05 noviembre 2023 12:34
El lugar es hermoso, las habitaciones son guapisimas.
Los espacio para compartir cucina y salon son muy muy bonitos y agradable.
Todo super limpio.
Un incanto
10 agosto 2023 5:42
100/100. Res ha fallat a la casa, tots els detalls estan cuidats i hi ha de tot. Fins i tot els productes d'higiene personal i neteja són ecos o de consum responsable. Els racons que té la casa són increïbles, permeten tenir certa llibertat i compartir tot el que vulguis en les taules de la cuina i el menjador.

I l'entorn. Ideal per a desconnectar i poder gaudir d'uns dies de naturalesa, bons productes del territori i zero massificació!
19 mayo 2023 14:17
Cal Tomàs és una casa rural a Bot, a la Terra Alta. L'alllotjament té capacitat per a 10 a 13 persones, i es pot llogar sencera, o per habitacions. La proposta és gaudir d'un turisme conscient, que fomenta els valors del territori, com sostenibilitat, natura, i calma. La casa està rehabilitada exquisitament, amb mobles d'època i detalls encisadors. L'estada és comfortable: amb cuina equipada, pati interior, menjador espaiós i habitacions amb encant. Ideal per escapades amb amics, o parella. Cal Tomàs està a prop de la Via Verda, del Parc Natural d'Els Ports i de Gandesa.

Els amfitrions, la Mercè i el seu marit Cayetano, marquen la diferència. Donen bons consells i a nosaltres ens van deixar un plat de casquetes fetes a casa, un dolç típic de la zona.
22 abril 2023 7:06
Alojamiento excelente con una atención es me erada por parte de Mercé. El entorno es también fantástico.
26 noviembre 2022 18:56
Vam reservar la casa sancera per 3 dies i la veritat que ha estat una experiencia genial. La casa es gran i preciosa, remodelada amb molt bon gust, no li falta detall i està tot net i ben cuidat. Les habitacions amplies i completes, la cuina súper equipada i el menjador i jardinet interior molt acollidors.
Segur que repetirem gràcies al Jose Luis i la Mercè que van ser molt atents en tot moment.
28 septiembre 2022 18:12
Espai singular i especial a la localitat de Bot. Qualsevol racó de la casa té una història que explicar, aquest fet contribueix a crear una estància perfecta. La casa i les habitacions estan cuidades fins a l'últim detall. L'allotjament està molt net. Per últim valorar que l'atenció rebuda per la Maria Mercè és excepcional. FELICITATS, teniu una casa preciosa.
23 junio 2021 7:55
La casa és molt bonica, decorada amb molt de gust i completament equipada per fer-te l’estada molt agradable i còmode, a la vegada que sostenible i respectuosa amb el medi. La Mercè és propera i encantadora. La Terra Alta és una comarca preciosa amb moltes possibilitats pels amants de la naturalesa i el vi. Hem passat unes vacances estupendes amb família.
12 junio 2020 3:24
Bon servei, preus i bones habitacions. Bona atenció per part de la Mercè. Molt recomanable a Bot, Terra Alta.
05 junio 2020 9:29
Una casa rural con encanto, muy acogedora. 100% recomendable, ideal para pasar unos días en familia
27 abril 2020 21:21
Sencillamente exquisito!
Todo, desde el trato, a las condiciones de la casa, son de primera, volveremos pronto.
19 abril 2020 22:43
Una casa agradable, silenciosa, para pasar unos días tranquilos, con unos paisajes impresionantes
05 febrero 2020 0:44
Es una casa grande, espaciosa, bonita y limpia, la dueña es muy amable y servicial sin duda si vuelvo a este pueblo volveré a visitar Cal Tomás.
28 octubre 2019 7:57
La casa esta totalmente acondicionada, es perfecta. La propitaria, Merce, fue muy amable y en cuanto a la zona, tranquila y con muchas opciones para escaparse.
31 agosto 2019 9:23
Por su decoración, limpieza y por cuidar de todo hasta el mínimo detalle le doy las 5 estrellas.
La propietaria un encanto.
Lo complicado fue cenar, no encontramos ningún restaurante y tocó supermercado.
01 abril 2019 5:39
Muy agradable, acogedor, tranquilo. Habitación Serafites amplia, cómoda, con terraza y baño completo. Calefacción. Ventilador en el techo. Propietaria muy agradable. Salón comedor y cocina con Office amplia y muy completa. Muy recomendable.
29 diciembre 2018 11:57
Bot un poble tranquil de la terra alta i l'allotjament a cal Tomàs fantàstic
La Mercè i el seu marit et fan sentir com a casa
La casa neta i ordenada,
Han fet una bona feina de restauració
100x 100 recomenable
04 diciembre 2018 20:49
Esta casa te atrapa, cómoda y bonita. Todo limpio, muy cuidado. Ropa de cama y toallas de calidad, (se agradece), amplia cocina muy bien equipada donde hemos pasado horas comiendo.tertulias y buen vino "LaQuarta" (garnacha peluda) de la cooperativa de Bot. Tenéis q probarlo.
Ahora, a planificar la próxima. Mercè, moltes gracies.
11 noviembre 2018 7:20
Alojamiento muy bonito, trato estupendo, todo muy limpio y ordenado. Los dueños muy amables. Es un sitio precioso
06 noviembre 2018 22:53
Cal Tomás es una casa del siglo xlx restaurada con muy buen gusto y cuidada hasta el más minimo detalle. Su anfitriona Merce es muy amable y nos ayudó y recomendó en todo momento. Está todo muy limpio, y la decoración es esquisita.
Dispone de cocina, y un salón compartido con TV y algunos juegos. Es un lugar idilico y muy tranquilo en el cual evadirse del estrés de la ciudad y genial para hacer excursiones. A un paso estan Les Olles de Bot, y se puede hacer un tramo de Via Verde y llegar a la Fontcalda o Arnés y darte un chapuzón en el toll del Vidre, asi como visitar cerca algunos vestigios de la cruenta guerra civil española. Ya he venido dos veces seguidas y mi opcion para quedarme en esta zona, sin duda es Cal Tomás

Escribe una reseña



Calificación general: