03 marzo 2024 23:00
Fuimos con amigos y estuvimos muy a gusto. Dispone de todo lo que puedes necesitar, las habitaciones son amplias y cómodas así como todas las otras estancias. Utilizamos la zona de Barbacoa y fue de 10. La recomendaremos a amigos y familiares.
14 enero 2024 2:07
Acabamos de volver de un fin de semana con la familia y faltan adjetivos (y estrellas para votar) para describir lo que ha sido nuestra estancia:
- la anfitriona Anna, amable, atenta y precisa
- la Masía es espectacular, cuidada en los pequeños detalles tanto en interiores como en los exteriores
- la limpieza impecable
- el entorno inmejorable
Repetiremos sin ninguna duda
11 enero 2024 14:58
Vam estar un grup de 8 famílies i va ser genial. Molt a gust, la masia fantàstica. Teníem tot el necessari i tornarem a repetir.
08 diciembre 2023 2:13
Hi anem en colla gran i és un luxe ser casa. Molt espaiosa, neta i la sala que està separada queda molt insonoritzada i no se sent res a les habitacions. La part de jardí és enorme i s'hi poden fer moltes activitats. És el segon any que hi anem i segur que repetirem.

Hi ha un supermercat al davant i va molt bé per anar a comprar si t'has deixat alguna cosa a última hora.
30 noviembre 2023 12:00
Estuvimos en familia (15 personas y un día 17 personas con mascotas) el puente de principios de diciembre de 2023.

La atención, la casa, los equipamientos y los espacios estuvieron magníficos.
Cosas a destacar para niñ@s y adolescentes la sala de billar y el parque infantil.

En general muy recomendable.
14 septiembre 2023 10:55
Una masía preciosa y super bien cuidada. Fuimos 16 personas, y todos acabaron encantados con la masía, su piscina y la zona de barbacoa, repetiremos sin duda alguna.
La ubicación es muy buena, está en Llagostera, pero un poco apartado del pueblo (aunque se puede ir andando), además dispone cerca de la entrada de un supermercado y una gasolinera.
Además, Anna nos recibió muy educadamente y nos explicó toda la masía, y el contacto con ella pre visita y post visita ha sido facilísimo y excepcional.

100% recomendable
05 julio 2023 11:39
Cada any compartim un cap de setmana amb tota la família. Som un grup molt nombrós amb persones de totes les edats.
Sempre és un repte trobar la casa adequada i per fi l’hem trobada! Situació immillorable aprop de tot, habitacions dobles amb bany, habitació amb lliteres pels nens, cuina i menjador immensos, menjador al porxo, zona de barbacaoes, piscina espectacular… la zona ajardinada preciosa i cuidadíssima! No podíem haver estat millor. Ja hem realitzat la reserva per l’any que ve! Gràcies per tot!
29 junio 2023 18:37
La casa es espectacular. El espacio exterior y la piscina de 10.
La cocina está super equipada. No falta un detalle.
07 junio 2023 16:33
Fuimos Toda la família y hemos estado Genial!
La casa tiene todo lo que puedas necesitar y mas! Todo esta muy bien equipada, cocina completisima, habitacions muy cuidada y limpias.
El porche genial para poder estar todos y la piscina. Un 10!
Recomendable 100x100!
30 marzo 2023 0:27
Una masia rural preciosa.
Con una ubicación muy buena.
Y con todas las comodidades
14 marzo 2023 11:40
És una pasada de casa. Molt espai a l’aire lliure, barbacoa i una zona infantil molt gran.
Mooolt recomenable!
11 marzo 2023 17:14
Can Csteura es una Masia expectacular tant els serveis com el terreny on esta ubicada i amb un gust maravillos es idonea per tot allo que es vulgui celebrar
Moltes felicitats i gracies per deixar-la compartir
Montserrat
23 febrero 2023 17:22
Hemos pasado un fin de semana espectacular! Hemos ido 7 familias con niños y hemos estado de fábula. Una casa estupenda con baño en cada habitación y una habitación con literas para niños.
Todas las comodidades posibles y no le falta ningún detalle. Está completamente equipada.
Los dueños muy atentos y amables.
Seguro k repetiremos!
26 enero 2023 4:09
M'han fet una festa sorpresa de cumple, i hem quedat encantats, una casa amb molt de gust, tots els detalls, súper neta, per passar un dies, l'entorn espectacular, vaja un 10, molt recomanable, tot molt ampli, amb jocs infantils i no tan infantils, habitacions grans i amb wc, estances grans, per celebracions, cuina molt gran
20 enero 2023 5:49
Cap de setmana fantàstic amb amics amb la canalla i una mascota. De bon començament ens va atendre l'Anna amb un tracte molt amable, àgil i donant tota la informació i facilitats. Al moment de gestionar l'entrada i distribuir les habitacions i afegir altres serveis (llenya i paeller) va ser especialment àgil i ràpida. El servei de 10.
La casa és gran, molt ben arreglada (no és de luxe) i molt ben equipada especialment quant al parament de la llar. Per les dates només vàrem poder gaudir de la piscina com a solàrium però té molt bona pinta. Tot i que la ubicació pot no semblar del tot convenient, vàrem estar molt tranquils i sense cap mena de molèstia ni soroll i des de la mateixa casa vàrem poder fer excursions al voltant del poble. Es un bon lloc tant per fer excursions a peu (i amb canalla), sortides en bici de carretera, gravel o MTB així com per córrer o fer trail (per pistes i corriols no massa costeruts).
Una experiència totalment recomanable que segur que repetirem amb més calor per poder gaudir de la piscina.
12 enero 2023 8:58
L'espai és increible. Tant exterior com interior. Molt ben equipada, cuidada, neta, etc. A més esta ben comunicada i amb el supermercat a 2'. He passat mil cops per davant i he vist com anava creixent. Ara que se com es per dintre, es que es una autèntica meravella.
26 noviembre 2022 23:39
Pasamos un fin de semana perfecto. Alquilamos la casa un fin de semana para celebrar un cumpleaños y la verdad que la casa es magnifica. Espacios amplios y adaptados para organizar actividades. Exteriores bien cuidados y la zona de la piscina increíble. Si que es cierto que echamos en falta un baño común, para no tener que entrar en la habitación de nadie, es lo único negativo que encontramos. El trato con los propietarios es muy bueno, contestan rápido y intentan ayudarte en lo posible.
19 septiembre 2022 4:12
La casa y las habitaciones muy bonitas y muy bien equipadas. Pasamos unos magníficos días en familia (16). El jardín, la piscina, la barbacoa.todo muy bien cuidado y adecuado para ir con niños. Recomendable.
07 abril 2022 19:36
La casa está perfectamente cuidada y equipada para alojarse en ella. No falta de nada para tener una fantástica estancia en ella. El trato con Anna, la propietaria, es fantástico: facilidades en todo y rapidez en la respuesta. Sin duda, volveremos!
19 enero 2022 3:04
Fuimos a pasar el fin de semana con mi grupo de amigos (24 personas) para celebrar mi cumpleaños y nos encantó. Las habitaciones tienen mucho encanto y tienes termostato en cada habitación para regular la temperatura a tu gusto. No nos faltó de nada, repetiremos seguro!
16 diciembre 2021 8:21
Tot Fantàstic!
Hi vem anar un grup amb uns 14 adults i 10 nens i hi vem estar molt bé! La casa es espectacular, les habitacions grans i totes amb lavabo en-suite. Els espais comuns són espaiosos per grans dinars i sopars i l'espai exterior i de barbacoa molt agradable per als nens.
Haurem de tornar-hi a l'estiu per disfrutar també de la piscina!
14 diciembre 2021 17:29
Hemos estado dis dias en familia, despes de pasar un verano de mutcho trabajo, un lugar muy vonito y la masia muy bien cuydada y comoda, espero repetiremos pronto ya que emos disfrutado mutcho toda la familia. Un abrazo de toda la mamilia Rigat. Y muchas gracias
15 noviembre 2021 21:50
Fantàstica! No puc dir res més que bones coses. Cap de setmana que no oblidarem! Serà difícil de igualar una casa com aquesta la veritat. La recomano 100x100!
01 noviembre 2021 11:31
Hem passat dos nits amb la familía i la casa no podía ser millor. Té un estil rustic molt bunic, cada habitació té el seu lavabo, hi ha moltes zones comunes, i un graaan jardí amb piscina i zona de barbacoa, on també vam fer una paella. Està molt aprop del poble i dels supermercats. Sens dubte repetirem!

Escribe una reseña



Calificación general: