29 octubre 2023 6:21
Canping muy tranquilo si es lo que buscas, no tiene lujos pero todo funciona correctamente super duchas con agua abundante y caliente perfecto para descansar.
13 octubre 2023 14:36
Molt bon càmping per estar allotjats a la Vall de'n Bas, permet visitar les Preses a peu i es un bon inici per fer una bona pula d'excursions, tant a peu com en bici. Les parcel·les són molts espaioses.
La única cosa que no ens ha agradat és que els banys estan poc actualitzats, tot i que són funcionals. Els banys són al costat de la recepció i fa que a segons quines parcel·les hagis de fer una bona caminada.
A la part del darrere del càmping hi ha un tancat privat amb ovelles. Li dóna un toc força rural a la ubicació. A la nit les ovelles no fan gens de soroll.
La relació serveis-preus la hem trobat una mica alta. Els preus són d'un càmping amb una categoria superior de serveis.
12 octubre 2023 3:37
Camping petit, familiar, acollidor. Molt tranquil, molt. Per fer-hi nit i fer passejades per la Vall d'en Bas. Recomanable.
01 septiembre 2023 6:55
Camping sencillo pero confortable. Enclave precioso. Muy agradable la estancia y un trato muy amable del personal. Muy recomendable
16 agosto 2023 0:47
Estem fent ruta per la zona i vam veure aquest càmping pel GMaps. De fer-hi una nit, hem passat a quedar-nos-hi un dia extra per gandulejar. Som dos, cotxe+tenda, aprox. 35€ (agost 2023).

Pel que fa al "Natura" és un càmping familiar, relativament petit, amb equipament net i personal atent i amable. Les parcel·les són bastant grans i semiombrejades pels arbres què les delimiten. Tot i què hem tingut problemes de cobertura tenen Wifi gratis pels campistes.

Pel què fa al tema medioambiental hi ha recordatoris per reduir el consum d'aigua, dues plaques solars per escalfar les aigües i escombraries selectives.

Tema serveis. Està a 5 minuts d'un parell de fleques (esmorzar croissants artesans sempre dona punts extres) i de bars, a uns 10 minuts del supermercat del poble, a uns 4 minuts d'una fruiteria i a 200 metres (1/2 minuts) de la piscina municipal (bar/restaurant+zona lleure). La piscina (és municipal) té un cost de 2'8€ per accés lliure tot el dia (gens malament). Recalco el tema de la piscina per què vaig llegir una critica negativa sobre el "què els del càmping feien pagar un recàrrec per accedir a la piscina".

En definitiva, vist les crítiques negatives què decanten la nota mitjana cap al 3'9, no puc estar-hi més en desacord. El càmping està bé i és probable què hi tornem.
29 julio 2023 11:22
Es el camping al que he anat tota la vida. Vaig tornar al cap de 5 anys i tot segueix com ho recordaba. Serveis sempre nets i tranquil·litat. El local l'han canviat per a bé, ja que ara es veu mes net i ordenat.
Gent molt simpàtica a recepció com sempre, i un bon record veure a en Pere després de tants anys! Espero tornar.
02 abril 2023 1:09
Camping muy bien ubicado, muchas posibilidades de ocio para familia (gorgs, caminatas alquiler de bicis), personal muy amable. Instalaciones las necesarias y limpias. Totalmente recomendable.
01 septiembre 2022 12:02
Camping muy tranquilo, no dispones de piscina pero a 50 metros tienen la piscina municipal. Recomendable.
30 julio 2022 13:46
Personal: Muy amable, quisimos entrar fuera de horario y sin problema nos facilitaron todo.

Servicios: limpios pero anticuados.

Parcelas: bien, suelo de hierba

Ubicación: cerca del pueblo, pudiendo ir dando un paseo

Precio: temp alta 30 euros camper + 2 adul + 2 niños.
25 diciembre 2021 3:16
El càmping és correcte, amb els serveis necessaris, molt tranquil i en un entorn molt bonic, però l'experiència va quedar completament marcada per la mala atenció i la falta d'empatia d'un dels recepcionistes. No hi tornarem mai més.
16 diciembre 2021 23:27
Camping ubicat en una vall preciosa. Instal.lacions antigues però bastant netes.
Mobilhomes justets pel preu que cobren (manca d'utensilis de cuina.). Dit això, denunciar el tracte vejetori per part de la recepcionista del camping, amb una manca d'empatia total, desitjant no tornar a veure'ns mai més. Totalment IMPRESENTABLE. Per bé de la propietat faria bé de prescindir del seus serveis. Evidentment no hi tornarem mai més i per descomptat no el recomanarem a cap de les nostres amistats.
15 diciembre 2021 6:35
Personalmente pensamos que esté camping no está mal, algunas cosas negativas serían que las parcelas están muy juntas por lo que, hay poca intimidad, además al estar tan juntas las parcelas hay muchas personas sobretodo con infantes, por último añadir que quizás faltaría un zona de bar. Por lo demás, si vas con niños pequeños no está mal pero si vas para relajarte, complicado. El trato está muy bien y nos han atendido en todo momento, incluso pedímos unos cubiertos que nos faltaban y nos los otorgaron sin problema.
08 diciembre 2021 11:19
Net i tranquil.
Instal·lacions correctes. No s'han renovat en anys però estan prou mantingudes.
Cal entrar després de les 16 h o pagar un suplement
31 octubre 2021 6:11
Càmping molt casolà, de clients fixes, Si ets passant estàs a prop de la entrada, al costat hi ha Les piscines municipals exelentes.
29 octubre 2021 8:34
Hemos pasado tres días en el camping, salimos encantados y con ganas de volver. Pere, en la recepción, el día de nuestra llegada nos estaba esperando con todo un manual de la zona y con mil cosas que visitar, todos los días que hemos hablado con él a sido súper agradable y simpático. Hemos estado en una mobil-home durmiendo, para nosotros, nuestra hija y los dos perros (uno de 20 kg y otro de 40kg) hemos estado increíble porque cada casita tenía su terracita y cerrada, así que ni niña ni perros se podían escapar y podian estar ahí a la fresca. La zona es increíble, el pueblo a dos minutos andando, mejor imposible. Ya estamos buscando fecha para volver!
23 octubre 2021 4:50
No ens queden ganes de tornar.
Es nota que deuen viure dels campistes de temporada perquè ha estat un cap de setmana, que tot i passar molt poques estones al càmping, n hi ha hagut prou per fer-nos saber que no hi som benvinguts per part del personal de càmping. Molt mala atenció, desagradables, poc empàtics i irrespectuosos amb els nens. Molt car pels serveis que ofereixen els bungalows, amb mancanses d'estris per menjar pels ocupants (la resposta ha estat que ja reposarien quan marxessim). Al.lusinats de la quantitat de males respostes que hem rebut durant aquests dos dies, als adults i als nens.
Estem acostumats a viatjar de càmping i MAI haviem trobat un tracte com aquest.
28 septiembre 2021 16:24
Hem passat el cap de setmana de la Terra de Remences i ens hem trobat molt a gust. La noia de la recepció ens ho va explicar tot súper bé, la parcela és àmplia i els banys estaven sempre nets. A més, queda a tocar de Sant Esteve d'en Bas (on és la sortida) i ens han deixat sortir més tard (així hem pogut tornar a dutxar-nos i recollir tranquil·lament). Hi tornarem sense cap mena de dubte!
13 septiembre 2021 20:18
Horrible, si tienes otra opción pasa de largo. El precio es muy alto para los servicios que tiene (ninguno). El cámping esta lleno de gente fija que te hace sentir incomodo constantemente, es un gueto. Nada más llegar el señor de la parcela de en frente dijo en recepción que se venía a vigilar su parcela porque hay "mucha gente de fuera". Un horror, nada recomendable.
30 agosto 2021 19:29
Muy disconforme con el càmping: el señor Pere que está en recepción por las tardes es muy desagradable en la atención al cliente: pedimos una bolsa de basura porque se nos olvidó comprar y el chico de mantenimiento el día anterior nos dio una bolsa grande sin problemas y nos dijo que cuando quisiéramos una grande o pequeña podíamos pedirla sin problemas, fue muy amable. Al día siguiente se la pedimos a Pere y se puso furioso, que debíamos comprarlas nosotros, en lugar de decir que no tenían ese servicio, de una manera más cortés y educada. Además nos dijo con desprecio que éramos los clientes de tienda de campaña (veníamos con una cámper) que si fueramos de mobile home que pagan más sí que tendríamos bolsas de basura y lo que quisiéramos. Tratar así a los clientes por categorías es muy clasista y muy hostil. Al final nos dieron una bolsa un vecino de parcela sin ningún problema.
Cabe destacar que el cámping es bastante pequeño y no tiene piscina propia, hay al lado la piscina municipal por la que tienes que pagar igualmente. El wifi es horrible. Nada recomendable.
16 agosto 2021 22:10
És com estar en família, acollidor i es respira pau.
Relació qualitat preu inmillorable.
Fa temps que venim i mai ens ha decebut.
03 noviembre 2020 11:34
Reservamos una Mobil home pequeña. El mobiliario es de los anos 80 y no se ha hecho ningun cambio, la limpieza escaseaba y lo peor los colchones, el de la cama de matrimonio es una espuma, duermes encima de la madera literalmente. Nos pareció carísimo en relación calidad-precio.
27 septiembre 2020 10:55
Para ir unos dias con tu tienda y amigos, los precios fueron muy buenos y los servicios ofrecidos fueron para mi juicio, bien ejecutados. Las mesuras aplicadas por el Covid no molestaron, al contrario, todo estaba muy limpio y cuidado además de tener todo lo necesario siempre que fué necessario para uso personal. La parcela funcional, no tubimos problemas con la gente y la sala comunitaria estaba muy bien, además que fuimos todos tratados perfectamente y siempre se sintió que seríamos escuchados en caso de preguntar algo. En general, muy buena estancia.
09 septiembre 2020 10:22
Els mòbil homes estan bé, però és nota el pas del temps. El camping no té supermercat, s'ha d'anar al poble.
Les instalacions están netes, i el personal és molt atent i amable.
01 agosto 2020 4:53
Servicios muy básicos. Anticuado y dejado.
El entorno muy bonito. Pero el camping como tal no se merece más nota
01 agosto 2020 3:39
Atenció al client molt amable. Càmping en bones condicions, molt tranquil i en un lloc preciós. Molt recomanable!
26 julio 2020 0:27
El camping muy limpio, genial para fin de semana. M H limpio, aunque los colchones ya muy viejos.nos clavamos los muelles.espuma muy undida.y el parque de los niños muy pequeno y al lado justo de la puerta de salida!
Por lo demás, baños/duchas compartidas muy limpias y cuidadas. Las parcelas con césped muy amplias y bonitas, con mucha sombra, en general muy bien.
24 julio 2020 19:36
In a very beautiful area. Pretty laid back. Bikes for hire. Local pool next door for 2€ a day. Showers and loos clean.
07 julio 2020 13:34
Camping con lo basico, tranquilidad y naturaleza. Quien quiera animaciones, chavolismo y no dormir hasta las "tantas"de la noche este no es su camping.
19 mayo 2020 21:32
Muy buen trato. Un camping muy tranquilo que era lo que buscábamos. Los de la recepción fueron muy amables y nos ayudaron en todo para instalarnos. Lo recomendamos
27 marzo 2020 5:02
Lugar fantástico, muy limpio los bungalows. Necesitamos ayuda del mantenimiento y lo solucionaron rápidamente. Tengo claro k es un camping el cual tengo k recomendar.
09 diciembre 2019 15:47
Instalacions molt antigues! El entorn es veu degradat per totes les caravanes que hi ha instalades alla tot l'any. Plàstics, toldos etc. El preu molt car en comparació als altres càmpings de la zona que estan molt més cuidats i amb instalacions renovades.
09 noviembre 2019 23:59
Estada amb amics i família. La parcel.la maca, amb arbres i gespa. Tranquil.la. El despertador els xais. Però no molesten gaire. El que no es pot tolerar és la manca de neteja en els serveis, tant els vàters, dutxes i lavabos, com en la zona de neteja de plats. Són vells i mal conservats, però si estiguéssin nets, això no hagués sigut cap problema. Mai hem vist ningú netejar, és més, el personal desconeix quan es fa la neteja. Insòlit. No ens ha passat mai enlloc. A qualsevol càmping dels que hem estat, en un o altre moment del dia et trobaves a algú netejant un o dos cops al dia. El personal molt sec i antipàtic. No el recomano en absolut. I a sobre no té ni piscina ni súper.passeu de llarg.
24 octubre 2019 22:10
Fatal! Porto 10 anys viatjant en tenda o caravana per tot Catalunya, Espanya i Europa i és el pitjor càmping en el que he estat. La qualitat-preu és lamentable. He pagat molt menys per càmpings que tenien més prestacions. Per començar, la piscina es paga a part. Cada dia 2€ adult i 1 € els nens. Sembla una tonteria, però quan viatges a l'estiu amb mainada necessiten un capbussó diari i pagar 4 € de més cada dia, toca la moral. Veniem del càmping de Besalu que per menys, teníem piscina i aigua a la parcel·la i ens van deixar escollir la que volíem. A les Preses, no! Mai m'hi havia trobat que no em deixessin escollir parcel·la. Quan ens vam instal·lar, ens van venir a cridar l'atenció perquè havíem envaït 10 cm la parcel·la del veí, per la part de darrera! Em van fer desmuntar la tenda per moure-la els 10 cm. Després vam anar a comprar gel, hi havia un noi jove que ens va servir el gel, mentre un home de mitjana edat, el més amable que vam trobar, ens cobrava. El jove d'ulleres, en un primer moment no va veure que ja havíem pagat els 2€ i va fer el gest de treure'm la bossa de les mans, fent el signe de cap a la caixa. Després va rectificar en veure que havíem pagat ja i ens va entregar el gel. Cullons! Tinc 40 anys i sóc directora d'escola, de veritat es pensava que li anava a robar una bossa de gel!? I l'home més gran del càmping va venir al local social, donant aplaudiments als meus fills i cridant-los que seiessin bé al sofà perquè estaven estirats de costat, sense ningú més al local a qui poguessin destorbar. Sempre m'he endut un bon regust de cada càmping en el que hem estat. Però és un càmping al que no tornarem. La meva filla de 12 anys m'ho va dir clar " és la primera vegada que vull marxar d'un càmping mama! " Un desastre. No us el recomano!
17 septiembre 2019 16:02
El camping está bastante bien, aunque las Mobil home son un poco estrechas y el wifi en general iba muy mal, se conectaba cinco minutos al día y dejaba de funcionar. Por otra parte, la lavadora y la secadora tenían unos precios muy altos (3,5 cada una y sin detergente), pero los trabajadores eran muy simpáticos y mostraban interés por nuestro bienestar.
14 septiembre 2019 23:32
Serveis en mal estat, pocs serveis, pocs lavabos, wifi deprobable, neteja deprobable i uns preus estratorsferics. Totalment indecent. Gens recomenable, lo millor? La gent
14 septiembre 2019 16:59
Ho venen com un càmping familiar i tranquil, però els caps de setmana hi ha molt soroll i és impossible dormir. No donen cap solució. Gens recomanable. Si podeu, eviteu aquest càmping.

Escribe una reseña



Calificación general: