17 enero 2024 12:58
Hem passat un cap de setmana familiar fantàstic a Cal Benet! Un lloc idíl•lic per gaudir de la pau i la tranquil•litat que ofereix la natura. La casa espectacular i molt cuidada, tots els espais tenen el seu propi encant. Cent per cent recomanable per fer-hi una escapada!
02 octubre 2023 22:55
Cap de setmana genial a Cal Benet, gaudint de la tranquilitat, natura i piscineta! Pregunteu als propietaris la millor manera daccedirhi
18 septiembre 2023 22:37
Casa grande, cómoda y práctica para ir a pasar unos días y desconectar.

Parque infantil, barbacoa y zona exterior cubierta, gran comedor interior, tres baños, habitaciones amplias y con camas muy cómodas.

Piscina exterior con zona de sombra, hamacas.

Aislada de todo.

Pudimos entrar a la hora que quisimos el viernes y salir el domingo también cuando quisimos.
14 septiembre 2023 4:01
Tranquilo y acogedor.
Camino para acceder algo complicado pero con las indicaciones del dueño perfecto.
30 diciembre 2022 2:04
Cal Benet és una casa rural fantàstica, amb una gran capacitat i molt bones instalacions. S’hi arriba per una carretera de sorra que t’aïlla del món civilitzat, però que permet fer una sortida fàcil per anar a visitar els llocs turístics de la zona (Cardona, Berga,) com també anar al supermercat, etc. A prop hi ha un forn de pa dels d’abans, on fan un pa esplèndit. L’entorn és molt bonic, ampli i agradable. Disposa de piscina (per l’estiu, fora de llavors impracticable pel fred) i molt de bosc per jugar. De bon matí et pots llevar veient la silueta de Montserrat i tota la plana. De nit un cel estrellat t’acompanya amb la fresca. La casa disposa d’un ampli menjador interior que a la vegada és una sala d’estar molt agradable. A fora també hi ha una taula sota una porxada, amb una barbacoa. La cuina està ben assortida i les habitacions són àmplies i còmodes. Disposa de tres banys, un en suit en l’habitació de matrimoni més interessant per l’espai i ubicació i perquè disposa d’un balcó amb unes vistes fantástiques.
14 noviembre 2022 9:18
Una masía molt ben cuidada, neta, amb molts detalls i tranquila. Ideal per anar en grup

Escribe una reseña



Calificación general: