29 abril 2024 16:24
Han alentit tot el procés fins al límit. La comunicació ha estat molt complicada fins al punt de no agafar el telèfon i haver d’anar darrera constantment. M’han pres el pèl amb una assegurança i sense cap interès en arreglar-lo. Em van prometre poder amortitzar quan volgués i un cop fet em diuen que durant els primers 5 anys em cobren un 2%. L’aplicació mòbil em dóna un error que després de varies setmanes ningú m’ha sabut explicar el per què. De fet, ni han respost les meves diverses reclamacions. No ho recomano. És una presa de pèl.

ACTUALITZACIÓ: Cada mes que passa amb Caixa d'Enginyers perdo diners. Estic intentant fer una amortització i tot són traves. Des de l'aplicació no funciona, per telèfon em diuen que ok, però que em tornaran a trucar des de no se quin departament per confirmar la operació i no ho fan.

I encara ningú s'ha posat en contacte amb mi per solventar la situació.
NO RECOMANO CAIXA D'ENGINYERS i em sap molt greu.
18 marzo 2024 9:42
Yo hace 3 anos que vivo en un piso de ellos pero de aqui un 1 año en el 2025 ya no me lo renuevan el contrado ni nada a mi me gustaria saber porque no lo renuevan a pesar que el contrado sea de 4 años (estos 4 años era para buscar piso pero no emos encontrado nada y mas en un pueblo como este) a lo cual yo mi hermana y un tio nos iremos a la calle. Solo queria saber porque no lo renuevan 4 años mas se que son casa para personas necesidadas y lo endiento. Pero gracias por el piso de corazon muchas gracias y otra cosa los vecimos estan super tristes ya que les comunicado que en 1 año nos tenemos que ir, incluso algunos vecinos an llorado eso no es gusto pero el mismo tiempo lo endiento pero intendar mejorar eso pprfavor lo del contrato. Gracias.
17 marzo 2023 9:52
Una estrella perque no puc posar-ne 0. Atenció al client nula i inútil i tràmits molt lents.
24 diciembre 2022 20:57
La pitjor experiència que he tingut mai amb un banc. Volia fer una hipoteca amb caixa d'Enginyers però va ser pràcticament impossible. Ens van oferir un tipus d'interès súper competitiu al principi però al van canviar al moment de crear el compte i ni tan sols ens el van confirmar. Mai! Son súper lents, ignoren comunicacions, trucades, correus. Envien requeriments cada tres setmanes per al departament de riscos. En fi, si no hagués fet el mateix procés amb un altre banc m'hauria quedat sense hipoteca i sense els diners de les arres. Una pèrdua de temps i de diners. Ara tinc un compte amb ells que no em serveix per res. Si valoreu el vostre temps i diners, mireu cap un altre lloc.
21 agosto 2022 23:29
Poso una estrella perquè no puc posar-ne zero. He intentat tancar la compte 3 vegades sense èxit per incompetència i desgana dels treballadors. M'han començat a cobrar comissions abusives sense avisar. He solicitat baixes de targetes que no han realitzat. MAI agafen el telèfon. No hauria d'haver-me fet sòcia mai, tens més traves que beneficis i et sens super desatés.
De banca ètica res, perque als primers que estafen són als clients.
Si teniu pensat fer-vos-hi una compte, no ho feu! Tot són problemes, enganys, poca claredat i mal tracte.
17 abril 2019 0:10
Per només 9€ et fas soci i quan marxes te'ls tornen. Es pot fer pràcticament qualsevol operació per Internet o per telèfon, el tracte a l'oficina és ràpid i amable. Obren fins les 7 de la tarda i normalment no hi ha cua. No cobren comissions incomprensibles com la majoria de bancs.
30 marzo 2019 0:06
Fa dues vegades que acudeixo a la oficina per obrir un compte sense exit! No tenen cap interés a captar nous socis, et fan esperar encara que no tinguin gent! He quedat molt decebuda que funcioni així una cooperativa catalana. He escrit un email de queixa que espero que em contestin!
29 enero 2019 11:30
A girona son molt amables. Increible, tot el dia obert mati i tarda tota la setmana. Pels que treballem va super be! I cap comisio, encara que no tinguis la nomina
13 mayo 2018 3:46
Molt recomanable. Pots aparcar a l'aparcament de Les Casernes i t'ho paguen. A més a més, obren matí i tarda.
20 diciembre 2017 11:24
Els meus diners es queden a Catalunya!
És una cooperativa, no un banc. No us robaran com fan els altres.
100% fiable. No tenen dèficit.
No cal ser enginyer per ser-ne membre. Qualsevol particular o empresa pot obrir un compte en unes poques hores, fins i tot fent-ho tot via Internet.

Escribe una reseña



Calificación general: