18 noviembre 2023 23:59
Molt mal servei per part de la dependenta avui vaig anar a comprar un dolç i no va vendre el producte perquè segons ella no funcionava la màquina per pagar amb targeta ia sobre amb un pessim tracte!
13 noviembre 2023 22:47
Pastisseria excepcional, cafè, xocolata i nata de la millor qualitat. Molt i molt ben atesos per el Ibra i la Marta.
01 octubre 2023 3:35
El preu abusiu i el nefast tracte de la senyora gran, sembla que et faci un favor per atendre't.
26 agosto 2023 22:35
Mal servicio y caro (hemos visto como una trabajadora mayor, suponemos que la jefa o dueña, trataba fatal a una trabajadora joven).
La cajera lenta y no se enteraba de nada
03 agosto 2023 13:07
Els productes molt bons, però hem deixat d anar d ençà el mal tracte rebut en varies ocasions per part d una treballadora de la cafeteria. Molt car a més.
31 julio 2023 17:35
L'orxata és imprescindible si la visites a l'estiu i tens la sort de que n'hi hagi. I si la barreges amb un cafè és una bona opció per aguantar l'ensopiment.
07 enero 2023 2:56
Taules brutes i deixades durant un lapse de temps excessiu; el servei molt i molt lent. Més de vint minuts d'espera perquè ens netegessin la taula i ens servissin. Convida poc a tornar-hi.
02 enero 2023 23:39
Molt bon lloc per esmorzar o berenar. Els treballadors són amables i l'espai és acollidor i net. El preu un pèl car però assequible. Bon cafè i pastes amb una ubicació immillorable al centre d'Olot.

Ara bé, si hi ha molta gent ressona molt l'espai. Tot així, molt recomanable.
02 diciembre 2022 22:25
El lugar es muy bonito, la pastelería la verdad que esta muy rica, una terraza soleada genial para estos días frios.en si el local y los productos son 10! Lo que realmente es una pena es el trato cuando vas a desayunar, te tratan como si fueras a irte sin pagar, te dicen que pagues antes de sentarte sin saber si a lo mejor te van apeteciendo cosas una vez hayas consumido, comentarios inoportunos en la terraza. Realmente no suelo poner reseñas negativas, pero la señora de cabello blanco me ha tocado por no decir otra cosa, la moral. Ya es la tercera vez que nos pasa y ya no volveremos a ir ni a recomendarlo.
16 mayo 2022 8:08
Els seus productes són d'excel.lent qualitat. Avui he tastat el pastís de Sant Jordi: com sempre, boníssim!
27 abril 2022 5:57
Callís, un sitio donde dejarse llevar por la vista y las ganas de disfrutar de una de las mejores pastelerias de Girona en la ciudad de Olot.
Trato muy Amable y ambiente agradable para sentarse y disfrutar desde un pastelito selva negra, un brazo de gitano o una rica palmera cubierta con chocolate negro, sin olvidar su excelente selección de Bombones de elaboración Artesanal propia.
17 abril 2022 9:47
Dels pocs llocs a Girona que fan el Sant Honoré, diferent dels altres que he provat, aquest no li hem trobat la crema cremada i aquest porta fruita. Tot i així es un gran pastís.
25 marzo 2022 18:06
Molt bo el menjar, però el preu és abussiu. En quan el servei de la cafeteria, hi havia dos cambreres una de jove molt amable i agradable i una dona més gran desagradable rallant la mala educació, a no ser que fossin coneguts seus, i lo de portar la vaieta bruta de fregar taules penjada a l'hombro mentre serveix és a part de poc higiènic desagradable de veure.
28 diciembre 2021 10:27
Buenísimo! La tartaleta de fruta un espectáculo, las cocas muy muy buenas y los cafés muy bien hechos! Me llevo media pastelería a mi casa y un palé de esta tartaleta! ️️️
07 diciembre 2021 23:14
Una aigüa petita de plàstic de 25 cc Sant Aniol per emportar 1,30 €. He parlat amb la propietària perquè ho considero robar a la cara i m'ha contestat que és el què cobren a tot arreu. Aneu fent. Visca el Comerç d'Olot! Esteu fent com la Costa Brava, al final us quedereu sols.
Sabeu comptar, si.doncs com deia en Capri mitra'm bé que ja m'heu vist prou. Lladres.
22 octubre 2021 20:12
Per Nadal tenen els torrons més bons, quan és el temps dels panellets, preparen unes safates variades que son tots bonisssims, però el de pinyons és el meu preferit.
Per quaresma fan brunyols ben esponjosos i també en preparen de diferents varietats.
Tinc una gran amiga Olotina que per el meu aniversari sempre em porta un pastís que fan de nata i pinyons caramelitzats… que cada cullerada em fa tocar el cel!
La Ma Àngels i la Mireia son encantadores així com el personal que hi treballa que es atent i servicial.
Tenen cafetwria i Si puc escaparme alguna vegada a esmorzar… mencanta acabar l’àpat amb unes tartaletes de maduxes de bosc i una copa de cava rosat.
Us ho recomano perque llocs tan artesans com aquest en queden ben pocs!
30 noviembre 2020 12:54
Tiene dulces variados hasta para decorar un pastel, el ambiente es agradable, loz zumos muy ricos
27 noviembre 2020 9:53
Un desayuno exelente, el té está buenísimo! Las pastas están para chuparse los dedos! Se nota que llevan en el oficio desde 1816! Buen trabajo!
30 octubre 2020 20:03
Molta i molta qualitat, la xocolata espectacular, molt agradables de tracte. Es la meva pastisseria de referencia
30 abril 2020 11:55
Una pastisseria amb una qualitat immillorable. Una atenció al client envejable. Molta qualitat en el material
19 abril 2020 19:50
La dependienta no metia prisa y era antipatica, la comida buena, un poco más de amabilidad señores
17 febrero 2020 9:10
Los bocadillos más pequeños y los precios más grandes que recuerdo en una cafeteria. Si es cierto que eran de calidad y que el local es luminoso, agradable, muy bien decorado y con vistas al exterior.
27 diciembre 2019 11:30
Poco personal. Mucho rato de espera. Hoy por la mañana todas las mesas de fuera sin gente pero llenas de tazas y platos. Ganas nos dieron de irnos. Es para no volver.
20 noviembre 2019 20:57
Vaya tela. Media hora esperando. La terraza de la plaza del mitg todas las mesas sin limpiar. 11,30 de la mañana. Nos quisieron cobrar dos veces y no nos traigan la vuelta. Por qué no hay un cero. A los propietarios, menos pijoteo y más calidad de servicio. Falta personal. Y mejor si son profesionales. Gracias.
25 octubre 2019 15:18
Aquest lloc està situant en el centra d'Olot, disposa de botiga, cafeteria i Terrassa. Està decorat amb molt de gust. Regentat per la Maria Àngels que es fa càrrec del cara públic i el gran pastisser, Callís. De tot el que i podeu trobar, és una varietat de productes, desde dolç a salat, d'una exquisites, originalitat i presentació acepcional. I atesos amb molta amabilitat.
13 agosto 2019 22:47
Pastisseria a tenir en compte al vell mig d Olot a tocar l esglesia de St Esteve, Firal i nucli antic, pastissets i gran varietat, sala per cafes i infusions.
26 mayo 2019 10:04
Excelente atención y mejor calidad de productos, tomar un café y un trozo de coca de azúcar, es mi ritual de los domingos temprano. También hay opciones de buenos bocadillos y pasteleria que elaboran.
13 diciembre 2018 6:14
La pastisseria de tota la vida.
Prenent un cafè amb una vistes a la plaça del mig.tranquil.litat i bon cafè. Bon servei i molt amables.
29 noviembre 2018 3:44
Sinceramente muy mal atendido y tenido q esperar un monton, por que estan mas pendientes de la cafeteria, yo creía que x su fama abría más atención en la pasteleria.les falta personal
20 octubre 2018 7:13
Pâtisserie d’Olot située dans la vieille ville. On peut emporter des gâteaux délicieux. La dame est très sympathique et les prix abordables.
04 junio 2018 0:57
Cómo es posible que sean tan lentos? Esta es la pregunta que nos hicimos durante la espera de 20 min para que nos trajeran los buenísimos zumos, eso sí
18 mayo 2018 20:10
Mucha pretensión, el servicio no acompaña y como otros negocios crear fama y echarse a dormir, el nombre ya no lo es todo, no recomendable
10 mayo 2018 21:35
This rating is purely for their dark salted chocolate as i've never been to Olot in Spain but am now so desperate to go and check it out purely from having tasted it.

Recently i was gifted some by a colleague who returned from Spain. Without exaggeration it has to be some of the best dark chocolate I've ever had (and I've tasted chocolate from all over the world). It is of exceptional quality. Divinity with each bite.

If you're a lover of dark chocolate or any chocolate you need to visit Callís. Apparently they've been making chocolate for over 200 years! I learnt this whilst trying to find a distributor or stockist in Australia. Unfortunately i didn't find any: - (

They're definitely worth a visit if you are in the area or planning to be.

Escribe una reseña



Calificación general: