18 febrero 2024 16:58
Que decir de este maravilloso lugar, Ricard y Monse son un amor de persona, se nota la dedicación y profesionalidad que brindan cada día.
El enclave en el que está ubicada la casa rural es inmejorable.
Sobre todo destaco la gastronomía, platos que hacen viajar a uno de lo variado y delicioso que son, ojo con el desayuno, solo para valientes… quedas hasta la cena más que satisfecho.
No hace falta decir que lo recomiendo 100%. Volveré seguro !
02 febrero 2024 4:27
En poques paraules, espectacular!
L'hotel està molt ben cuidat, fins a l'últim detall. L'habitació molt bonica i molt neta, perfecta.
I què dir del menjar? Un autèntic festival a cada mossegada. El sopar degustació és boníssim, cada plat sorprèn i l'hora d'esmorzar quan arribes al menjador i trobes aquella taula.sense paraules!
El servei i l'atenció un 10, són unes persones molt atentes que saben tractar els clients.
En resum, un 10 com una casa, en tot.
01 febrero 2024 18:22
Moltes gràcies al Ricard i la Montse, teniu un paradis i ens heu fet sentir com a casa.
La casa es espectacular i el menjar una fantasia, l'esmorzar és. No sé dir. Brutal! I els sopars d'estrelles Michelin
Repetirem segur.
25 septiembre 2023 14:20
Increíble experiencia de naturaleza, ambiente acogedor y cómodas habitaciones. La cena y el desayuno son una experiencia gastronómica para los amantes de la gastronomía. Ingredientes orgánicos, emplatados elegantes y sabores deliciosos.
Los propietarios Joan y Montse son los mejores anfitriones. Esta experiencia es imprescindible para un goloso, gourmet, sensualista y Bon vivant.
28 julio 2023 23:46
Ho fan tot bé.
Vam anar a aquest hotel amb ganes de descansar i en teníem bones referències, però va superar amb escreix les nostres expectatives. És un establiment petit amb poques habitacions. Està situat en un entorn rural, muntanyenc i tranquil, molt tranquil. Ens instal·lem en una de les seves habitacions prop del menjador, l'habitació, sense ser molt gran era més que suficient per a una parella, llit gran amb un lavabo proveït de dutxa, tot molt net, impecable. La recepció de la wifi, més que correcte. Després de fer un passeig per l’entorn, vam tornar a l’hora de sopar i aquí va ser on ens vam quedar perplexos. Cada dia, fan un menú gastronòmic de degustació inclòs en el preu de la mitja pensió. Espectacular, molt bo, molt variat i amb plats absolutament originals, tot això ho acompanyem amb uns vins dels Costers del Segre, més que interessants. No contents amb això, a l’hora d’esmorzar, torna a ser un festival, menjar a taula parada, especialitats dolces i salades, impossible acabar-lo i si te l'acabes, impossible dinar després. Amb una relació qualitat-preu espectacular ens va deixar amb moltes ganes de més. Haurem de repetir.
25 mayo 2023 12:42
Indret perfecte per desconnectar del dia a dia i reconnectar amb la natura, el gust, el bon servei, i l’amabilitat. Impecable en tot, instal.lacions, àpats inoblidables i confort. Repetirem i recomanarem
22 mayo 2023 0:31
Es el hotel perfecto para desconectar.precioso entorno.
La cena degustacion es un momento donde todos tus sentidos se ponen a funcionar.buenísimossss.
Descanso perfecto en habitación preciosa llena de encanto.
El desayuno es.increible!
A todo esto le sumamos lo encantadores que son los dueños se este precioso hotel y hemos pasado un precioso fin de semana.
06 mayo 2023 8:21
Un paradís pels 5 sentits! Molt recomanable per la casa, l'entorn, la cuina i l'hospitalitat i simpatia dels propietaris!
28 abril 2023 8:54
Lugar increíble de bonito en medio de la montaña. A 10’ de las pistas de Port del Comte. Ofrecen cena de menú degustación muy correcto. Les falla no tener carta de vinos (para los amantes del buen vino con una buena cena) Y un desayuno absolutamente espectacular. Las habitaciones son amplias y preciosas. Cuidan mucho los detalles en cada esquina. Es un lugar tranquilo. Merece la pena cada euro.
25 marzo 2023 14:32
Fabulós hotel rural. Tracte exquisit per part dels propietaris. Menjar boníssim. Espais per relaxar-se i connectar amb la natura.
27 enero 2023 11:17
Increíble experiencia gastronómica difícil de describir, se tiene que vivir. Por ello recomendamos que todo el mundo la pruebe.
Las instalaciones, el servicio y la calidad de la comida inmejorable. Un lujo para el paladar.
El desayuno es espectacular.
Felicidades a sus anfitriones.
02 enero 2023 6:10
Lloc fantàstic, Entorn molt bonic.
Estància molt agradable, Habitacions molt còmodes i els menjars espectaculars.
20 diciembre 2022 11:52
El Ricard i la Montse molt amables, sopar gastronòmic i esmorzar mai vist, excelent un 10 el lloc de pelicula
03 diciembre 2022 9:21
Molt recomanable per el bon menjar la Montse, el Ricard super atén en tot. El lloc està molt ben cuidat amb tota mena de detalls que us faran sentir especials. Ideal si el que busqueu es tranquilitat i menjar de qualitat.
02 diciembre 2022 11:19
Tout simplement MERVEILLEUX.
Le cadre est très beau. Les chambres ont beaucoup de caractère et de charme. La demeure est magnifique et décorée avec passion.
La cuisine est digne d'un chef étoilé.
Le petit déjeuner laisse sans voix. La quantité est incroyable mais le plus surprenant c'est la qualité et le soin apportés à tout ce qui est servi.
Je recommande très fortement cette adresse unique.
08 noviembre 2022 8:32
Ho recomano vivament, es una experiencia inolvidable, l'atencio exquisida. El menjar exepcional. L' entorn magnific, en fi, magnific!
02 noviembre 2022 8:19
Simplemente E X P E C T A C U L A R.comenzando por la habitación, el comedor, la ubicación, el trato, la comida. TODO. Y en especial su desayuno.
07 septiembre 2022 14:45
Teníem planificada una excursió a la Ribera Salada de puja i baixa i al final vam buscar lloc per fer nit el dia abans. Vam buscar per la zona, sense ser recomanats i quan les coses es fan improvitzant i surten tant tant bé, et fa molt feliç. Quin lloc, quin menjar, quin plaer. Gràcies Ricard i Montse per fer que la sortida hagi estat tant rodona.
06 septiembre 2022 18:14
La perfection existe! Elle se trouve a la cal Joan del batlle un établissement perdu quelque part dans les montagnes espagnol, accueil, chambre, repas super, et que dire du petit déjeuner tout simplement exceptionnel! L'endroit est merveilleux.
05 septiembre 2022 2:02
Fantàstic! L’entorn, el menjar i l’amabilitat. Tot està fet amb molta cura. Una meravella per desconnectar i estar a gust! Gràcies!
21 agosto 2022 22:43
Increïble lloc. El tracte d'en Ricard i la cuina de la Montse ens ha deixat encantats. Hotel amb molt d'encant. Sopar espectacular i esmorzar impressionant.
14 agosto 2022 9:58
Espectacular el lloc, l'habitació, el sopar i els amfitrions. No tenim paraules. Ho recomano al 100%
10 agosto 2022 12:59
Ha estat una experiència extraordinària, pel lloc, les habitacions, el silenci, el tracte, el menjar.aneu hi
25 junio 2022 22:21
És una experiència gastronòmica impressionant. El sopar i no diguem el famós esmorzar. Gran cuinera la Montse, un super anfitrió el Ricard. Felicitats!
12 enero 2022 14:46
Lugar increíble! 100% recomendable para descansar y desconectar.
Ricardo un encanto y Montse cocina como los dioses!
Las habitaciones muy limpias y acogedoras. La construcción es antigua y parece refaccionada recientemente creando un entorno muy agradable y de buen gusto.
Cuenta con un salón de estar común en el que por las tardes de invierno, cuando anochece, es ideal para tomar un té y jugar un juego de mesa o leer.
Su ubicación es ideal para hacer treking, esquí, raquetas o simplemente salir a caminar por la orilla del río.
Pasamos un finde genial! Gracias!
23 diciembre 2021 9:19
Siempre es un placer disfrutar de este precioso lugar lleno de detalles y buen gusto. Amables y serviciales, Ricard y Montse hacen de tu estancia una experiencia inolvidable. Lo mejor de todo, la creatividad en la cocina de Montse y sus desayunos ESPECTACULARES. Estoy enamorada de este lugar ️, tan cerca de pistas de Port del Compte
04 diciembre 2021 4:18
Un cap de setmana de desconnexió i natura.
El sopar degustació boníssim, l’habitació amb totes les comoditats i molt acollidora, l’entorn et fa desconnectar i, com no, espectacle d’esmorzar!
03 diciembre 2021 22:52
Un hotel con encanto, lugar super acogedor, Ricard y Montse encantadores, la cena y almuerzo espectaculares. Volveremos seguro
03 diciembre 2021 12:50
Un lloc amb un encant personal que enganxa per tornar i viure l'experiència de nou.no hi ha cap queixa, sorprèn tant l'estança com la gastronomia
Repetirem
23 octubre 2021 19:22
LLoc bonic i acollidor, decorat amb molt bon gust i cuidant cada detall. El menjar molt bo, l'esmorzar és espectacular, i l'atenció molt correcta. Les habitacions són còmodes i molt maques, no hi manca res.
22 octubre 2021 16:04
El lloc (idil·li) el tracte (fantàstic) les habitacions (confortables) el menjar (excepcional).
Tot, tot molt recomanable.
08 mayo 2021 7:52
Restaurant Cal Joan del Batlle. Magnífic i únic restaurant en plena muntanya del Solsonès. Cuina d’autor. Sensacional local i la decoració que tenen. El tracte és magnífic. Cada plat és una simfonia de gustos i de colors. Imprescindible per conèixer la bona cuina del Solsonès. A més tenen casa rural per poder gaudir d’un espai íntim i amb inmillorables vistes. Imprescindible visitar-ho. En Ricard i Monte son els artistes de la cuina.
Cada habitacio és un encant amb decoracio sublim fins el darrer datall. L’esmorzar és el més espectacular, variat, abundant, qualitat i bo que hem vist mai en cap altre restaurant. Les fotos no fan justicia. Fins a 30 productes diferents per tastar.
07 febrero 2021 23:55
Sitio Top. El hotel esta en un lugar idílico y la decoración es fantástica. Tanto el desayuno como la cena son espectaculares y Ricard (el dueño) súper agradable.
Hemos ido con niños y han disfrutado de los animales domésticos.
100% recomendable!
23 enero 2021 20:47
Espectacular! En Ricard i la Montse un 10 en atenció i detalls i l. Esmorzar sublim, decoració de Nadal amb molt D, estil i molt cuqui! Tornarem amb il. Lusió!
23 noviembre 2020 1:11
Sitio inigualable a los pies de la montaña. Trato excepcional de Ricard y Montse, que cuidan todo hasta el mínimo detalle. Sin duda una de las mejores experiencias gastronómicas que hemos tenido. No podríamos haber tenido mejor fin de semana. Repetiremos sin lugar a duda. Mil gracias por todo. Un abrazo
04 noviembre 2020 18:26
Precioso Hotel!
Un gran descubrimiento!
Comida de temporada y de calidad
Super Confortable!
Diseño con mucho gusto
03 noviembre 2020 13:48
El sitio es espectacular, en un lugar idílico, el trato fantastico, super antentoos y muy amables. Ideal para desconectar unos dias en plena naturaleza. Las cenas tambieen riquisimas. Calidad - precio super! Muy recomendable!
23 octubre 2020 2:10
Beautiful scenery, delicious food and rustic-chic comfortable rooms. And amazing service to top it all off! Will definitely be coming back (for longer).
20 octubre 2020 22:27
Lugar inmejorable, hotel con mucho encanto. Los espacios comunes decorados con mucho gusto. No puedes perderte los desayunos y cenas, una experiencia gastronómica muy satisfactoria. Si tienes suerte y el cielo esta despejado por la noche se ven muy bien las estrellas.

El servicio muy atento y amable. Hay sitio de sobra para aparcar el coche delante de la entrada del hotel.
19 octubre 2020 20:04
Altamnet recomanat. La casa es una passada, el menjar esquisit i el servei molt atent. Una perla en el turisme rural.
10 octubre 2020 0:05
Un 10, tant en la decoració, el lloc, atenció, presentació de plats i relació qualitat preu inmillorable. Sempre és un plaer anar-hi
06 septiembre 2020 11:11
Si el cel tingués cuina, aquesta seria una d'elles segurissim. El servei, magnífic, super atents i simpátics. Menú d'estiu 28€ amb 6 entrants, un segon a escollir de entre 12, i un postre a escollor entre 12 més. Tots els postres casolans i brutalisssssssssims
07 agosto 2020 8:30
Ens va semblar un allotjament fantàstic. Vam menjar molt bé i abundant, però alhora exquisit. La situació és molt bona i l'atenció de primera.
04 mayo 2020 12:02
Muy, muy recomendable si quieres desconectar del mundo. La casa es preciosa, la comida espectacular y los propietarios son muy simpáticos y agradables.
01 agosto 2019 22:50
It was amazing place. Very nice cosy place and the room was very clean and nice big bed. We brought our dog with us and everything went fine. The owners were super friendly. The food was incredible and very good price for a menu with a bottle of wine and water included and the breakfast was also amazing, really recommend it.
24 junio 2019 14:57
Trato exquisito. Paraje de ensueño. Comida espectacular. Sitio para disfrutar tanto de la naturaleza como de la comida. Repetiremos seguro
22 mayo 2019 21:16
Com sempre molt be
El tracte personal i la presentacio del plats i la seva elaboracio son molt bons
07 mayo 2018 7:42
No hi he estat, però pels comentaris que he sentit, es un bon restaurant, situat en un lloc de montanya de la carretera de La Coma a Tuixén, i d'una qualitat bastant bona i variació de preus, segons menús o degustació.
06 marzo 2018 12:35
Encantador lugar, llevo de detalles con muy buen gusto además de una cocina y desayunos espectaculares. Volveremos

Escribe una reseña



Calificación general: