12 noviembre 2023 2:49
Lo més incompliment que m'he trobat mai!
Només fan que fer-te perdre el temps. I a sobre et cobren un dineral per tot, incloent operacions que fas tu mateix!
02 noviembre 2023 5:52
Molt bon tracte, et truquen per resoldre problemes que encara no t'has adonat que tens. Sempre t'ofereixen la millor opció per a tu. Esta obert a les tardes
07 mayo 2023 3:06
Muy descontenta con la banca telefónica. Desgraciadamente es necesaria par ciertos trámites que no se pueden hacer en línea, si embargo, los últimos años, el tiempo de espera es absurdo, con una media de 15-20 minutos en espera. Después de 25 años, estoy planteándome cambiar de banco. Una pena.
23 febrero 2021 3:36
I poso una estrella per que no hi ha l´opció de cap.tracte dolent, van de sobrats, no agafen telèfon ni hi ha manera que es posin en contacte amb tu.i la darrera ens havien d´abonar 640 euros d´una devolució de la targeta VISA i ens han dit que es queden el saldo retingut en dipòsit per futures compres.i si no vull comprar res més en VISA? I si ho necessito? Em sembla un robatori. Si el que volen es no tenir clients van per bon camí. I que no s´oblidin que Sant Cugat és un poble.i tot es sap.
30 marzo 2020 14:43
La caixa dels HORRORS: Fa més de 30 anys que soc client però per culpa d'aquesta oficina deixaré de ser-ho. El director no te nivell professional ni personal, la subdirectora eixuta tota ella mai m'ha solucionat res, la d'assegurances sense comentaris i la resta miren cap a un altre banda quan formant cues de interminables de clients que farts d'esperar van marxant. La última vegada: 6 treballadors dissimulant i 3 clients sense atendre. 2 van marxar.
24 febrero 2020 12:23
Soc client des de 1987, tant el director com la subdirectora (MNC) com la resta del personal son uns incompetents. En aquesta oficina la desidia i el despreci pel client es de tal grau que no t'atenen i quan ho fan em van fer perdre 5800 € per un retorn de rebuts que van documentar malament.
Esta oficina de Caixa Enginyers sembla que sigui l'exili dels treballadors que no poden acomiadar pel motiu que sigui. Si la central no ho soluciona, marxaré. Ja li vaig dir al director i em va dir que bon vent.
13 noviembre 2019 2:33
Impossible contactar amb ells. No agafen el telèfon.
Allà sempre hi ha molta gent i molta cua. I segons qui t'atén no li abunda la simpatia.
Vaig demanar cita per una hipoteca, em vaig presentar i la que m'havia d'atendre no hi era i no havia delegat la feina, ningú en sabia res, ni tenien tot el coneixement d'una hipoteca.
Lamentable.
Abans estava molt contenta amb ells, però cada dia m'estan decebent més.
17 octubre 2019 12:32
Hace 45 años que tengo cuentas en C. Eng, y estoy pensando en cerrarlas.
Es IMPOSIBLE que te atiendan una consulta por teléfono. Simplemente nadie responde.
Peor imposible.
07 octubre 2019 0:43
Trucar per telèfon és inútil ja que no l'agafen. Els correus electrònics els contesten al cap de 5 dies o ni això. Atenció lamentable.
20 septiembre 2019 15:43
Llamas, llamas, llamas, 30 minutos. Al dia siguiente, al otro. No van a contestar, no te esfuerces. Y solo puedes ir con cita previa para gestiones importantes. Asi que te aguantas.
Mande un correo, llame, mi caso era y es urgente, y ni contestan ni uno ni lo otro.
09 septiembre 2019 17:09
Atenció nefasta. Una llàstima. Si aneu saturats poseu-hi més gent, i que es dignin a contestar al telefon i al correu electrònic, vergonya.
08 julio 2019 10:40
La desidia de esta oficina me ha dejado sin palabras
7 clientes esperando, 5 trabajadores en la oficina (1 sólo atendiendo al público) y media hora esperando. Lo sé porque tampoco te pagan el parquing como antes (las últimas 3 veces que he ido) y he pagado la media hora correspondiente
09 junio 2019 23:20
Un desastre total. Cap respecte pel client. Un mes i mig esperant la resposta d’un crèdit personal (em van dir que trigarien un parell de setmanes). Difícil contactar per telèfon, quasi mai l’agafen, difícil per e-mail, poc que contesten. Em donen cita per anar a la notaria a signar el crèdit i ells mateixos no han enviat la documentació. Moltes hores perdudes amb la caixa d’enginyers de Sant Cugat!
Poc seriós i poc respectuós amb el client!
30 marzo 2019 6:47
Porto molts anys amb Caixa Enginyers de Girona i n’estava molt contenta. Sempre havia estat atesa pel Carles i el tracte magnífic. Ara bé, l’última vegada vaig ser atesa per un tal Jordi, que em va tractar de molt males maneres i va ser molt maleducat, pel que estic pensant donar de baixa el compte bancari que hi tinc. No entenc com gent així pot treballar de cara al públic, i tractar als socis de la cooperativa que li paga el sou d’aquesta manera. Jo en breu deixo de ser socia, qualsevol oficinista de qualsevol altre banc em tracta mil vegades millor, no vull haver de tractar amb aquesta mena de gent.
03 marzo 2019 19:00
Llevo más de 5 años con caja ingenieros y las cosas más surrealistas me sucedieron en esta oficina, malos tratos, desidia total. Fue a hacer un trámite para que me enviarán la tarjeta de crédito a está oficina, no pararon de equivocarse y me hicieron volver 3 veces a la oficina, me bloquearon por equivocación la tarjeta de débito sin explicación alguna.en fin para no volver.
25 enero 2019 19:51
He anat a firmar la documentació per obrir un compte i no m'han volgut atendre sense cita prèvia. I el millor és que no hi havia clients a la oficina, només el director i una agent. I que fins i tot dient que amb aquest tracte no ens quedaven ganes d'obrir un compte ni s'ha i mutat. L'agent amb qui vaig fer la gestió prèvia per telèfon em va dir que no hi havia problema en passar sense cita prèvia. 1h perduda per sortir de la feina al migdia, pagar zona blava, i sense compte encara. Enhorabona Caixa Enginyers, futur brillant!
29 septiembre 2018 3:23
No agafen el telefon i tampoc no contesten el correu, si més no el general de l'oficina, el vaig enviar ahir al matí i encara estic esperant resposta.
28 agosto 2018 20:22
Uno de los pocos cajeros que no cobra comisión con tarjeta DKB de Alemania u otras cuentas en el extranjero.
29 diciembre 2017 6:14
Caixa Enginyers de Sant Cugat pertany al grup d'oficines de l'entitat catalana que gaudeix d'un gran servei bancari amb atenció personalitzada i familiar.

Escribe una reseña



Calificación general: