23 abril 2021 23:32
M'ha encantat la noia rosa que m'ha atès en finestreta o en caixa, no puc dir el mateix d'altres oficines com la de Sant Joan Despí en el carrer Catalunya.
No només es eficient sinó que a més sempre que he anat m'ho arregla tot. Tot un plaer.
29 marzo 2021 8:46
He recibido un trato inmejorable en esta oficina, me han asesorado en todo lo que han podido, unos grandes profesionales!
19 febrero 2021 4:33
Oficina que va a pitjor cada dia q passa. Prefereixo anar a la de la Rambla encara que quedi més lluny de casa.
09 marzo 2017 19:57
Al 2005 el caixer em va treure 2 BITLLETS de 50 FALSOS! Pero falsos falsos, molt falsos, d'un color totalment diferent i l'holograma no hi era, la transparencia tampoc hi era i el brillo del paper platejat no mostrava res, era paper de plata! Vaig trucar a informació em vaig queixar i em van dir que era impossible perquè el caixer tenia un lector i els diners que treia si no eren bons els rebutjava i ja no els donava, I UNS PEBROTS! Vaig trucar als mossos i tot però no vaig aconseguir res. Em van tornar a fotre 100€. Algú d'allà va carregar la màquina amb 2 bitllets falsos (o més) dels que potser els havia colat algú per error o ves a saber.

Suposo que per això és una entitat "solvent", jo no vull saber res més d'aquesta solvencia. Mai més trepitjaré cap Caixa senyors!
29 enero 2017 12:09
Fatal me poden dar de alta porque no poden escanear documentos y servicios al cliente es fatal mejor otro banco, porque aquí fatal.

Escribe una reseña



Calificación general: