28 diciembre 2023 1:36
Hem estat un parell de dies molt a gust, tranquil·litat, un paisatge fantàstic i una parella molt maca que ha sigut capaç de construir un espai acollidor còmode i perfecte.
Segur que tard o d'hora i tornem.
08 diciembre 2023 16:58
Una experiencia genial.
La casa estupenda y con todas las comodidades de una casa rural.
El paraje y alrededores muy bonitos y, si no fuera por la sequía ya seria maravilloso.
El trato con el dueño verdaderamente familiar.
Aconsejo preguntar por los tractores, ahí lo dejo

Ahhh, y es Pet friendly
30 octubre 2023 21:13
Es una casa rural bonita y preciosa. Ane y Jordi son maravillosos. Hemos pasado unos días estupendos allí. Recomiendo por completo este alojamiento y disfrutar de esta experiencia en el campo en este maravilloso lugar. A parte está a las afueras de un pueblo precioso, Sant Marti Vell, que no tiene nada que envidiar a sus pueblos vecinos del Baix Emporda. Gracias Ane y Jordi! Volveremos pronto
17 octubre 2023 3:06
Lloc fantàstic per gaudir de natura, tranquilitat i ambient familiar, la casa és una marevella i la parella que ho porta es de 10!
Gràcies Jordi per ajudar-nos amb el cotxe, sempre recordarem aquesta estada a casa vostre
15 septiembre 2023 9:42
És la segona vegada que hi hem anat, i un cop més, tot ha estat fantàstic. En Jordi i l'Ane et fan sentir com a casa. Hi tornarem segur. És un lloc meravellós, on es respira calma i tranquil.litat, amb un entorn molt bonic. La nostra filla de 21 mesos ha disfrutat molt i nosaltres també. Fins i tot el nostre gos li ha encantat l'estada al Celler. Gràcies per tot!
25 agosto 2023 7:13
Estuvimos a finales de julio en el apartamento La Pallissa con nuestro perro. Pasamos unos días muy bonitos. El entorno es maravilloso, rodeado de bosques, un huerto, un gallinero con gallinas y hasta un ganso. Solamente oíamos el sonido de las hojas de los árboles y el cantar de los pájaros. El apartamento muy acogedor y práctico. Las vistas desde la cama maravillosas. Los dueños de la casa un encanto. Nos regalaron una cesta con productos del huerto. También vendían huevos de sus gallinas (buenísimos) entre otros productos. Nos dieron varios tips para ir a comer o visitar. Nuestro perro disfrutó muchísimo tambien. Lo aconsejamos 100% tanto para ir en pareja, con perro o en familia. Añadir que está al ladito de Sant Martí Vell (5 minutos a pie), que es un pueblito precioso y por suerte nada explotado.
05 julio 2023 17:43
Es el segon cop que hi anem i segurament hi tornarem. Es ideal per anar en família. El Jordi i la Anne són encantadors
08 mayo 2023 16:05
Un lloc perfecte per a desconnectar. L’Ane i Jordi han creat un espai únic, cuidant cada detall i així aconseguint que no vulguis marxar. Tornarem segur.
23 abril 2023 5:52
Hem gaudit d'un privilegiat entorn Rural. Tot fantastic, molts atents. Els nens han estat al seu aire i molt contents. Tot a prop d'altres pobles recomanats per visitar.
13 marzo 2023 18:41
Impresionante lugar rodeado de un entorno precioso, donde se respira mucha paz y armonía. Cualquiera de las tres casas son preciosas y especiales Muchísimas gracias familia. Ezkerrik asko. Belentxu y Richie
20 septiembre 2022 22:26
La semana se nos ha hecho corta.porque nos sentíamos como en casa.así que nos vamos con ganas de volver a esta masía con encanto, con su huerto, su gallinero.y con una familia que lo habita que hace más familiar el lugar. GRACIAS Jordi, Anne y al granjero Martín
22 agosto 2022 14:01
En nuestra segunda estancia encontramos todo tan acogedor como lo recordabamos.
El apartamento para 2 es muy original, muy bien decorado y con todo lo necesario para pasar unos días de descanaso total en un ambiente de naturaleza exuberante.
06 mayo 2022 15:55
Es muy hermoso y acogedor el lugar, la zona es ideal para escapar de la guerra diaria de nuestro estilo de vida, hay muy buenas atenciones por parte de los encargados del lugar, y es un lugar donde se respira tranquilidad total.
26 enero 2022 14:13
Ens hem allotjat un parell de dies a "La volta" i ha estat una gran experiència. L'apartament és súper bonic, molt ampli i acollidor. L'espai del menjador amb la llar de foc i el sofà (comodíssim) és perfecte per relaxar-se a qualsevol hora. La cuina té tot el necessari, no hem trobat res a falar. La zona exterior també està molt bé, nosaltres vam venir acompanyats del nostre gos i va poder estar al seu aire sense problema, cosa que valorem moltíssim. L'entorn, fantàstic i molt a prop de poblets molt bonics (Sant Martí Vell, Monells, Madremanya.).

A més, van tenir el detall de portar-nos una mica de tortell de reis, que estava boníssim.

Hem estat com a casa. Tornarem! Moltes gràcies, Ane i Jordi
15 octubre 2021 3:47
Fantástico lugar y mejores anfitriones. Anne i Jordi son estupendos. No nos pudimos quedar a dormir por falta de habitaciones, pero pudimos realizar una de sus experiencias con tractor y su trato fue inmejorable. El lugar para operarse es precioso. Los tractores también y la experiencia de estar con ellos vale la pena.
21 agosto 2021 23:58
Maravilloso. Un lugar muy especial en medio del bosque. Perfecto para desconectar. Moltes gràcies. Tornarem.
10 junio 2021 21:56
Un lloc preciós, decorat amb molt d'encant, en mig de la natura. Ideal per estances en família amb nens petits. Tenen una petita zona de jocs a l'exterior i un corral amb gallines, un gall i dues oques. El cant dels ocells és la música de fons. I la família que porta la casa rural és encantadora. Hem repetit i repetirem un altre cop!
25 abril 2021 3:41
Precios super net i els propietaris fantastics, el matalas del llit super bé i l’entorn un luxe,
Us ho recomanu
04 marzo 2021 14:53
Molt recomable si busques tranquil·litat i espai!
Molt net, amb llar de foc i calefacció.
27 octubre 2020 4:00
Fabulosa casa rural en un paratge natural que només es respira pau i tranquilitat. En Jordi ens va ensenyar els tres apartaments i ens van encantar els tres. Nosaltres haviem reservat la pallissa i hem estat 10.
Recomano la cistella complerta, tot peoducte ecològic i boníssim.
Gràcies per haver-nos cuidat tant bé aquests dos dies, ens veiem en unes setmanes!
24 julio 2020 14:28
Masia muy bonita, bien cuidada por fuera y los apartamentos muy limpios y bonitos. Exteriores en plena naturaleza, arboles, un riachuelo, ocas y gallinas, para los peques. La pareja que lo llevan, muy amables y serviciales. Ideal para ir en pareja o con los niños.
06 julio 2020 17:40
Un muy buen sitio para descansar con todas las comodidades y alejado del ajetreo de la ciudad o los pueblos masificados.
02 abril 2020 6:54
Encantador una casita rural preciosa lo pasé genial ideal para parejas solas y con niños.
Gran atencion de los dueños volvere seguro por ser tan encantador
10 octubre 2019 15:36
Caseta molt ben equipada i entorn molt tranquil i a un cop de cotxe per comprar. Gallinetes i oques per saludar cada dia i barbacoa per gaudir de bons àpats. Per posar un "però" un dels llits era massa dur i hem patit una mica per dormir. El Jordi súper atent.

Escribe una reseña



Calificación general: