15 enero 2023 21:03
Casa muy acogedora, con todo tipo de detalles y comodidades para pasar unos días fantásticos en compañía de amigos y/o familia. Súper recomendable.
01 noviembre 2022 2:52
És un lloc ideal per desconectar.l'únic que es pot dir en contra, és la carretera massa a prop. La casa té totes les instalacions; està molt neta i cuidada. L'exterior és una Maravella i la piscina és ideal.
17 octubre 2022 3:37
Tranquilitat absoluta. La casa té moltes prestacions i està molt ben equipada. Es molt gran. La higiene excepcional. Hi tornarem
15 octubre 2022 23:55
Un indret ideal, a 10' de Manresa en plena natura, te 4 habitacions dobles i una de matrimoni, dos banys amb dutxa d'hidromassatge i banyera, menjador per a 12 persones amb aire condicionat i cuina molt àmplia també amb aire, te barbacoa i piscina, totes les habitacions estan equipades, roba de llit i tovalloles perfectes, cuina amb totes les comoditats, te un pàrquing tancat amb futbolin, la casa es perfecte, el tracte del propietaris excelent, segurament tornarem a repetir!
30 septiembre 2022 11:52
Vam allotjar-nos a Cal Jaume durant 4 nits amb la família.
Les habitacions són molt àmplies i ben equipades, així com els banys. La cuina és molt gran, equipada i amb una amplia taula per menjar-hi.
Zona exterior molt gran, piscina, BBQ perfecte, tot en un entorn rural molt tranquil i agradable.
Destacar la neteja de la casa, immillorable. Tot està en molt bon estat i és molt còmoda.
Per últim i no menys important, la predisposició d'en Josep, va ser excel·lent. Des del primer moment va ser molt atent amb nosaltres, ens va ajudar en tot el que necessitàvem i no vam haver de preocupar-nos de res.
09 octubre 2019 14:25
Molt espai, moderna, agradable, amb detalls i espectacular barbacoa amb taula gegant.

Escribe una reseña



Calificación general: