28 diciembre 2022 4:36
No hi ha paraules per descriure aquesta espectacular casa rural. Bé més que casa és una fantàstica masia-castell totalment restaurada que en transportaxsl segle XVI amb tots els detalls de pedra i mobiliari, però amb les comoditats del segle XXI.totes les habitacions amb bany i dutxa. Àmplies sales i espais comuns per sales estar, menjadors, cuines, sales de joc i una zona enorme acondicionada per fer carns a la brasa, paelles, pizzes, amb taules per 30 persones a sol i serena, a rese, etc. Disposa de 3 neveres 3 congeladors, rentadora, secadora, planxa, cafeteres de filtre , nespresso, Dolce gusto, etc. Amplia piscina, àmplia zona de jocs infantils i aparcament. Adaptada la planta baixa per persones amb mobilitat reduïda. Una sola paraula ESPECTACULAR!
18 diciembre 2022 12:19
Hem tingut l'oportunitat de llogar la masia de Can Jaques aquest novembre per una trobada familiar d'unes vint persones. L'allotjament ha estat perfecte per l'ocasió. Ens hem trobat còmodes tant a les habitacions com als espais comuns. La masia té molt d'encant i els seus racons es presten fàcilment a la fotografia. Tant l'arquitectura tradicional com el mobiliari antic es mantenen en un estat de conservació immillorable. Al voltant de la masia s'hi poden trobar un ventall de racons a l'aire lliure per seure i passar l'estona. A poca distància també hi ha un parc infantil pels més petits i una zona d'herba natural amb equipament per jugar a futbol i tenis taula. La masia és realment bonica per dins i per fora. Passar-hi uns dies en família i gaudir d'aquest entorn únic ha estat una experiència inoblidable.

Estem especialment agraïts a en Jordi, que tant les setmanes prèvies al check-in, com al llarg de l'estada ha estat a la nostra disposició per qualsevol qüestió i ens ha atès amb molta amabilitat.
01 diciembre 2022 16:56
No he anat mai aquesta casa rural pero i paso molt sovint i es veu molt xula de ben segur que esta força be. Un lloc ideal si t'agrada el bosc i la natura, excursions etc. A mes a mes aquesta zona de La Selva es molt raro que hi fagi vent esta molt protegida d'aquets i a l'hivern encara que de bon mati pogui glaça i fagi fred quan surt el solet s'esta tant be que quan surts a caminar ho pots fe fins i tot en maniga curta.
20 noviembre 2022 4:39
Casa increíble, lugar increíble, anfitrión increíble.

En realidad no necesita muchas más palabras ya que nuestra estancia en Can Jaques fue simplemente perfecta. Muchas gracias a Jordi por acogernos y cuidarnos. ¡Definitivamente vamos a volver!
15 noviembre 2022 16:31
Una verdadera joia de masía, reformada recientemente con muy buen gusto y muy bien preparada para grupos grandes de todo tipo, incluídos los con niños. Las instalaciones son comodísimas y hay mucho espacio, en un entorno rural rodeado de bosques y con total privacidad. Muy buen contacto con la propiedad, que además son majísimos. ¡Esperamos poder volver!

Escribe una reseña



Calificación general: