09 septiembre 2022 13:14
Ni la menor duda: le doy 5 estrellas porque no hay más. Fuimos por segunda vez un grupo de amigos y por segunda vez tuvimos una experiencia fantástica. Eduard es un gran profesional, conoce como la palma de su mano la costa y da mucha seguridad. Se puede tomar el aperitivo en el barco. Nosotros también pescamos. Tuvimos un contratiempo con un reloj que se cayó al agua y la gestión del capitán fue de 100 sobre 100. Actitud espectacular, más allá de lo que es profesional. Está claro que es absolutamente recomendable!
30 junio 2019 16:00
Una gran experiència! Molt bona excursió amb vistes espectaculars i molt bon tracte en tot moment. Repetirem segur!
11 junio 2019 11:32
Una experiència maquíssima. La Núria i l'Eduard són una parella adorable, propers i atents que t'ajuden en el que necessitis en tot moment. El servei és excel·lent i l'experiència que proposen tota una meravella per a contemplar la preciosa costa.
Repetiré sense dubtar! Gràcies per tot!
03 junio 2019 8:09
Vam gaudir d'una experiència completa per Cap de Creus, Port Lligat i el mateix Cadaqués amb la família, i va ser genial! Un servei i tracte molt amable i proper. Recomanable per a tothom. Ja tenim reservada sortida per aquest estiu!

Escribe una reseña



Calificación general: