07 diciembre 2023 6:20
Comida excepcional en un ambiente amplio y agradable y un servicio mas que correcto. Las raciones son mas bien ajustadas pero vale la pena por la calidad
18 octubre 2023 11:26
Estavem a la carrera del poble d campionat d españa i al acabar la carrera volia comprar 2 cervezas i no varen voleu vendre eren 2.30 mitgdia
Dia abans tampoc ens varen bole servir menjar
Crec que quant es fa esdevinent d aquests aurien d donar un servei el client
16 octubre 2023 6:18
Malgrat estar situat en una nau d'un polígon, han resolt molt bé la decoració interior. Creant un espai molt agradable.
Menú entre setmana a 15 €, amb un pa bo, un vi de la casa bo, i un menjar irregular. Els entrants; ous escalfats amb lacon, molt bons. Els segons; l'arròs estava covat, i la costella de porc era tot greix. Segurament vam tenir mala sort, dubto que la costella sigui sempre així.
Per l'espai, el servei i el preu, es pot anar si ets per la zona. Però tampoc recomanaria grans desplaçaments expressament.
03 octubre 2023 22:34
La qualitat del menjar és excel.lent. M, encanta Cal Trumfo. Recomano molt les seves croquetes i tots els seus postres!
25 septiembre 2023 8:56
Menjar molt bo! Recomano al 100%. El servei no està alineat amb la qualitat del menjar. Però per la resta molt bé!
13 septiembre 2023 23:46
Menú diario + café = 16€

Personalmente me a gustado, tranquilo, rápido y la calidad está bien
04 septiembre 2023 21:05
Hem gaudit d’un àpat molt bo en un ambient molt agradable. Es nota que el producte és fresc i de qualitat. Els migdies dels dijous i divendres fan menú. Molt recomanable!
08 abril 2023 3:38
Avui dijous llarder hi hem anat a fer el menú els de la feina, i tot molt bo. Però la coca de llardons del postra era de 10.
27 marzo 2023 23:56
Menú amb cafè 16eu.
Amanida, fideus, Hamburguesa, sobre de mandarina.
Està correcte
El millor els fideus.
13 marzo 2023 11:17
Increïble, tot està molt bo, local super càlid al mig del Lluçanes, val la pena una escapa fins allà.
29 enero 2023 18:05
Tot i que està situat en una nau industrial han aconseguit fer un restaurant força càlid on es serveix un menjar excel·lent. Cal provar el rissoto de ceps i el coulant d'avellana. Val la pena aturar-s'hi.
25 enero 2023 17:58
Gratamente sorprendido, en primera apariencia un Retaurante de polígono, y no más pasar el umbral de entrada se ve que no, cocina de autor con producto de cercanía, atención y servicio impecable. Gracias! Repetiremos
06 enero 2023 19:02
Un restaurant a l'alçada de "joc de cartes" de tv3. M'ha sorprès molt el menjar. El local és ampli i ben distribuït, fins i tot amb una zona per la canalla.
22 diciembre 2022 21:16
Un menjar molt, massa, senzill i amb poc gust.
Poc per triar.
Hi havia menjat millor.
16 diciembre 2022 5:45
Tot i que ens en havien parlat i teníem referencies, hem gaudit d'exquisida cuina i hem saludat l'Isaac qué feia molts anys que no veiem.
06 diciembre 2022 14:05
Bona experiència culinària tot i que no excel·lent. Hi ha plats molt bons i d'altres amb possibilitats de millora.
14 noviembre 2022 15:44
M'agradaria poder posar 5 estrelles en aquest comentari, però quan un acaba anant d'urgències al cap, és que alguna cosa no està bé i s'ha de dir. Hi vam anar recomanats per algú del benvinguts a pagès. El menjar molt bo, però a la taula de formatges, hi havia un que estava clarament en mal estat, ficat entre els altres i de cap per avall la part dolenta o en mal estat. Ho vam fer notar al cambrer i no va venir ningú a preguntar pel que havia passat. Quan vam pagar, ens ho van contar, hi vam demanar pel responsable, que ho va negar i no va ser gaire pro actiu de cara a reconèixer que hi havia ha hagut com a mínim un error, hi un de molt gran, al servir un menjar en mal estat. Si, al final ens ho va descomptar, però encara esperem una disculpa, d'algú que va pel restaurant amb gorra, senyal de poca higiene o amagar quelcom. El que veiem al programa joc de cartes només és la punta del iceberg. Necessita millorar. A Lleida a les patates també els hi diuen trumfos.
31 octubre 2022 12:42
Un lloc popular, en el millor sentit de la paraula, Un menú de 15 euros impressionant de senzill i bo. Qui no està al dia es perquè no vol o no en sap. Un projecte, a més, integrat a l'entorn social on habita, i de manera conscient i voluntària. M'encanta!
30 octubre 2022 12:04
Comida familiar que ha cumplido las expectativas sobradamente. Todos los platos que probamos estaban exquisitos y bien presentados. Servicio atento y simpático. Ubicado en una nave de polígono industrial, sorprende gratamente encontrar este restaurante de primera. Felicidades!
06 septiembre 2022 9:09
Boníssim boníssim. Local agradable i fresc. Hi poden entrar gossos:)

Personal bé però al límit d'insuficient el cap de setmana, molt a tope de gent!

Recomano el pop a la brasa.
21 agosto 2022 5:59
Molt sorprès amb aquest descobriment. Tots els plats que vam provar (cua de bou, mandonguilles amb calamars, croquetes de trompetes, truita de bacallà, l'arròs.) van ser molt encertats i amb molt bon nivell.
Si hagués de dir un però, només faria referència al local, que em va semblar una mica fosc i sorollós.
Per la resta totalment recomanable. Enhorabona!
08 agosto 2022 4:00
Després d'una bona ruta amb bicicleta un bon lloc on fer un bon apat
Molt bo i bona atenció
04 agosto 2022 15:12
Si dic que al Lluçanès si menja bé no crec que faci un gran descobriment doncs crec que tothom ho sap, però m'agradaría resaltar Cal Trumfo, al mitg del no rès si troba per mi un dels seus referents amb un equip que fa una gran feina amb un servei correcte en un local espaiós i senzill però molt acollidor que ofereix una cuina elaborada amb productes de proximitat i qualitat que es nota en cada un dels plats que ofereixen, i per arrodonir-ho amb un preu de menú de 14€.
Enhorabona a tot el equip que fa que tot això sigui possible, anims i no canvieu mai.
28 julio 2022 6:00
Es un lloc per anar. L'Arros és molt bo i sempre variat, les postres boníssimes. Relacio qualitat preu podem dir apostoflant és una mica més que boníssim. Un lloc per tornar-hi.gracies a tot l'equip
25 julio 2022 22:26
Fuimos a Olost, y buscando un lugar cercano donde comer bien y no demasiado caro dimos con este lugar.
La verdad es que comimos genial y la relación calidad-precio magnífica.
Sin duda, volveríamos a repetir.
Imprescindible reserva, que se llena!
03 julio 2022 3:55
Ojo: Lunes y martes cerrado

Un sitio que me parece conoce muy poca gente, está un poco apartado pero es uno de los mejores restaurantes que tenido el gusto de presenciar y repetir

Si vais en moto disfrutéis de un paisaje espectacular y una carretera de curvas con vistas maravillosas
29 junio 2022 16:06
Et sorprèn perq està en un polígon industrial, però la decoració interior és senzilla i alhora acurada. El menjar espectacular, tot elaborat amb productes de proximitat, cuina de la terra feta amb molta cura i amb un resultat boníssim. Repetirem segur.
11 junio 2022 15:57
Molt recomanable, ingredients de primera i plats molt ben elaborats i originals. L'ambient és molt acollidor però ampli a la vegada.
07 junio 2022 18:40
HEMOS HECHO UNA PEQUEÑA RUTA POR EL LLUSANES, Y SIENDO LA HORA DE COMER, AL VISITAR ESTE ENTRAÑABLE PUEBLECITO, HEMOS VISTO ESTE RESTAURANTE UBICADO EN UN PEQUEÑO POLIGONO INDUSTRIAL, MUY ACERTADO.
BUEN PRECIO, Y ECCELENTE CUBIERTO, Y UNA MUY BIEN COMPLETA CARTA.
28 mayo 2022 16:03
Genial. Un lloc molt recomanable per molts motius: ambient familiar i acollidor tant per les persones com pels animals, servei atent i una carta variada. Hem anat 8 persones i tots els plats estaven per llepar-se els dits.
26 abril 2022 19:33
COMO SIEMPRE ALTA FIABILIDAD Y CALIDAD
De nuevo una visita a Cal Trumfo que sigue mostrando un altísimo nivel de la mano de Issac Monzó. Muy buen producto, bien tratado, bien cocinado y buen servicio. Difícilmente cuando acudes en diversas ocasiones a un restaurante piensas que te puede sorprender. En Cal Trumfo siempre el nivel es espectacular. Recomiendo el gran acierto del nuevo plato de temporada de los guisantes del Maresme con butifarra negra de Ca la Rovira. También els canelons de pollastre farcit.
Cal Trumfo respira y transmite humildad pero también la ambición de hacer sentir al comensal que se está en un lugar que se come muy bien.
Sólo deseo que se mantenga este nivel y el trabajo bien hecho.
Volveremos!
14 octubre 2021 23:56
Magnífica cuina, bon servei i postres de llagrimeta (flam de formatge espectacular i coulant d'avellana brutal). Felicitats, Cal Trumfo.
02 octubre 2021 13:04
Modernitat i joventut al LLuçanes. Del tot recomanable. Ambient i carta moderns, amb plats bons i ben preparats. Hi he anat i segur que hi tornaré.
21 septiembre 2021 23:44
Un menú molt correcte. Ambient agradable. Hem hagut de reclamar les postres al cap de 20 minuts d'espera. Preu adequat.
21 septiembre 2021 6:02
El menjar boníssim com sempre, original, molt bona qualitat i ben cuinat.
El local acollidor, decorat per mi amb molt de gust, i la gent molt agradable.
Val la pena l'excursió per menjar a Cal Trumfo
22 julio 2021 6:21
Un dels millors restaurants del Lluçanès. No cal fer-hi cas al lloc on s'hi troba. L'interior és prou acollidor i tooooooots els plats que proposen deliciosos. Per al meu gust, imprescindibles els peus de porc farcits. Són realment gloriosos
11 julio 2021 5:20
Muy buena calidad. No es barato pero tampoco muy caro. Para repetir. Postres muy buenos y también los primeros y segundos platos. Todo muy bien. Lo único y deberían pensarlo: había gente paseando por el local sin mascarilla un buen rato y no les dijeron nada de nada. Debería sólo permitirse no llevarla mientras comes.
30 junio 2021 9:29
Boníssim, ens ha agradat molt. La qualitat de menjar supera les expectatives. Productes DO de proximitat. Servei molt atent i rapid. Hi tornarem, tants anys venint pel Lluçanès i no coneixer aquest lloc.
13 junio 2021 5:56
El local em va agradar, ben resolt l'espai. El menjar va ser molt bo.
L'espera va valdre la pena.
28 mayo 2021 21:21
Buen material, muy bien cocinado. Servicio rápido y atento. Local y precio correctos.
El único pero, es que el entorno no es muy atractivo, pero la comida lo compensa sobradamente.
23 abril 2021 5:34
Vam anar amb la família i vam dinar molt bé. Per la aparença és un restaurant barat però alguns plats pugen una mica de preu però és que els productes són de qualitat i de proximitat.

La carta és força àmplia, esmorzars, moment del vermouth, dinar i sopar i també tenen menú. Menjar vegetarià i per celíacs.

És un local que des de fora no acompanya a entrar ja que es troba en una nau industrial. Per dins és una altra cosa, molt nou i agradable.

Postres molt bons i diferents.

L'atenció per part del personal va ser correcte.
22 abril 2021 21:34
De nuevo una visita a Cal Trumfo que sigue mostrando un altísimo nivel de la mano de Issac Monzó. Muy buen producto, bien tratado, bien cocinado y buen servicio. Difícilmente cuando acudes en diversas ocasiones a un restaurante piensas que te puede sorprender. En Cal Trumfo siempre el nivel es espectacular. Recomiendo el gran acierto del nuevo plato de temporada de los guisantes del Maresme con butifarra negra de Ca la Rovira. También els canelons de pollastre farcit.
Cal Trumfo respira y transmite humildad pero también la ambición de hacer sentir al comensal que se está en un lugar que se come muy bien.
Sólo deseo que se mantenga este nivel y el trabajo bien hecho.
Volveremos!
20 abril 2021 9:05
Bacallà espectacular! Tot i que també sóc gran fan d'altres plats. Lloc agradable, bon servei i bons vins. Què més es pot demanar!?
26 noviembre 2020 21:33
El menjar molt bo, tot el que vam triar ens va agradar molt: canelons de pollastre rostit, braó, coca de sobressada,
El servei una mica lent.
15 noviembre 2020 22:18
Está muy bien, aunque es un poquito caro. La comida buena y el servicio justito pero suficiente
21 octubre 2020 9:50
El local i la seva decoració ens va agradar molt, una mica fosc. El menjar estava boníssim i molta veriatat per poder escollir, però fins que no ens van servir va passar mooooolt de temps.
07 octubre 2020 22:40
Lugar tranquilo y agradable. Carta completa. Comida de excelente calidad con un toque exquisito. Muy recomendable.
06 octubre 2020 23:52
Este sábado fuimos a Cal Trumfo invitados por unos amigos David y Laura que dieron carta blanca al chef con un menú degustacion y acertaron. Ensaladilla, patatas bravas, el Baba de berenjena, risoto de setas, entrecot fileteado con puré de patata, croquetas, calamares con albóndigas a la tinta y helado de vainilla con toppings todo exquisito y regado con un excelente vino.
Enhorabuena.
19 agosto 2020 12:50
El meu restaurant predilecta. Un menjar bonisim, molt bona presentecio i tracte magnific i tambe un local acollidor i molt poc sorollos
29 marzo 2020 15:05
Excel·lent relació qualitat preu. Una carta variada i complerta, sense aclaparar per varietat d'opcions (cosa que és d'agrair), una bona selecció de vins i una cuina de producte de proximitat en gran part. Ben elaborada i amb molt de sabor. Quan hi ha ofici i ganes el resultat final només pot ser bo. Per trobar un però, una mica més de llum a l'interior no aniria pas malament. Per molts anys més i endavant amb la feina!
02 junio 2019 8:12
Hem menjat formidablament. Tot boníssim i molt ben cuinat. Tornarem segur totalment recomanable. I heu d anar. No us arrepentireu. Bona cuina, bon servei i molt bon ambient. Excel.lent.felicitats!
16 mayo 2019 2:02
Ja fa uns mesos vam venir a parar a Cal Trumfo i ens va encantar, les patates braves i l'arròs espectaculars. Ahir hi vam tornar ja que en teníem un bon record i.no van fallar.tot boníssim, servei amable i local xulo. Val la pena arribar fins a la Torre d'Oristà x menjar a Cal Trumfo. Tornarem!
23 marzo 2019 11:13
Avui 30 motars, pa amb tomàquet i taula d'embotits, després botifarra blanca i negra (espectacular) amb patates caçolanes + beguda, tot molt bó, recomanable, servei correcte preu 10euros, la pega que 30 tios per anar al lavabo.solament hia 1!
15 marzo 2019 12:17
Restaurant tranquil, acollidor i net.
El tracte és responsable i educat.
El menjar és molt bo.
14 marzo 2019 20:09
Aposta jove de les que fa falta, tota una experiència gastronòmica del Lluçanès. Recomanable i molt bon tracte.

Escribe una reseña



Calificación general: