16 enero 2024 10:28
Vaig iniciar pilates de màquina amb la Maria quan estava embarassada i quan vaig poder vaig continuar les sessions amb ella. Ho recomano 100% i el tracte amb ella immillorable. he estat molt a gust.
03 octubre 2023 17:22
Acudí a este centro porque ofrece fisioterapia para problemas de la ATM y fisioterapia maxilofacial para personas que padecen de bruxismo. Desde mi primera consulta por teléfono el trato fue excelente. Le expliqué a María cuál era mi situación y buscó el tiempo y la manera de hacerme un tratamiento a medida dado que tenía solo 3 semanas disponibles antes de viajar. El trato ha sido excelente, profesional, atento y súper flexible. Ha sido también todo un aprendizaje para mi dado que me ha enseñado también como poder aliviar ciertas molestias. También me trato Paco, osteópata… quedé encantada. Gran profesional con profundo conocimiento.
A mi vuelta en un par de meses, volveré para hacer seguimiento.
100% recomendable! Muchas gracias María y Paco!
22 septiembre 2023 14:43
100% recomenable. Vaig acudir per una lesió de lumbar i he de dir que amb les classes personals de pilates i alguna sessió de fisioterapia he millorat molt! María es molt professional!
27 abril 2023 1:35
Conec a la Maria fa poc més de dos anys, que em va ajudar en la recuperació d'una pròtesi de genoll. Ara, m'han hagut de fer un recanvi de la pròtesi, per una infecció.
Vaig amb la Maria, com a complement de la rehabilitació que faig a l'hospital. El dia que vaig amb ella, em sento molt millor, i estic molt satisfeta, tant per la seva feina com a professional, com pel seu tracte immillorable.
Espero recuperar-me aviat amb la seva ajuda. Moltes gràcies Maria!
02 febrero 2023 14:03
La meva experiència és molt bona. Els meus problemes de cervicals han millorat molt. L'atenció destaca per la professionalitat, però també per la proximitat i l'amabilitat.
04 enero 2023 0:24
Un dels encerts d'aquest any ha estat apuntar-me a classes de Pilates Reformer a Calmespai per treballar i millorar la postura corporal. Les classes son individuals i per tant l'entrenament és personalitzat. Estic molt satisfeta amb l'evolució que he tingut i la professionalitat del centre.
20 diciembre 2022 21:19
La meva experiència amb la Maria i les seves mans de fisioterapeuta no podria ser millor. Una gran professional que sempre et rep amb un somriure i et tracta de manera excel·lent. Fa anys que la conec i torno cada vegada que em noto l'esquena carregada i sempre surto de les seves sessions amb una esquena renovada. Molt recomanable! A més a més, també fa entrenaments personals i pilates que s'adapten a tothom.
11 diciembre 2022 21:03
Professionals atents i resolutius. No ho dubteu i solucioneu-hi els vostres problemes musculars!
05 diciembre 2022 5:50
Mi experiencia está siendo muy grata, a mi personalmente me lleva Paula que me hace osteopatía, la cual cada vez que voy me hace sentir muy tranquila, y mejor con migo mismo, en fin resumiendo lo tiene todo, tanto personalmente como profesionalmente, mi vida está cada vez un poquito mejor físicamente y mentalmente, felicitar a todo el equipo por su gran trabajo, Felicidades
29 noviembre 2022 8:33
Tinc una esquena que es contractura habitualment però ja no m'amoïna gaire perquè sé que amb els professionals de Calm Espai la meva esquena es recupera ràpidament. Totalment recomanable.
22 noviembre 2022 0:28
Són encantadors, tracte personalitzat i mans excel·lents de Paco i Maria. M'ha millorat molt la lumbar des de que vaig a Calmespai recomanable 100%
13 noviembre 2021 7:22
Gran milloria en tan sols tres sessions després de dos anys de malestar físic. Gràcies Maria per ser tan propera i per la teva professionalitat!
13 noviembre 2021 1:52
Excel·lent professional. Jove emprenedora que sempre vol evoluciona amb noves tècnicas i tractaments. Punció seca, entrenament personal, assessorament personalitzat, atenta, recordatori de visita, professional 100%.
Porto mensualment en les seves mans des de el 2018, per una hèrnia cervical, i s'ha tornat imprescindible per mi, he millorat moltíssim.
Gràcies, Maria.
24 mayo 2018 19:12
Estic súper orgullosa i satisfeta dels resultats en la progressió que he aconseguit per a la meva lesió en aquest centre. En gran part ha afavorit el fet de que estigui tan cèntric, així com l'adaptació i flexibilitat dels profesionals que m'han atès, en quant a horaris i tipus d'exercicis. Gràcies equip!

Escribe una reseña



Calificación general: