19 febrero 2024 21:56
Calma ioga tiene una ubicación estupenda en Palafrugell. Ofrecen diferentes estilos de yoga para todos los niveles y gustos.
Claudia, la profesora, es maravillosa y se entrega en cada clase con todo su amor
15 febrero 2024 3:18
Enamorada de este sitio y de Claudia, imparte las clases con una generosidad y dedicación impresionantes. Sales renovada y con energía pero en calma como el nombre de su estudio, muy recomendable
24 julio 2023 3:57
Las clases de yoga con Claudia, son una auténtica pasada, te motiva, te corrige, hace que cada clase sea diferente y mejor. Siempre con la sensación de querer más!
Las instalaciones del centro, son súper bonitas y acogedoras, con un buen material para las prácticas!
Muchas gracias!
20 julio 2023 4:04
Para mí, Claudia es fantástica! Además de las clases de yoga técnico? ‍️, nos cuenta mucho sobre la filosofía que hay detrás de todo. Salgo de cada clase siempre ligera y feliz, aunque sudo? Mucho con los ejercicios. He vivido en varios países… América, Holanda, El Cairo, Brasil y en todos probé hacer yoga pero en ninguno tuve una profesora tan cualificada como Claudia, que encontré en Palafrugell, Girona.
04 julio 2023 18:13
Claudia, mi profesora de Yoga, conduce clases siempre dinámicas, con una mezcla bien dosificada de posturas para aumentar la flexibilidad, equilibrio y fuerza muscular.

Ella dirige sus clases de forma estructurada pero gentil y, invariablemente, al final de las clases me siento energizado mental y físicamente.

Una maestra excelente.
27 junio 2023 22:41
Un lloc molt acollidor, amb una profe
que m'agrada molt es nota que prepara les classes amb carinyo.
Ho recomano molt X
16 mayo 2023 13:01
Para mí, Claudia es fantástica! Además de las clases de yoga técnico, nos cuenta mucho sobre la filosofía que hay detrás de todo. Salgo de cada clase siempre ligera y feliz, aunque sudo mucho con los ejercicios. He vivido en varios países… América, Holanda, El Cairo, Brasil y en todos probé hacer yoga pero en ninguno tuve una profesora tan cualificada como Claudia, que encontré en Palafrugell, Girona.
30 abril 2023 16:20
M’encanta fer esport i el ioga, el practico des de fa temps i amb les classes de la Claudia puc avançar la meva pràctica amb molta facilitat! Entenedor, divers, correctiu… i sobretot el que més m’agrada, em posa al límit de les meves possibilitats, sentint com el meu cos aprèn cada dia una mica més! Merci per a les teves classes Clo️
13 abril 2023 9:27
Vaig fer una classe de prova i em va encantar! M’apuntaré segur!
I l’espai molt bonic i amb molt d’encant.
13 octubre 2022 6:13
Soy principiante en el ioga pero he de decir que Calma Ioga lo hace encantador y muy profesional. Sin duda lo recomiendo mucho. Es lo unico que me quita mi lumbalgia. He gastado dinero absurdamente en fisios, medicos y no han servido de nada. Solo esta disciplina me hace mejorar y poder llebar una vida totalmente normal. Gracias!
27 julio 2022 15:23
Vaig a classes de ioga amb la Clàudia des del passat mes de setembre. Abans havia practicat ioga en altres centres i amb altres professors/res i puc dir que és amb la que millor m'he sentit. Adapta la classe als diferents nivells, revisa i corregeix en tot moment les postures, les classes són sempre diferents i molt variades. I també té en compte possibles dolències prèvies a l'hora de donar indicacions. Molt recomanable!
07 julio 2022 19:46
M’agraden molt les classes de ioga que imparteix la Claudia. Crec que les dirigeix molt bé i ens dóna les explicacions i trucs necessaris per facilitar-nos els moviments i les postures. Estic molt satisfeta.
07 julio 2022 15:58
Per mi és una professional.a més d'una professionalT'explica coses que altres No es molesten a explicar-te.detalls d'un moviment perquè es fan i perquè no es fan altrament

Els beneficis i el mal que et poden causar per mi és la millor.
16 enero 2022 10:18
La passió amb què transmet els seus coneixements és contagiosa i engrescadora. Cada classe és un repte, és única i especial. L'espai perfecte per connectar amb tu mateixa, millorar la força, la flexibilitat i la mobilitat. Estan adaptades a tots els nivells i l'ambient que es crea és magnètic.
Gràcies, Clàudia, per aquest gran descobriment. Per acompanyar-nos en el camí des del respecte i l'empatia, per la teva entrega i dedicació.
Amb ganes de seguir aprenent al teu costat!
15 enero 2022 16:41
Estic encantat amb les classes de Ioga, són grups reduïts amb una atenció molt personalitzada, et permet veure la millora setmana rere setmana. Molt recomanat per guanyar flexibilitat, calmar la ment i millorar la salut en general. Molt recomanable.
06 enero 2022 17:51
La Clàudia és una professora que es prepara les classes a consciència, buscant sempre adaptacions per a tots els nivells d'alumnes. Es nota que es forma de manera contínua, ja que cada vegada va incorporant més coneixements per a poder enriquir les seves classes. És una profe propera i molt bona comunicadora, amb els recursos necessaris per a què tots els alumnes comprenguem, interioritzem i avancem en la nostra pràctica, tant sigui una pràctica més dinàmica i exigent com una pràctica més restaurativa i sanadora, ja que les controla totes dues, i una gran varietat d'estils de ioga.
La recomano com a profe absolutament; m'encanta la seva manera de fer fàcil que els alumnes avancem i aprenguem, la seva energia amorosa i el seu humor fan que vulgui tornar a la classe següent.
20 diciembre 2021 1:46
Les classes de la Claudia estan molt ben guides. És atenta amb tots els assistents, corregeix molt les asanes i a més dóna explicacións del per què de cada una de les pràctiques que es realitzen a classe. 100% recomenable a la zona de la Costa Brava.
11 diciembre 2021 4:16
M'agrada fer esport, però mai havia practicat ioga. Una amiga que feia classe amb la Clàudia em va animar a principi d'any i ara mateix continuo amb ella i no em puc imaginar deixar-ho. Recomanable 100% i sobretot si, com jo, penses que no ets flexible, que et fa por posar-te cap per avall, això no ho podré fer mai. La Clàudia transmet seguretat, cofiança i humiltat en tot el que fa.
12 agosto 2021 7:58
Professora amable molt implicada amb les classes, interessada en fer que els exercicis siguin favorables a cada persona encara que tinguis limitacions, bona comunicació i ambient amb els alumnes i en un indret tranquil, apacible i maco.
11 agosto 2021 14:52
Classes presencials de ioga a Palafrugell. La Clàudia s'adapta a tots els nivells de la pràctica. Bona comunicadora, atenta, dolça, és un encant de persona i de professora! Si esteu pensant en iniciar-vos en el món del ioga no dubteu en contactar amb ella! Jo mai havia fet ioga i gràcies a ella he descobert tot un món!
19 julio 2021 10:24
Recomanable al 100%. La Clàudia ensenya molt bé i, tot i fer-les a distància i en diferit (visc lluny de Palafrugell), se segueixen perfectament amb les indicacions que dóna.
18 julio 2021 11:56
Gràcies Claudia per tota la implicació amb la nostra pràctica. Si estàs a palafrugell i vols començar a practicar yoga no ho dubtis! Recomanació de les classes de vinyasa 100%! Lloc molt maco i millor ambient!
01 julio 2021 7:06
Las clases q ofrece Claudia son una pasada. Cada una de ellas me motiva para ir a la siguiente. Gracias.
30 junio 2021 0:09
El meu primer contacte al món del Ioga, i em sembla un exercici fonamental per al ésser humà, que uneix cos i ment, sempre amb una respiració conscient!

La Claudia es treballa les sessions, connecta i cuida amb els participants, està molt atenta si tens alguna lesió que et limita t'avisa i/o t'adapta la postura.
Personalment excel·lent, tant el contingut tècnic com la qualitat de les explicacions i tempos de les sessions recomanable 100%
29 junio 2021 7:42
He aconseguit recuperar molta mobilitat I flexibilitat que havia perdut amb el temps. És realment gratificant veure com pots fer coses que ja semblaven irrecuperables.
25 abril 2021 10:18
Las clases de yoga con Claudia son de lo mejor! Enganchan y gracias a ella estoy más activa, flexible y
fuerte. Recomiendo 100%
07 abril 2021 10:43
Quan estavem confinats les vam fer online i va estar molt bé, tecnicament va funcionar tot perfecte.
Ara que són presencials encara millor, el lloc és molt acollidor i quan faci bon temps podrem practicar als jardins! La clàudia ensenya super bé. Recomanat 100%

Escribe una reseña



Calificación general: