parte en relación al tiempo de espera de las últimas visitas, tan solo agradecer al sr. Cabero la intervención de mi mujer, trato exquisito, resultado excelente y mi más absoluto perdón por el comentario anterior. GRACIAS HONESTAS DR. CABERO.
12 abril 2020 6:23
No es cierto que solo atiendan a Catalanes independentistas, no soy catalana y me ha atendido estupendamente en 1 situacion dificil solo pudo estar agradecida gracias a su equipo estoy superando una situación muy complicada, lo recomiendo de corazón
09 diciembre 2019 7:52
Avui fa 1 any que el Dr Guillem Cabero i la seva companya Itxaso una noia vasca molt simpatica i que em va tracta com una reina, em van ajudar a parir el meu segon fill
L' alex, nomes dir que mil gracies una altre vegada, que se que es la vostra feina, pero que en les 42 setmanes de embaras que vaig tenir, no tinc ni una pega de tots vosaltres, sou uns profesionals com la copa de un pi, i que sou un gran equip.

Tambe a les noies de La Clinica Bayes de Vic, que es van fer un fart de fer-me corretjes, son genials, la Dr Folk que em va atendre durant les vacanses del Dr Guillem, i tambe al Dr Miquel martra que em va atendre al dia seguent del part, perque el Dr Guillem estava a Vic, he pensat que valia la pena que avui un dia tant especial per mi, la gent sapigues que sou els millors.
Recomanables 100x100.
16 octubre 2019 18:29
Sens dubte és el millor equip de ginecologia de Barcelona, un tracte excel·lent, molt contenta de l'atenció rebuda. El dr. Guillem és un gran professional, i gran persona.t'explica qualsevol dubte que tinguis a la perfecció i et dóna molt bons consells. Un equip molt atent, cuidant cada detall, el recomano 100%!
16 septiembre 2019 12:40
Una eminència! El millor ginecòleg que he tingut mai! Sempre prioritza el benestar de la pacient. És amable, sincer, i un gran professional, em va atendre el part, i si tingués més fills em posaria a les seves mans sense dubtar-ho! Aquí hi ha gent q barreja d'altres temes q no vénen a cas! Fora del treball cadascú és lliure de fer el q vulgui, no s'ha de barrejar política amb la feina!
15 abril 2019 20:13
Una eminencia. Pocos profesionales hay que sean igual de directos, sinceros y buenos. Sin intereses personales, siempre priorizando el bienestar de la paciente. Tuve a mi hijo con su equipo, y si tuviera 10 hijos, las 10 veces seguiria su consulta y su equipo.
04 febrero 2019 14:24
Hace 15 años perdi mis gemelos, tuve un aborto espontáneo y no vio q habia otro por lo q se lo cargo.
Le deseo todo el sufrimiento q me hizo pasar a mí. Es un profesional detestable. Yo lo inhabilitaria.
Elvira Vila

Escribe una reseña



Calificación general: