12 marzo 2023 9:05
No entiendo cómo siguen teniendo clientes, CaixaBank es lo más similar a un atracador.
En vez de venir a llorar y a dejar una reseña por qué os cobran comisiones tenéis que reclamar y si hacen caso omiso llevarlos al juzgado, si no, seguir disfrutando panda de ignorantes.
13 noviembre 2022 9:31
A pesar de no ser cliente me atendieron y me ayudaron a pagar una tasa cuando en otros bancos a pesar de estar obligados a prestar el servicio pasaron totalmente de mi.
02 octubre 2022 10:35
Pésimo servicio, te explican que domiciliando nómina y 2 recibos, realizando pagos no te cobran comisión. No es cierto cumplí con todo 50 € por la cara, tú, pregunta, cumples y ellos hacen lo que les parece a ellos. Acabo de cerrar mi cuenta! Porque ni hablar del trato, ni las ganas de tener un cliente satisfecho!
02 julio 2022 13:23
Un desastre de atención, una sola chica para atenderte y luego te manda a sentarte en una silla otra media hora pa esperar que te atienda otro pa quenluego te diga hazlo online… esto es un desastre
23 diciembre 2020 21:31
El señor de la caja de esta mañana 10/11/2020 tiene muy poca educación es borde peroooooo cuándo entró uno de la zona se ve que tiene mucho dinero le cambió la cara casi le daba un abrazo por su culpa he tomado la decisión de cambiar 4 cuentas de la caixa a otra entidad un saludo señor borde
17 marzo 2020 1:57
Verguenza! Mi padre es autonomo con un sueldazo, no es moroso y le denegais un prestamo para un coche? Sabiendo que es urgente tenerlo por un accidente de trafico? Solo buscais renting porque sacais mas pasta, ladrones! Habeis perdido un cliente, bueno no, unos cuantos porque yo y mi familia (unas 15 o 20 cuentas con vosotros) nos largamos a otro banco, ladrones es lo que sois, solo nos ofreceis renting porque sacais mas pasta, guardaoslo ladrones!
05 octubre 2019 23:00
Yo tengo mi nómina domiciliado con ellos desde hace años y siempre cobro a finales de mes. Todos mis recibos los tengo programados a partir del día dos para evita cualquier confusión. Desde hace prácticamente un año cada mes me cobran un descubierto de unos 15e por un lado y 0,88 cent por otro. Por que? Porque me dicen que lo hace el sistema y ellos no pueden hacer nada. Es ridículo que yo tenga que llamarles y perder mi tiempo para pedirles y que me devuelvan dicho dinero. Este mes por ejemplo llamé a Marta M. El día 1 de julio y hasta el día de hoy no he recibido respuesta alguna. Ella se comprometió en llamarme y aún sigo esperando su llamada y por supuesto mi dinero. Lo encuentro vergonzoso y ridículo.
20 agosto 2019 4:14
Fa anys que vinc a aquest establiment i mai em solucionen res al moment. Quan vols fer una gestió, fas 40 minuts de cua per a que al mostrador et diguin que s'ha de fer amb cita previa. Cosa que no posa enlloc i que t'assabentes després de perdre el temps a la cua. Només tenen una persona atenent al mostrador a totes les persones que hi van. S'hi fan cues que arriben fins a la porta. Ah, i quan has demanat cita previa, encara has d'esperar uns altres 40 minuts a que estiguin disponibles per a tu tot i tenir hora. Aquesta sucursal juga amb el temps dels seus clients.

No la recomano a ningú.
07 marzo 2019 13:57
El passat dia 24 de setembre de 2018 vaig tenir que anar a fer una gestió – de pagament pel IMSERSO – a una oficina de “La Caixa”.
Donat que la que tinc més a prop de casa és la del carrer Francesc Macià 10 (Mercat) i em van dir que no podien gestionar el pagament perquè era una oficina d’atenció a empreses exclusivament (Business).
Vaig anar a la més propera, d’aquesta última, situada a la Rambla Principal 10 (Rambla) i allà em van dir que les gestions es tenien que fer amb cita prèvia i que ells no podien atendrem per aquella gestió donat que es tenia que pagar per “caixa” i que la oficina a on hauria de fer-ho era la del carrer Josep Coroleu.
Em vaig dirigir a la oficina del carrer Josep Coroleu 83 (Sant Joan – 378), perquè tenia que fer el pagament obligatòriament en aquest dia, i vaig esperar més d’UNA hora (65 minuts) per fer una gestió que va trigar 6 minuts en fer-la la caixera que va atendrem (adjunto justificant horari sol•licitat a l’oficina)
Total que, per fer un pagament utilitzant el mitjans de l’entitat “CaixaBank” - a on tinc domiciliats cobraments (pensió) i pagaments de totes les despeses personals – he tingut que visitar TRES oficines i perdre TRES HORES I MITJA del meu temps.
Sóc client de vostès des de l’any 1978 i he hagut anar canviant d’oficina diverses vegades per qüestions personals i de feina.
Sempre he sigut atès amb diligencia, agilitat i professionalitat per part dels seus empleats.
Però, des de el seu canvi d’orientació empresarial i d’atenció al client, m’he plantejat seriosament consultar a altres entitats bancàries per canviar-ho tot lo abans possible.
Sé que per vostès sóc – segurament – un insignificant granet de sorra.però donada la seva prepotència empresarial i la seva falta de respecte a la seva base de negoci (els clients) penso i desitjo que no triguin molt en quedar-se sense “platja”
Vull deixar constància de que aquesta reclamació és una queixa dirigida a la cúpula directiva i a tots els responsables directes d’aquest canvi d’orientació en l’atenció directa als clients de la entitat.
Està clar que TOTS els empleats - que tenen que donar la cara davant del nervis i protestes dels clients cada dia –NO son ni culpables ni responsables d’aquesta supèrbia amb que s’ha instal•lat “La Caixa” des de que és “CaixaBank”
23 diciembre 2017 21:08
La atención es buena pero contratar algo es realmente complicado, tienes que llevar tu nómina o comprar acciones.

Escribe una reseña



Calificación general: