13 noviembre 2023 4:55
Hem disfrutat moltissim grans i petits! L’Alba et fa sentir com a casa i aprens molt dels animals i la vida a la granja. Els nens ja volen tornar i convidar als amics! Gracies! La fruita i verdura que ens hem endut estava bonissima! Per cert, la Paula vol venir a buscar a la cabreta petita i el sergi a la punky!
24 junio 2023 23:57
A sido un día maravilloso, los caballos están muy bien educados y la propietaria se a portado súper bien con nosotras y el paseo a sido increíble, nosotros queremos volver a ir y por eso os recomiendo mucho este sitio.
08 junio 2023 12:59
Excel·lent! Vam fer la ruta a cavall amb l'Alba i ens ho vam passar genial! Molt simpàtica, i els cavalls maquíssims, es nota el carinyo i el bon rotllo del lloc. Sens dubte, repetiré!
Gràcies per tot!
02 junio 2023 12:53
Hemos hecho un paseo a caballo. Una experiencia muy buena con los caballos y la monitora. Muy atenta, muy paciente y muy maja. Para repetir!
22 mayo 2023 18:53
El passat diumenge vam reservar l’espai de Cal Cigarro amb una colla d’amics. Anavem amb 10 nens que van estar jugant lliurement. En cap moment ens va semblar que fessin un mal ús de l’espai. Quan marxem, l’Alba (la propietaria) ens envia un whatsapp dient que s’havien arrencat prunes verdes d’un arbre. Nosaltres no en vam ser conscients, vam veure que els nens jugaven a cuinetes amb unes boletes verdes però vam pensar que eren olives que haviem portat nosaltres de casa. Degut a això, ens diu que perdem la fiança. Se li abona tot el que s’havia d’abonar i se li dona la opinió de que ens sembla un import desmesurat en relació al que ha passat. No obstant, ella decideix fer una publicació a instagram on se’ns posa de volta i mitja. Quan intentem explicar-nos en comentaris ens bloqueja i elimina el que nosaltres hem escrit. En tot moment es mostra molt poc empàtica en vers els nens, que al fi i al cap son nens i aprenen jugant, experimentant i per suposat, equivocant-se. És una llàstima Alba, l’actitud que has mostrat en vers els petits, que al fi i al cap son els qui donen sentit al teu negoci.
A part d’estar descontents amb la resolució del que ha passat, ens indigna la gestió que has fet de tot el succeït. Ni som uns mals pares, ni uns papus, ni els nostres fills son personetes que no respectin i estimin la natura.
Espero de tot cor, que si alguna vegada han de tornar a Cal Cigarro (amb nosaltres no, per suposat), puguis oferir-los una millor versió de tu.
30 abril 2023 15:56
Hemos estado en un cumpleaños. Pésimo día, un trato desagradable por parte de la propietaria Alba hacia los niños y los mayores; es una borde mal educada, no apta para el trato infantil. El entorno descuidado, sillas y mesas rotas, en pésimo estado de conservacion. Para no repetir, no se lo aconsejo a nadie.
01 abril 2023 4:12
Tot molt bé, perfecte per nens. L'Alba una granjera molt simpàtica i propera.
Gràcies!
13 febrero 2023 7:50
Cal Cigarro es un proyecto de alma pura. Ofrece verdura y fruta ecológica y también para los que tengan hij@s pequeñ@s, ofrece casales de invierno, Semana Santa, verano y clases extraescolares. Mi hijo fue al casal de invierno, y ¡le encantó! Vamos a volver cada año. Realmente es una gran suerte poder tener contacto con la naturaleza en un ambiento seguro y amable. Gracias a Alba y todo su equipo.
28 enero 2023 7:18
Hola! Hem passat un mati fantastic envoltats d’animals els nostres peques han disfrutat molt, ja que poden interactuar directament amb ells, tocar, donar menjar, agafar… gracies a l’ Alba que ens ha fet unes explicacions que hem apres tots, molt agradable i recomanable. El proxim cop farem ruta amb cavalls, moltes gracies per tot i fins aviat! Janette
06 enero 2023 0:28
Una experiencia súper autentica i bonica! El lloc es preciós i ella transmet molt amor i t’ho explica tot molt bé!
El seu projecte es increïble, ho recomano al 100%!
Moltes gràcies per compartir-ho amb la gent
18 diciembre 2022 11:56
Nos encantó visitar Cal Cigarro!
Alba es genial, enseñando todos los detalles de cada animalito, los cuales nos sirvieron para aprender cosas sobre ell@s que desconiciamos.
Mis hijos salieron felices!
Agradezco el hacernos sentir como en casa, con su cercanía y autenticidad. En ella refleja su pasión por los animales!
Gracias Alba! Nos vemos pronto!
17 noviembre 2022 9:44
Hem celebrat un aniversari infantil i els nens semblaven sortits de l'època d'en Tom Sawyer! Han jugat, s'han embrutit i han disfrutat dels animals, la granja i l'experiència de l'Alba! Senzillament genial!
17 noviembre 2022 4:48
He visitado muchas granjas pero en ninguna me habían tratado tal MAL! Súper borde y mal educada! Recomendamos No IR!
08 octubre 2022 13:35
Estuvimos haciendo un taller de jabones y la verdad es que fue espectacular, Alba muy atenta y profesional, salimos todas del taller encantadas, y las peques alucinaron y aprendieron muchas cosas, recomentabe totalmente.
07 octubre 2022 19:11
Hem fet la visita guiada amb tastet amb la nostra filla d’un anyet i ho hem passat molt bé. L’Alba té la paciència, l’energia i el coneixement per fer d’aquesta activitat una experiència genial.
Els productes del tastet bonissims!
Moltes gràcies Cal Cigarro! Repetirem
14 julio 2022 22:55
Un tracte molt amable. Hem après i la nena ha pogut tocar, veure d’aprop i donar menjar als animals. Recomanable!
04 junio 2022 20:09
Hi vàrem fer una visita amb tota la família i ens ho vàrem passar molt bé (grans i petits!). L'Alba va ser molt atenta i gràcies a això ho vàrem poder gaudir molt. Totalment recomanable!
30 mayo 2022 20:05
Fantàstic paratge i activitat! L'Alba ens ha ensenyat la vida a la granja, hem pogut està amb els animals, donar de menjar, preparar el cavall i fer un passeig genial amb ell. La Gal•la ha disfrutat moltíssim i nosaltres també! Gràcies per l'experiència!
26 abril 2022 18:06
Dies enrere vam fer un passeig a cavall i va ser una experiència memorable! Els cavalls eren molt simpàtics i el tracte de l'Alba va ser genial! Van tenir molta paciència amb nosaltres. Ah, i les verdures i fruites del cistell eren delicioses! Activitat molt recomanable. Ja tenim ganes de repetir!
10 octubre 2021 14:07
Excel-lent visita a aquesta granja prop de Girona.
Si voleu gaudir apropant-vos a tot tipus d'animals amb els vostres fills, lloc ideal per fer-ho.
Tot plegat sota la guia de l'Alba, molt predisposada a que els visitants experimentem amb animals donant tot tipus d'explicacions.
Un lloc 10.
El darrer detall. Ens van regalar uns tomàquets de granja d'aquells de tota la vida que estem disfritant aquesta nit
26 julio 2021 22:11
M'encanta. Animals ben cuidats, un espai súper agradable i l'Alba és una crack. Molt recomanable.
26 julio 2021 12:56
Tota una sorpresa per mi! I ha estat una experiència excepcional.tenia moltes ganes de anar a cavall i ha sigut genial! L'Alba la millor guia possible és nota que la seva passió són els cavalls i els animals!
Enamorades del Jazz i la Camelia que ens has passejat com si ens coneguessin de sempre.
Super recomanable!
I hem marxat carregades de verdura i fruita eco deliciosa!
12 julio 2021 2:36
Molt bona experiència! Fantàstic contacte de primera mà amb el món de la granja, tant per grans com per petits. Repetirem segur
08 julio 2021 0:59
Hem passat un matí super xulo amb els nens visitant els animals de la granja i després passejant per les deveses amb en Jazz i la Camèlia! Molt recomanable
22 junio 2021 16:45
Som una parella que hem visitat el lloc per fer una passejada a cavall, i la veritat és que és una experiència totalment recomanable, per estar en contacte amb els animals i la natura. Tota una desconnexió. Ens ha acompanyat l'Alba, molt atenta i donant en tot moment explicacions per disfrutar més del passeig. Es nota que ho fan amb tota la passió. Al final, també ens han donat una cistella de productes de l'hort que ens menjarem molt a gust. No ho dubteu, aneu-hi!
01 junio 2021 20:25
Muy buena experiencia, la mejor que he tenido hasta ahora con caballos. Se lo debemos todo a Alba, la encargada de mostrarnos todo el sitio, de presentarnos a los 2 caballos y explicarnos todo lo necesario ademas de acompañarnos en el paseo. Me ha encantado el trato de Alba y la manera tan fácil en que nos explicaba como comunicarnos con los 2 caballos. Hemos dado un paseo tras peinarlos y ponerlos a punto y hemos incluso subido al trote jeje súper divertido y unos caballos preciosos. Tenemos que volver sí o sí! Queremos una clase de iniciación con Alba ^^ muchas gracias por todo!
01 mayo 2021 17:34
Lloc ideal per estar en contacte amb la natura i els animals dirigit per un equip amb molta anima i passio
28 abril 2021 12:09
Hi comprem sovint la verdura de la setmana. Ens ho porten sempre a casa i és tot boníssim i molt fresc! El servei és excel.lent. Estem molt contents!
17 abril 2021 9:06
La millor fruita i verdura a domicili! A més, amb un servei excel·lent! El millor descobriment de la pandèmia que va venir per quedar-se. Gràcies
07 abril 2021 18:41
Recomendadisimo para niños y mayores, no hacen "modo exposicion" como en otras granjas, esta granja se vive, ya sea dando de comer a los animales como recogiendo huevos o viendo dormir a las gallinas, ademas de aprender un montón de datos curiosos sobre ellos. Sin duda repetiremos
04 abril 2021 17:39
Me encanta el lugar te lo pueden llevar a casa o disfrutar de ir a recogerlo los productos ecológicos muy buenos y frescos y ver los animales que tienen muy bien cuidados. Muy buenas atención. Lugar para poder llevar a los peques y hacer actividades! Que mejor sitio para los tiempos que corren que disfrutar del aire libre
27 marzo 2021 5:50
Querrás volver una y otra vez. Un trato excepcional, los niños y niñas se sienten como en casa a la vez que aprenden cosas nuevas y divertidas.
24 marzo 2021 19:53
Ja fa uns anys que hi estem en relació. A casa els hem vist créixer com a hortolans, i ara també com a Aula d'entorn rural. La verdura i la fruita son excel·lents, el servei a domicili infal·lible i els preus molt assequibles.
La nova aventura de l'Aula d'entorn rural segur que serà també una història d'èxit, perquè l'Alba i el seu equip aconsegueixen contagiar el seu entusiasme per la natura i per les hortes de Salt a tothom que els visita.
12 marzo 2021 12:14
Des de fa uns mesos, comprem regularment a Cal Cigarro. Descobrir-los, ens ha permès accedir a fruites i verdures cultivades amb cura i de primeríssima qualitat, la qual cosa es nota tant en el color com en la textura i el sabor. Gràcies a empreses com Cal Cigarro, s'incentiva la producció de productes ecològics i de proximitat, que permeten la pervivència del món rural català. Sens dubte, comprar a Cal Cigarro és una aposta segura.
11 marzo 2021 3:53
Vaig demanar una cistella variada de fruita i verdura i fantàstic, hi havia gran varietat de verdura i fruita i boníssima
28 febrero 2021 18:05
Increïble. Tot tipus d'animals de granjav.a tocar de casa. I a més, Verdures ecològiques i molt més. Una passada per nens.i grans!
21 diciembre 2020 15:40
Sempre és un plaer passar una estona a Cal Cigarro, els nens encantats amb tants animals i avui el gran ha pujat a cavall
04 diciembre 2020 9:53
Primera experiència i genial. Vam fer una passejada en cavall amb l'Alba i ens ho vam passar molt bé, repetirem segur!
09 noviembre 2020 3:53
Avui hem celebrat el cumple de la petita de casa i l'hem acompanyat realitzant una activitat super divertida. Hem fet un recorregut donant de menjar als animals que tenen! És ideal per passar unes horetes entretingudes amb amocs o familia! Per experimentar i coneixer una mica el món rural! Recomenable 100%
30 octubre 2020 14:42
Lloc totalment recomanat per fer un volt a cavall amb una guia superamable. Després adquirir productes que ells mateixos colliten. 11sobre 10
06 octubre 2020 3:47
Un lloc molt recomanable per anar a celebrar l’aniversari dels nens i fer una activitat amb els animals.
Felicitats Alba i molta sort!
09 agosto 2020 22:59
Un dia a genial a Cal Cigarro! Com bé ha dit la meva filla: una granja on et deixen fer de granger de veritat! Molt molt recomanable! Segur que hi tornarem!
04 junio 2020 22:44
Hem passat un matí fantàstic escoltant les magnífiques explicacions de l'Alba. Felicitats!
Continueu així.
30 diciembre 2019 23:13
Cal Cigarro excelente espacio para barbacoas además de la gente muy amable y profesionales. Para repetir y recomendar.
01 octubre 2019 19:07
Cal Cigarro ofereix un gran ventall d’activitats relacionades amb el món rural i la natura. S’hi poden comprar verdures ecològiques boníssimes i de proximitat, i també ous! A més disposen d’espais per fer barbacoes, calçotades i celebracions a l’aire lliure i en un entorn preciós! Si t’agrada la natura i els animals, no dubtis en visitar aquest espai!
07 septiembre 2019 21:45
Ideal entorno de naturaleza junto con animales para hacer actividades varias. Barbacoas, fiesta de cumpleaños en el cesped, talleres de plantas medicinales o pasear a caballo. Hacen casalet, clases de equitacion y visitas en la granja donde aprender y disfrutar mucho.
Lo hemos probado todo y es genial tanto las actividades, los precios, como el personal.
Recomendadísimo
16 agosto 2019 6:07
Una granja familiar portada per gent compromesa, fan moltes activitats per a tothom, nens (tallers, casals d'estiu), adults, tenen varis espais per fer pizzes de llenya o barbacoas per aniversaris,
Vam veure cavalls, trujes i animals autoctons, a! I unes gallines al aire lliure que donen ous bonissims.
11 agosto 2019 10:08
L' Aula d'entorn rural Cal Cigarro ofereix tallers per descobrir els animals i les hortes. De manera molt vivencial els nens i nenes aprenen tot passant-ho bé mentre fan de grangers o hortolans.
Pots triar entre diferents propostes que adapten molt bé a l' edat i grup dels nens, tant per famílies com escoles.
04 agosto 2019 17:05
Un aula d'entorn rural familiar i de confiança. Es realitzen múltiples activitats aptes per tothom i a més venda de productes propis ecològics de gran qualitat. Molt recomanable la visita guiada de la de la granja per conèixer els seus animals o bé llogar l'espai de barbacoa/calçotada per passar un agradable dia en família o amics.

Escribe una reseña



Calificación general: