05 mayo 2023 0:15
Excel•lent centre on pots gaudir tant de massatges (descontracturants, relaxants, craneofacials, etc.) com de neteges facials adaptades a les necessitats de la pell així com depilació làser, manicura y pedicura semipermanents.

Des que vaig anar-hi la primera vegada ja només confío en elles per a realitzar-me els meus tractaments.

Professionals, amables i molt atentes; menció especial per la Glòria qui s'ha convertit en la meva professional de confiança.

Sens dubte, el meu centre de refència que recomanaria, i recomano, al meu entorn.
02 abril 2023 16:50
Va ser un regal i sempre és d'agrair però no em va acabar d'agradar. Era un massatge de 60 minuts, que van acabar essent algo menys, potser perquè ja era tard. Tot i que era integral i a l'inici em va dir que s'acabava amb el massatge facial, al final no me'l va fer tot i haver-se estalviat el de la panxa a petició meva. En algun moment vaig tenir poca confortabilitat en la temperatura i tot i que la noia semblava que seguia un mètode estudiat de massatge, en sí, potser per poca pressió o mans petites, al meu gust, no va ser gaire plaent. Una llàstima, perquè a mi normalment m'encanten els massatges. Aparcament en zona blava al davant.
17 marzo 2023 14:57
Servicio excelente y muy buen trato. Me siento en casa cada vez que voy hacer mis tratamientos esteticos
22 febrero 2023 16:32
Tenen moltes opcions de tractament i massatges. El lloc és molt bonic i l'ambient tranquil i relaxat, i l'atenció és fantàstica. Si veniu gaudireu molt, ja que són molt bones professionals i es nota que els hi agrada la seva feina. També tens l'opció de la targeta regal, per si us animeu a fer una sorpresa i que cregueu que s'ho mereix. 100% Recomanable!
17 enero 2022 13:56
El personal és excepcionalment atent, les noies son molt maques i acollidores, sens dubte saben tractar al client a preus correctes.
30 enero 2021 11:09
Esta bien, aunque sólo he ido una vez, no puedo juzgar. He de ir hacerme algo más de un regalo, espero que me vaya mejor. Calidad precio, esta bien.
27 septiembre 2019 21:24
Buen lugar para hacerte cualquier de los servicios que ofrecen.
Limpiezas faciales, masajes, depilaciones, tratamientos. Son muy profesionales y amables.
Trabajan con dedicación y se nota que les encanta su trabajo.
Muy recomendable

Escribe una reseña



Calificación general: