19 marzo 2024 5:29
Un lugar genial para desconectar de todo. Disponen de varios edificios en los cuales albergarse.
El lugar es perfecto en medio de la naturaleza y con muchas actividades para realizar. Disponen de muchos animales para ver, así como también de piscina.
La atención es cercana y profesional.
Totalmente recomendable.
17 diciembre 2023 11:57
Un sitio muy bonito y tranquilo pasamos la noche buena y estuvo muy bien la propietaria estupenda nos ayudó en todo lo que necesitamos
01 noviembre 2023 5:02
Un lugar maravilloso con muchos animales, especialmente agradable para familias con niños. Las casas han sido restauradas y mantenidas con mucho cariño. Laura estuvo allí para ayudarnos y aconsejarnos. Extrañamos a Roc, Baldufa y Aurora, que todas las tardes y mañanas dejaban oír su aaaah en nuestra terraza. ¡volveremos!
01 agosto 2023 4:33
Un sitio especial. Perfecto para desconectar. Disfrutar de la tranquilidad del campo a escasos minutos de la playa
29 julio 2023 16:00
He conegut Can Llorens com a convidat d'un casament i he observat. Vella masia recuperada amb gust, plena de detalls, mobles i objectes que recorden la vida rural del nostre país. Molta tranquil·litat pels hostes que poden gaudir de tres diferents estances ben equipades, amb varies habitacions, així com el pati interior (barbacoa inclosa), el jardí exterior i un recinte amb animals autòctons. La proximitat amb Llagostera facilita les compres habituals. Piscina disponible per qui tingui mandra de desplaçar-se a la platja. Recomanable.
29 junio 2023 9:19
Vaig fer-li una festa sorpresa al meu home i la veritat que va anar genial, el lloc i l'espai era el que buscava, erem un grup de 40 persones. La propietaria la Laura va ser molt amable en tot moment, vam llogar l'espai, l'únic inconvenient va ser la pluja pel matí però va ser un dia fantàstic! Gràcies
Octubre 2022
12 diciembre 2022 12:42
N'hem sortit encantades. La casa rural i l'habitació on ens vàrem quedar, molt acollidora, i un valor afegit tenir i gaudir dels rucs, les ovelles i les gallines. Gratament contentes per la gran hospitalitat de la Laura. Repetirem.
16 octubre 2022 12:51
Aquest cap de setmana hem estat a can Llorens i ha estat una experiència súper.
8 famílies i en total 24 persones em estat molt comodes. Cada família tenia una habitació amb bany i dutxa particular. I l’entorn molt ben cuidat.
14 julio 2022 8:11
Hemos alquilado las 4 casas para celebrar nuestra boda con amigos. 40 personas a dormir!
Todo absolutamente perfecto. Las habitaciones impecables y el entorno una maravilla.
Todos los espacios del complejo están muy cuidados y la piscina, aunque no sea muy grande, os aseguro que cumple su cometido a la perfección.
El trato con Laura es inmejorable. Siempre disponible para cualquier consulta y ayudando a colocar las cosas tal y como queríamos.
Sin duda si queréis un entorno precioso para celebrar cualquier evento Can Llorens es perfecto.
Si queréis ir con la familia también, hay burros, gallinas y ovejas que van a hacer las delicias de los más pequeños.
Gracias Laura por ayudarnos a hacer realidad nuestro día especial.
Sin duda volveremos en nuestro primer aniversario!
07 junio 2022 3:00
Casa bonita, muy equipada y con un entorno rural precioso. Todas las habitaciones equipadas con baño y, además nos proporcionó toallas y sábanas para todos. Laura tuvo un trato muy cercano con nosotros y fue muy amable de responder con gran rapidez cualquier duda que tuvimos durante la estancia. Volveremos sin duda!
22 abril 2022 13:35
Hemos celebrado aniversario con amigos y es ideal siempre y cuando se respete el volumen de la música en el exterior. Nos ha gustado mucho, repetiremos!
14 enero 2022 13:25
Una casa molt ben equipada i molt acollidora. No li falta de res.
La ubicació es excel·lent amb bones excursions per fer.
Tot perfecte per anar en grup.
14 enero 2022 5:17
Para desconectar y relajarse dando paseos por el campo. La casa está equipada y es confortable. Fuimos un grupo de familias, 20 personas y estuvimos genial. Repetiremos sin duda.
06 noviembre 2021 10:22
La meva experiència amb Can Llorens ha estat molt decepcionant. Ja que després d’haver reservat i pagat els 300 eu de la paga i senyal, a una setmana de gaudir del cap de setmana, ens deixen tirats. Vaig enviar un washapp preguntant si el divendres podríem entrar una mica mes aviat. La resposta de la persona que porta la casa va ser que, per error havia anotat la data malament i que tenia la casa ocupada. M’oferia dos opcions, canvi de data o ens buscava altre allotjament. No m’ho podia creure, li vaig dir que nosaltres havíem reservat primer, però ella em va dir que els q venien eren estrangers i havien agafat tota la setmana. Som una família gran 7 adults, 6 nens, un bebè, i un gos. A més un dels adults te mobilitat reduïda. Canvi de data era impossible, ja que per diversos motius, era l’únic cap de setmana q ens podíem reunir tots i Trobar una casa que reunís tots els requisits a una setmana vista i amb granja (fundamental pels nens) impossible. La persona que porta la casa es va limitar a enviar un únic allotjament rural, evidentment sense granja. L’alternativa evidentment no ens va agradar així que la seva resposta va ser, doncs us torno els diners. Ni tan sols hem va agafar el telèfon, tot per whassap al·legant que estava fora i no podia parlar. Ens va tornar els diners i apa, que us vagi bé. És la primera vegada que em trobo amb algo així, i la primera vegada que faig un comentari negatiu a un establiment rural.
12 octubre 2021 8:26
La semana pasada, el Sábado concretamente, celebré mi cincuenta cumpleaños en Can LLorens. Solo tengo palabras de agradecimiento para Laura y Marti por su hospitalidad, por cuidarlo todo y cuidarme tanto. El entorno es mágico, la casa maravillosa, las habitaciones impecables, todo cuidado hasta el último detalle. Marti nos cocino una paella para unos 40 comensales y a día de hoy aún sigo recibiendo mensajes de mis amigos asegurando que es de las mejores que han comido en su vida y felicitándome por la elección del lugar. Ese jardín entre murallas de piedra no tiene precio! Repetiremos seguro y os la recomiendo a cualquiera que quiera realizar una celebración o tan solo pasar unos días en un entorno de paz y tranquilidad. Gracias Laura y Marti.
29 septiembre 2021 11:58
Ya estuvimos el año pasado y fue genialcon los niños! Estuvieron con los animales, cogieron huevos, dieron de mamar a una oveja, con los burros.y este año se ve que ha hecho reformas porque tiene toda la parte exterior bien iluminada. El año que viene repetimos
19 abril 2021 16:34
Lloc ideal per colles o famílies, animals, camins propers, natura, etc. Casa molt ben equipada i acollidora.
30 marzo 2021 9:20
Cap de setmana fantàstic en mig de la natura. La casa perfecta amb tot el necessari per gaudir amb amics o família. Merci per tot Laura.
16 octubre 2020 16:28
Molt decebuts de l estada i del tracte de la responsable.
Equipaments de la casa insuficients i molt precaris, res a veure el que posa a la web.
Gens recomanable!
14 octubre 2020 6:55
Les fotos són molt diferents a la realitat, posa que hi ha aire condicionat i no és cert, fa molta calor. La propietària entrava a la casa quan volia i sense avisar i els veïns tenien accés també a les nostres habitacions. L’hora d’arribada tampoc ens la van respectar.
03 octubre 2020 17:04
Un lloc molt tranquil i agradable. Totes les habitacions tenien bany privat, cosa que s'agraeix molt. La piscina genial per fer un bany. Anàvem amb una persona discapacitada i la
propietaria molt amable ens va ajudar amb totes les facilitats perquè s'hi trobés bé. Molt experiència repetirem segur!
03 octubre 2020 14:27
Masia muy comoda con un baño en cada habitación. El entorno muy rural. Trato excelente! Volveremos seguro
06 septiembre 2020 16:24
No hem tingut una estada favorable! Ens va faltar material, no hi ha aire condicionat molta calor! La propietària entrava sense avisar i els veïns podien exercir dins la casa.no tornarem
07 febrero 2020 7:48
Ideal per anar-hi en família o per fer-hi celebracions. Vam tornar-hi fa poc per celebrar els 50 anys d'un amic i tot van ser facilitats. Totes les habitacions són espaioses i tenen lavabo i dutxa. Hi tornarem segur!
02 febrero 2020 8:23
Buscábamos tranquilidad, para nuestras jornadas profesionales de Team Building, en un entorno especial. Llegamos a mirar hasta veinticinco casas rurales. Contáctamos con Laura, y todo fueron facilidades. Su atención, el cuidado de los pequeños detalles y el cariño con que nos explicaba sus nuevos proyectos, nos cautivó. Preciosa casa, muy amplía, muy cómoda y con mil rincones llenos de historia. Entorno perfecto. Bonito recuerdo. Volveremos.
24 enero 2020 14:26
Un lloc molt recomenable, no només pel seu maravellós entorn i una estança d’alló més acollidora, sino sobre pel seu tracte personal
28 septiembre 2018 15:38
Lloc ideal per celebrar aniversaris o altres events festius, com també per gaudir en família o amics. Tenen un gran jardí i piscina ideal per utilitzar-la amb els més petits.
01 septiembre 2018 12:02
Excelentes instalaciones, lastima que este plagado de gatos aunque entiendo que son mejores los gatos que las ratas (no vimos ni una)
26 diciembre 2017 17:45
Un lugar acogedor, con encanto especial.
Estuvimos un grupo de amigos y todo perfecto, la casa tiene todo lo necesario, cuidado al mínimo detalle, cada habitación con su baño, toallas para cada uno, camas cómodas, un barbacoa fuera, salimos todos encantados, y la dueña super amable, vamos, súper recomendable.
26 diciembre 2017 5:59
We have just had our biannual European family reunion of 28 people at Can Llorens this past weekend. It's spacious, decorated with only the necessary so nothing really that children can break, clean and has an industrial dishwasher which was great. And a lot of space. Everyone wants to repeat and that says it all. Thank you Laura!
09 octubre 2017 18:39
Se respira tranquilidad, casa con todo lo necesario para pasar unas vacaciones, cerca de Girona, Costa Brava, la Garrotxa, Peratallada.

Escribe una reseña



Calificación general: