02 febrero 2023 6:42
Es un lugar excelente para descansar de la ciudad, un servicio excelente y las habitaciones muy cómodas.
09 enero 2023 8:34
Sitio perfecto para desconectar, con unas instalaciones amplias y cómodas, y con unos desayunos y cenas abundantes y de calidad, y con el trato super amable de Antoni y Mercè.
21 octubre 2022 10:04
Una casa preciosa. Los dueños muy amables. Todo es de sobresaliente. La comida, la piscina, el desayuno, el buen ambiente, los alrededores. Hemos estado un par de veces y volveremos seguro!
24 julio 2022 4:47
Magnifico lugar para pasar un fin de semana tranquilo. Muy recomendable para ir con niños. La masia y el paisaje son muy bonitos. El trato por parte de Antoni y Merce excelente. El desayuno y la cena casera genial! Volveremos seguro!
18 junio 2022 11:48
Molt bé tot, la casa, el menjar casolà i, sobre tot, el tracte de la Mercè i en Ton.
Tornarem
28 mayo 2022 15:45
Lugar perfecto para desconectar. La masia está muy bien cuidada y la atención por parte de Antoni y Mercè es inmejorable.
La cocina es de 12 sobre 10.
26 marzo 2022 23:24
Fantàstic. Habitacions, menjar, els propietaris, en Toni i la Mercè unes bellíssimes persones. Et sens com a casa. La masia increïble. Tornàrem.
06 diciembre 2021 15:25
The owners are lovely. They opened their house for us, even though we were the only guests. My wife and I had a wonderful weekend hiking. The room was spacious and clean, with a nice view on the olive trees and land beyond, with the sun being reflected on the thaw. The cooking was excellent, very local and honest. I thought it was better than the restaurant we went to the next evening. Bring a healthy appetite and enjoy.
14 noviembre 2021 15:26
Hem estat tres dies i han estat fantàstics. És difícil trobar espais tan ben cuidats com aquest i amb tan de detall. Els amos de la casa són persones entregades, amables, carinyoses i super professionals. Un 10 absolut. Ah, i la cuina, de lo millor de tot!
03 octubre 2021 15:06
Hem estat 6 dies a la Masia. Ha estat una experiència inoblidable. L’entorn amb rutes precioses i moltes activitats per fer. La Masia idílica: amb la seva granja, l’hort, la piscina, la mostra de collites, la cuina… Tot impecable i cuidat al detall. L’Antoni sempre atent a les nostres necessitats i transmetent tots els seus coneixements a tots aquells qui el volen escoltar. Un plaer escoltar-lo i també seguir les seves recomanacions per les rutes. La Mercè discreta com poques i amb aquell tracte proper i exquisit que tots els hostes busquem. Els esmorzars espectaculars i els sopars, que fa la Mercè i sempre amb productes de proximitat, abundants i exquisits. No tenim més que paraules d’agraïment per a ells. Ben segur que tornarem. Moltes gràcies! Joan, Diana i Marina.
22 julio 2021 2:21
Ha estat un cap de setmana fantàstic. La Mercè i l'Antonio uns anfitrions encantadors. Tornarem!
22 abril 2021 20:04
Molt bona atenció i servei al client. La casa molt maca i neta, vistes espectaculars! El
menjar boníssim! I tornarem sens dubte!
24 febrero 2021 4:34
Joyeuses Fêtes de fin d'année en souvenir de notre passage en 2008 et 2009
Patrick et Patricia de France
19 noviembre 2020 2:38
Se está de lujo, cuando lo que necesitas es paz y silencio. Merce es una maravillosa cocinera y Antoni suma con su servicio.
30 septiembre 2020 8:37
Increíble lugar y trato inmejorable de Antonio y Mercedes, la piscina, las habitaciones, el entorno, todo ideal para pasar unos días fuera del ruido y de la civilización. Gracias Antonio por todos sus consejos, y por su tiempo, y gracias Mercedes por su increible comida y sonrisa. Volveremos sin duda y lo aconsejamos ojos cerrados!
10 agosto 2020 21:47
El personal super atento y amable, estuvimos solo una noche pero seguro que volvemos y recomendamos. Las habitaciones estaban bien equipadas con gel, cepillo de dientes, etc. Lo único diria que las camas son un poco duras. Tenían un huerto y un gallinero, así como piscina en la propia finca. El desayuno staba bien, pan con tomate y embutidos, curasanes y pa de pessic casero, y podias repetir y pedir cuanto quisieras. No era buffet. Muy cerca tienen una variedad de rutas para hacer de distinta longitud, según lo que busques. Al estar aislados de todo, no se oye nada y es muy pacífico. Tienen una cocina abajo para los huéspedes que quieran hacerse algo, una sala de juegos y libros y otra con chimenea. Ideal para familias o grupos de amigos!
29 julio 2020 21:57
Molt ambles, ens han acollit molt be. Les habitacions molt acollidores, i les estances comunes molt agradavles. L'esmorzar bo i no et pot quedar amb gana.
18 julio 2020 5:57
Vam passar la revetlla de S Joan a Cal Ros i va ser una experiència fantàstica. La primera després del confinament. Tot estava preparat per aquest moment de tornada a la normalitat. Els propietaris ho tenien tot molt net i endreçat. Però a més a mès, el sopar va ser maravellós! Els voltants son magnífics per passejar entre cereals, flors i boscos.
17 abril 2020 10:32
Extraordinaria hospitalitat. Casa més que ben acondicionada; s'acosta a l'excelència, per la pulcritud i el tracte extremadament acurat, que fa que l'estada digui una delicia. Èsmorzar abundós i ambient relaxat. Per gaudir de la natura i el silenci. Experiència inmillorable.
04 abril 2020 21:02
Casa molt ben acondicionada. Molt acurada decoració. Tracte exquisit i a l hora familiar i proper. Excel.lent esmorzar de pagès. Tant la Mercè i en Miquel tenen cura de tot i de les necessitats dels hostes. Experiència immillorable.
27 enero 2020 0:02
Impresionante! Una casa muy acogedora. El trato humano de Mercè i Antoni, espectacular! Los desayunos y las cenas son para quitarse el sombrero. SUPER RECOMENDABLE! Sin duda, volveremos!
05 noviembre 2019 6:51
Som una família de 17 persones que cada any lloguem una casa rural per compartir un cap de setmana junts i poguer disfruta uns dels altres, aquet cap de setmana hem estar a Cal Ros i la meva opinió sobre la casa en quant a neteja es perfecta, vaja super net tot, els menjars que ens han preparant. Boníssims el paisatge precios i els amos encantadors i molt atents
Vaja. Que tornarem a repetir
️ una auténtica masia.
23 agosto 2019 11:13
La casa es muy bonita y los anfitriones son muy amables. Lo único que mejoraria son las condiciones de mantenimiento y el agua (muy verde.y con insectos muertos) de sus perros.
18 agosto 2019 10:42
Fa 17 anys que hi anem i com sempre un tracte excepcional, uns menjars boníssims i unes instal•lacions inmillorables.
27 mayo 2019 5:03
Casa d'agroturisme excel.lent. Tot molt net, cuidant tots els detalls i el tracte exquisit. El menjar boníssim. Una experiència per repetir sens dubte
16 mayo 2019 2:43
Lloc relajant amb un tracte exquisit dels propietaris, recomano moltíssim agafàr el sopar a la casa.
30 abril 2019 15:04
Fantàstic Cal Ros, per les seves instal.lacions i el seu entorn natural. Especial menció mereix la profesionalitat i amabilitat dels seus propietaris, i sobre tot, la cuina de la Mercé.
14 abril 2019 6:33
Casa magnífica, tranquil.litat garantida. Molt ben acondicionada. La cuina de la Mercè quelcom impresionant, el menjar una passada, en varietat i bon gust. L'Antoni un cicerone magnífic, estima el camp i la terra. Hem aprés un munt.
08 marzo 2019 14:41
Una casarural al ben mig de la natura. Redejada de camp de correu i tranquilitat.
Una casa regida per la Merce una gran cuinera i amfitriona. L Antoni un gran anant de la natura i del conreu. Es tambe un gran anfitrio i un gran explexplicador de la cada i dels seus extris utilitzats al llarg de decadas ja que la casa es de la seva familia desde 1875.
09 diciembre 2018 13:48
Masía con habitaciones acogedoras y camas cómodas, es preciosa, bien reformada, y la pareja que la llevan, Antoni y Mercé son muy agradables. Desayunos típicos de Cataluña con su "pa amb tomàquet amb oli d'oliva". Desconexión total de la ciudad.
08 octubre 2018 8:15
De les millors masies de Catalunya per fer una estada amb família o parella. S'ha d'anar dormir i sopar, passejar pels voltants, olorar la terra i parlar amb els masovers per descobrir les veritables arrels del nostre poble. Veure com és viure en el centre de Catalunya sense Pirineus ni Mediterrani. Un plaer per romàntics.

Escribe una reseña



Calificación general: