03 septiembre 2023 17:43
No hay que olvidar nunca nuestra historia, y esta insolación nos ayuda a no hacerlo. Muy didáctica.
24 agosto 2023 5:18
El vaig visitar dissabte amb motiu d'un regal de la Xarxa de barris 2023. Érem un grup de prop de cinquanta persones de tot Catalunya. La visita va superar totes les expectatives, per la rebuda per part dels responsables municipals, Rubén i Ana i la posterior explicació molt detalla de tota la història del camp d'aviació de la Sénia en l'època de la República i la Guerra Civil Espanyola, que va passar a mans de la legió Condor i la seva relació amb els veïns del poble. El Centre d'Interpretació del Camp d'Aviació està molt ben restaurat, i a dins hi ha tot d'objectes històrics i informació que complementen la visita. Després ens vam desplaçar a la nau, ara museu, gràcies a la feina de particulars amb molt de talent, que han creat rèpliques d'alguns avions i restaurant algun altre. Molt recomanable.
25 mayo 2023 7:52
Superó mis expectativas, muy interesante ameno, el sitio muy cuidado y Jordi el guía fue fantástico en sus explicaciones y atención. Repetiría!
08 mayo 2023 8:17
Una visita guiada muy interesante tanto el museo como el campo de aviación, muy interesante! Lo recomiendo 100%
08 mayo 2023 1:17
Centre interpretació Guerra Civil.
Camp aviació La Sénia.
Magnífiques explicacions de la nostre guia.
Molt bona col·lecció d'objectes dintre del edifici principal.

"Hem de entendre el passat per entendre el present"
02 abril 2023 4:51
El meu més profund agraïment a l'Ajuntament de La Sénia i a l'Oficina de Turisme, i, molt especialment, a Anna, la seua responsable. Una persona encantadora que ens va dispensar una amabilíssima atenció. Gràcies a ella vam poder conèixer el camp d'aviació de l'època de la República i la Guerra Civil Espanyola. Impressionant testimoni històric d'aquell terrible conflicte. La meua més sincera felicitació i enhorabona per a ella i per a l'Excm. Ajuntament de La Sénia.
27 noviembre 2022 14:23
Museu molt interesant i una guia que ho ha explicat super bé i clar, realment una apassionada de la seva feina i historia
24 octubre 2022 19:47
Hi ha molta història i la Júlia, la nostra guia, ens va donar molts detalls del que va passar a la Sénia. Tant el camp d'aviació com el museu que es visita després són guapos, tenint en compte que tot el que hi ha exposat al museu ho realitzen voluntaris està super ben representat. Recomanable.
05 octubre 2022 17:24
Se tiene que concertar visita.
Extraño que en agosto no se pueda visitar si no es laborable.
Visto sólo por fuera un poco desangelado. Imagino que lo interesante está explicado dentro del museo y el refugio.
Lástima!
18 septiembre 2022 14:38
Es posible que con visita guiada mejore algo, pero me esperaba encontrar una réplica de avioneta y un poco más cuidado el sitio. De todas maneras 5€ por una visita guiada por persona y haciendo grupos. No sé si da para tanto.
15 julio 2022 4:46
Excelente, un lugar imprescindible para los amantes del tema.
Merece la pena visitarlo y hacer el tour explicativo.
18 mayo 2022 11:13
Estuvimos el domingo 10 abril 2022. Hacia un dia de perros, pero aun asi disfrutamos mucho de la visita. Jordi, el guia, nos lo explico todo de maravilla. Despues fuimos a ver las replicas de los cazas "Mosca" y la del bombardero SB2 Katiuska a tamaño natural. Una visita que vale la pena. Gracias Jordi por tu amabilidad y rigor historico.
01 marzo 2022 14:14
No estoy de acuerdo con la definición de museo bélico Se trata de un MUSEO HISTORICO grandes explicaciones, Buenos paneles y piezas interesantes
19 febrero 2022 1:54
Lloc ple d'historia i molta nostalgia, didactic i molt entenedor dels fets passats a la Guerra Civil Espanyola.

Escribe una reseña



Calificación general: