03 febrero 2023 13:00
! ESTHER SARDA DIRECTORA DEL CAIXA BANK OFICINA 299. FIRMEMOS UNA VENTA DE VIVIENDA Y ME DIJO QUE ELLA SE ENCARGARIA DE CANCELAR LA HIPOTECA DEL REGISTRO DE SALOU.
LO QUE ME COBRABAN EN EL REGISTRO ELLA ME LO COBRARIA A MI.
""""""""""""! SORPRESAAAAAA"""""""""!
"""""ME """"""MINTIÓ, HAY UNA""""""""GESTORÍA"""""" POR MEDIO QUE HA HECHO LOS TRÁMITES Y SE HA EMVOLSADO """"111'32€€€'"""""".
SE LLAMA TECNO TRAMIT GESTIÓN.
YO CONFIANDO EN ELLA FIRME EL PAPEL.
NO HAGAIS TRATO CON ESTA CAIXA, MAS BIEN CON NINGUNA.
ESTAN PREPARADOS PARA DECIRTE UNA COSA Y HACER OTRA. USTEDES MISMOS.
11 diciembre 2022 6:07
Bàsicament s'han convertit en un lloc on et volen vendre coses. No et solucionen res o t'ho fan malament. Sempre contesten amb evasives, sembla que no treballin a un banc, no coneixen els tràmits bàsics.
Vaig decidir solucionar els meus tràmits amb el gestor personal per internet i quan li vaig explicar al.lucinava de la falta de professionalitat
24 julio 2022 1:46
Antigament, va ser una de les millors oficines, però –després de la darrera reforma i l'extracció dels caixers al carrer– qualsevol operació és un horror. Gairebé mai funcionen tots els caixers i els que funcionen no es poden fer servir, ja que les pantalles no es veuen bé o bé cremen quan toca el sol. Les voreres són molt estretes i la distància íntima per les operacions és inexistent. A més a més, si fas cua, arrisques la teva integritat física per culpa de la parada dels autobusos i de la gent que baixa com pot, pel trànsit dels vehicles que atravessen aquesta cantonada en dues direccions (moltes vegades ambulàncies) i pels cotxes estacionats en doble o triple fila. L'atenció amb el client es freda i distant. Turques per demanar cita i acaba essent una cita comercial. Però vaja, aquest és el menor dels problemes.
23 febrero 2022 8:17
La verdad, tenía un problema con mi libreta y la señora que me ha atendido ha sido resolutiva y ágil y me ha solucionado el problema, que ez a lo que yo he venido a que me solucionaran ese problema con la libreta, agradecido y contento
25 noviembre 2021 8:16
Como siempre un caos, poco personal para todo el barrio y solo hacen horario de mañana, como digo una vergüenza. Es para cambiar de banco
28 octubre 2021 11:48
Horrible, menteixen en horaris publicats al google on lactualitzacio es de una setmana. Preguntes a la gestora i et reafirma que lhorari que diu es el correcte. Vas a loficina i ja pots dir que es urgent que et contesten q tenen prohibit atendre't. Auxo amb el tancament doficines inque nomes et volen vendre productes financers o movils dinen ganes de canviar de banc
13 octubre 2021 13:50
I have been in touch with the director of the branch (Nuria) as I need to transfer some money for my grand mother to her own account in Switzerland.
My grandmother is 86 years old and cannot travel and walk anymore so I call them to see what to do for her as she needs that money to pay medical bills in Geneva. They simply say to me that we have to come here otherwise it was impossible to transfer the money. I ask them if we could send a letter, an email with call back by phone to be secure or if they could send us all the ebanking access so we can do it online but she simply say NO to all I propose stating that we MUST come to the branch to transfer money! This is unacceptable and I am now in touch with the headquarter with my lawyer to sue them because this is a non sense and totally a shame!
03 mayo 2018 15:04
Gran equipo de personas que atienden de la mejor manera posible a sus clientes. Aunque en más alguna ocasión hay que recordarles las gestiones solicitadas, son muchos los clientes que llevan al ser la única oficina de atención en el barrio.
22 diciembre 2017 18:57
Fatal. No colaboran con nada y les da igual el trato. Me quité la cuenta para no tener que ir mas a esta oficina.

Escribe una reseña



Calificación general: