17 noviembre 2023 16:18
Nos ha encantado la casa y nos hemos sentido muy a gusto gracias a la atención de Roser. Muchas gracias!
09 noviembre 2023 14:06
Una estada perfecte. Bon lloc per fer la ruta del 12 Castells del Segarra.
Pau i molta calma. Molt ben atesos. La casa molt acollidora.
Gracies Roser!
12 marzo 2023 14:19
Allotjament i atencions perfectes
Just acabem d'arribar de passar tres dies al Paller, a Cal Masó i tot ha estat perfecte:
- Amb les previsions de fred, a mitja setmana van engegar la calefacció radiant i quan vam arribar la casa estava a la temperatura perfecta.
- Tant les explicacions de l'allotjament com de les possibilitats de visites i activitats per la zona per part de la Roser.
- Malgrat que no ho hem necessitat, l'allotjament està adaptat al 100%, fins i tot amb ascensor per poder accedir als dos pisos superiors (habitacions i bany a la primera planta i sala i piscina a la segona planta).
- Casa amb llar de foc moderna que funciona perfectament i amb tota la llenya que es necessiti.
- Allotjament equipat amb tot el necessari i amb tots els electrodomèstics amb perfecte estat.
- Com que vam comentar que dissabte volíem anar a visitar la Fundació Viladot i l'Espai Guinovart a Agramunt i que diumenge volíem anar a visitar els castells de Comabella i Les Pallargues ens va oferir els descomptes que ens podien fer en aquests llocs per estar allotjats a Cal Masó.
- Com que també volíem fer alguna caminada, la Roser ens va recomanar dues rutes per fer al voltant d'Hostafrancs (a Santesmasses i a L'Aranyó). Les dues molt atractives i no molt cansades, tot i que la de L'Aranyó, entre anar i tornar, és de gairebé 10 quilòmetres. De ben segur que si li haguéssim comentat, ens hauria recomanat altres rutes més curtes i igual d'interessants.
- I, finalment, destacar que la Roser és una artística plàstica i que, tant els dos allotjaments, com el voltant de casa seva és ple d'obres seves i molt atractives. Una clara mostra de la seva sensibilitat, tant per a l'art, com per a les atencions als allotjats.
04 marzo 2023 0:46
Un lloc espectacular per anar en familia, molt net i acollidor, la Roser i el Ramon molt atents.
Ideal per anar amb nens, per veure els animals de la granja.
Amb moltes ganes de poguer tornar.
22 febrero 2023 16:14
Un cap de setmana maravellós amb totes les comoditats, ideal per relaxar-se i desconectar. El Ramon i la Roser ens han tractat molt bé, gràcies per tot.
04 noviembre 2022 2:59
Excelente! El espacio está muy limpio, por dentro y por fuera. La propietaria muy atenta. Es un sitio ideal para desconectar. Recomiendo totalmente.
14 octubre 2022 5:54
Vam esta amb la família una setmana, molta tranquil·litat.
La Roser molt atenta des de el primer moment.
Tot molt be.
Vam gaudir molt de la casa, la piscina i l'entorn.
18 julio 2022 16:16
No está mal pero le faltan cosillas de la cocina a la casa. Y la canasta, la diana, el pinpon y pelotas les hace falta una limpieza, está dejado.
07 junio 2022 23:21
La casa està en perfectes condicions per poder-hi passar unes vacances tranquil·les. És molt acollidora i estan cuidats tots els detalls, des de l'entrada fins a la piscina.
30 julio 2021 17:29
La casa una pasada los dueños geniales si te gusta un fin de de relax ven aquí q desconectas fijo
11 abril 2021 23:12
Estuvimos en familia del 29 Marzo al 1 Abril y es un excelente sitio para desconectar. La casa muy acogedora y todo muy bien. Roser y su marido encantadores, enseñando la granja a las peques y siempre atentos con nosotros. Es un sitio recomendable 100%.
22 agosto 2020 22:50
Fantástica la casa, muy limpia y con todo lo necesario. La piscina en la azotea magnífica y con mucha intimidad. Lugar genial para unos días de relax.la propietaria muy amable.
12 agosto 2020 16:33
Muy chulisima toda la casa y los animales y esas personas maravillosas gracias. Buena gente para volver a ir pronto
07 mayo 2020 7:27
Nos encanta todo perfecto limpieza lugar, dueños geniales, volveremo cuandos podamos un 10 en todo
19 abril 2020 0:31
Un lugar muy especial para desconectar por completo de la rutina; perfecta para ir con niños o solos. En nuestro caso, fuimos con nuestro hijo de 11 años que es amante de los animales y se lo ha pasado súper bien en la granja; el 8463 es su "colega" (Roser lo entenderá). El entorno acompaña mucho para dar unos buenos paseos y tiene varios pueblos cercanos para visitar castillos e iglesias y comprar productos de cercanía; disfrutamos de una tortilla de huevos de las gallinas de la granja que estaban buenísimos. Sólo podemos agradecer a Roser, Ramón y su hijo por el magnifico trato. Los atardeceres son de ensueño, de noche se ven todas las estrellas y desde la habitación de arriba hay muy buenas vistas a toda la comarca. Llevamos nuestro Loro y también disfrutó con el entorno:). Fácil de llegar y cerca de Barcelona. Seguro que nos volveremos a ver!
08 noviembre 2019 3:58
La casa es una maravilla, adaptada y hasta con ascensor! Tiene de todo y más, incluida una piscina privada en la terraza! Pero lo mejor de la casa es sin dudarlo Roser que ha sido encantadora y hospitalaria, hemos disfrutado de los animales y de la vida en una granja. Nuestra hija de 3 años se lo ha pasado increíble y esperamos poder volver.
16 agosto 2019 3:47
Súper limpio todo, la encargada de la casa maravillosa! No tenía a nadie al día siguiente y nos dejó salir a la hora que quisimos, volveremos seguro!

Escribe una reseña



Calificación general: