01 agosto 2023 23:57
Terrible, los baños y la zona de lavaplatos da.miedo. Y en cuanto a los trabajadores, mal educados y con pocas ganas de trabajar
14 julio 2023 5:46
El lloc és idíl·lic amb el riu al costat I envoltat de natura, és la única cosa positiva juntament amb el tracte rebut de la parella q s'encarrega del càmping i la piscina, al càmping li fa falta una actualització amb urgència, nosaltres van estar en un bungalow q li feia falta una bona neteja, entenem que estem a la muntanya i hi han d'haver-hi insectes pero a totes les finestres hi havia teles d'aranya amb bitxos, q no eren ni de dies ni setmanes, la dutxa no la vam usar ja q no es cabia en condicions I els matalassos eren incòmodes, les dutxes i els banys comunitaris també estaven una mica deixats.
13 julio 2023 17:15
Nosotros hicimos una reserva dos semanas antes de la fecha, la hicimos por telefono por que por la web no se podia, nos dicen que si que podemos ir y sin problema, a dos dias de la fecha nos llaman y dicen que las personas que estan en el bungalow que han alargado un dia y que no podemos ir, a lo cual le digo que las cosas no se hacen asi que los que debería irse son los que estan por que lo tiene reservado, y lo que nos ofrecen a cambio es a peor, cuando lo normal es que sea mejor, se lo intentas explicar y acaban enviándote a la mierda y colgando el teléfono
No le recomiendo a nadie que vaya y si hace reserva que sepa que no se la garantizan y lo hacen a la conveniencia del momento.
A dos días ya imposible encontrar una alternativa
10 abril 2023 6:05
El càmping en general molt ben ubicat i un entorn molt agradable i maco per tenir el riu al cantó, on pots disfrutar també amb la teva mascota.
En referència a les instal·lacions, nosaltres vam estar a un bungalou i molt a dir.
Ducha mega petita i estreta que a raó de la cortina curta i de tela sortia tota l'aigua inclòs a arribar al menjador.
L'aigua de les aixetes feia podor.
Matalàs molt dur i vestimenta del lloc molt antic i brut.
08 abril 2023 18:03
El bungalow a un precio razonable, algo que últimamente se está yendo de las manos. Además muy limpio y cuidado. Si llevas coche enchufable no hay problema, el colchón, que para mí es lo principal, perfecto. La atención del recepcionista exquisita, admiten perros (muy de agradecer). Si hubiese de decir algo negativo, el sofá es muy incómodo. El balance final muy positivo según mi experiencia. Gracias
27 enero 2023 2:48
Un buen camping, la verdad dueño era muy majo. Un grupo de amigos y yo estuvimos en un Bungalow con la reserva echa para 2 días, y por un problema en el tiempo solo pudimos estar 1 día, a un así el señor nos lo cobró como un solo día habiendo pasado más de las 12 de la tarde!
12 noviembre 2022 3:39
Camping muy bonito y limpio. Envuelto de naturaleza y animales. Los dueños súper simpáticos y amables. Me lo pase súper bien!
12 octubre 2022 5:00
Un lloc super familiar, bona gent, acollidor. No es massa gran però per nosaltres va estar super bé. El refugi on vam estar estaba net i s’estava genial. Els amos del camping son meravellosos, ens van tractar genial.
08 septiembre 2022 0:28
Bien situado, parcelas amplias y con sombra pero muuuuuuy poco mantenido todo. Lar infraestructuras, el entorno.una pena, porque las posibilidades son enormes
25 julio 2022 11:17
El emplazamiento espectacular! Mi estancia con mi perro muy satisfactoria y los dueños, Ramón y Mara, son gente muy cercana y amable. Quizás lo único mejorable sea el mantenimiento de las duchas y baños, aunque parecian estar en reformas cuando los visitamos.

Realmente un camping para recomendarle a cualquiera que guste de los Pirineos.
23 julio 2022 6:46
Rien ne fonctionne correctement, sanitaires dans un état déplorable (cafard dans les douches etc.) 37 euros pour un nuit dans ces conditions c est du vol.
31 mayo 2021 5:13
Cap dels adjectius per descriure l'estança seria positiu. Brut, deixat, en mal estat, zero respecte amb les mesures covid, molt car pels serveis i instal.lacions nefastos que ofereix.un desastre genèric. Una llàstima perquè l'entorn mereix un respecte millor. No tornarem i us recomanem no venir!
09 octubre 2020 15:37
Lamentable mantenimiento de las instalaciones. No se cumplen medidas de seguridad física, sanitarias ni preventivas ante Covid19.
07 febrero 2020 11:19
Muy mala, en este camping toda esta de muy mala calidad, no functiona bien casi nada, cada dos por tres saltan los magnetos del cuadro electrico, sucio y mal cuidado. No recomiendo a nadien, hay sitios mas baratos y mucho mas cuidados que este!
10 octubre 2019 2:09
Acabem de marxar fa 4 hores i la nostra estada ha sigut un desastre! Les instal•lacions són deficients i es troben en molt mal estat. Quan hem fet la reclamació i la nostra queixa del mal estat en el que es troba tot el camping, el Sr. Ramon, propietari del camping, ha fet venir els mossos i ha amenaçat al meu home en preséncia dels nostres fills. Hem acabat amb una denúncia a l'Agència de Consum. Una vergonya!
Hauria d'estar tancat per la deficiéncia en el que es troba tot, lavabos bruts i embussats. Quan et dutxes l'aigua t'arriba sota genolls perquè estan embussades. Les piques estan brutissimes i plenes d'esquerdes a les parets. La piscina, o bassa millor dit, està bruta i al voltant està tot aixecat amb el perill que els nens es puguin fer mal. Escales, papereres taula de ping-pong, hort, graelles, zona de picnic, parc infantil (les males herbes cobreixen a qualsevol nen@) tot trencat i tirat a les cantonades a l'abast de qualsevol que passegi per allà. Perills per tot arreu.
Potser anys enrera aquest camping estava bé però en l'actualitat està en unes condicions péssimes i li caldria una inspecció de sanitat perquè el tanquessin. Ramon i Mare us heu portat molt malament amb nosaltres.
Som una familia humil i veniem a gaudir d'uns dies amb amics i la nostra estada al vostre camping ha sigut horrible. Us desitgem molta sort perquè la necessitareu.
23 agosto 2018 11:49
La tercera estrella bàsicament donada pel bon tracte i acollida dels responsables. Situació privilegiada per a poder fer excursions pels voltants. L'indret és d'una gran bellesa i molt tranquil, però les instal·lacions no estan a l'alçada, es nota que li manca molt de manteniment: La zona d'esbarjo i les graelles per fer-hi carn estan en molt malt estat, hi ha força desperfectes als bungalows i, casualitat, la piscina estava tancada per averia durant la nostra estada. Si només tenim en compte l'estat de les instal·lacions compteu una o dues estrelles màxim.

Escribe una reseña



Calificación general: