11 septiembre 2023 22:23
Cuina catalana de sempre, com avans. Qualitat i bon servei. Si busque-ho cuina moderna de diseño no ho és. Molt ben elaborat i servit.
11 septiembre 2023 10:33
Boníssim igual que sempre, anàvem a l'antic Ca Maricanes i hem tornat al nou obert fa 6 anys i el temps no ha passat
continuen cuinant els mateixos plats de cuina empordanesa amb molt d'amor, a destacar la escudella, brutal!
Tracte amable i molt familiar et sents com si estigueres menjant a casa d'uns amics
recomanat 100%
24 agosto 2023 4:12
Molt malament, ens vam sentir estafats.
Una tomata de l'hort q no tenia gust a res, un vi en una gerra, dolent q ni sabíem de quina procedència era i un preu molt exagerat per una espatlla de xai.
Mai més.
17 agosto 2023 12:12
Cada año es nuestro lugar de encuentro con nuestros amigos.
Gracias por vuestra familiar amabilidad y por hacernos sentir igual que si estuviéramos en nuestra casa.
Ni qué decir que la comida, igual que siempre, excelente!
Besos Mercè!
28 julio 2023 8:58
Un bonic restaurant amagat a Vilajüiga. Tracte molt amable i uns guisats molt bons. Tornarem segur!
25 junio 2023 21:01
Vistes les altres resenyes, sembla clar que no varem encertar el dia. Els plats eran reescalfats amb poc encert. El preu massa alt per el que ens varen donar. Atencio i local agradables. No ho recomanaria.
25 junio 2023 17:55
Muy bueno. Comida típica catalana. Masia muy bonita de piedra. Hemos vuelto y genial como siempre.
25 junio 2023 9:47
Un buen restaurante familiar con buena comida y servicio. Tradición catalana. Si te gusta la cocina local, este es tu lugar. No saldrás con hambre. Tienes que pedir la "escudella" si te gusta comer con cuchara y puedes repetir. Recomendado.
16 abril 2023 11:08
Cocina casera tradicional, pero es que además está buenísimo! Es un lugar que no puede faltar si visitas L, Empordà. Personalmente hace más de 10 años que voy a comer pero mi mujer come allí desde pequeña y sabe igual que siempre, es lo mejor. Recetas que pasan de padres a hijos y son capaces de mantener el nivel durante décadas, tiene mucho mérito. Mi más sincera felicitación, uno de mis lugares favoritos.
Por otro lado el ambiente es especial, te sientes como en casa de tu abuela comiendo sus mejores platillos.
12 marzo 2023 7:24
Restaurante de comida tradicional, está todo muy elaborado. El pato con olivas está buenísimo. El trato mut amable y el local muy acogedor y romántico.
10 marzo 2023 23:37
Restaurant tradicional i molt familiar amb productes d’alta qualitat i proximitat, molt casolà. Amb la Simone al capdavant d la cuina, la Mercé, la Francina i la Miriam. Tot un plaer el menjar i la companyia
08 marzo 2023 14:27
Excelente restaurante de cocina catalana. Fuimos recomendados y nos vamos con ganas de volver. Felicidades!
07 febrero 2023 16:15
Comida exquisita. Soy celiaca y he tenido opciones para comer muy bien.
Teníamos reservado avisando que había una persona celiaca y disponían de pan apto para celíaco que es uno de los mejores que he comido. (por no decir el mejor)
Personal atento agradable. Rápidos
22 enero 2023 0:42
Lloc molt familiar amb menjar molt ben cuinat. Per mi, un punt car pel servei donat. Vaig demà un coulant i era un minicoulant; pel preu que costava, va ser una broma de mal gust.
21 enero 2023 9:23
Calidad, atención y buen humor califican este restaurante familiar. Hemos pasado un excelente momento
Volveremos seguro. Gracias Mercé a David y a todo el equipo. No cambiéis!
04 enero 2023 7:08
Han sido casi 10 años los que hemos tenido que esperar para disfrutar de nuevo de esta Catedral de la comida catalana en Vilajuïga.

Cómo siempre la Escudella y la carn d´olla están para llorar, pero no dejéis de probar la Cuixa de Xai.
06 diciembre 2022 7:39
La millor escudella i carn d’ olla, be…. I moltes coses més. Menjar cassolà inmillorable. Com a casa!
05 diciembre 2022 13:21
Restaurant amb encant, ambient familiar i molt atents a taula. Recomanu la espatlla de xai.exquisit! Repetirem segur.
15 noviembre 2022 13:14
Molt recomanable! Tant el menjar com el servei, molt familiar i producte de qualitat, hi tornem segur.
13 noviembre 2022 14:47
Si queréis comida casolana "com deu mana", no os lo podéis perder.
La galta de vedella, simplemente.espectacular.
El próximo día iré a por los canelones de carn rostida.
Trato, cernano, amable y simpático.
Palabrita del niño Jesús, que volveremos.
11 noviembre 2022 14:08
Restaurant d'una família de Vilajuïga de tota la vida amb una cuina tradicional catalana feta amb molt d'amor. El local és una antiga casa pairal que es conserva molt bé! Molt recomanat el peu de porc i els cargols! Les gràciespostres Moltestambe eataven molt bones, es nota que ho fan tot a casa amb bons productes! De 10! Hi tornarem!
03 noviembre 2022 3:45
Un lugar muy bonito y la calidad/precio estupenda! Sin duda comida de casa y con mucho sabor. La atención inmejorable, repetiremos la próxima vez que estemos de viaje por la zona.
30 octubre 2022 17:18
Si vols gaudir de cuina casolana a l’Empordà, no busquis més, aquest es el teu lloc. Ens hem sentit com a casa, L’escudella de l’avia impressionant i la galta de vadella també, altres cops hem menjat espatlla de xai i he de dir que per mi es de les millor que he menjat mai. Personal molt atent, recomano reservar.
07 octubre 2022 1:23
Not very good price quality relation. The duck was dry and bland.
However the service was attentive and kind.
22 agosto 2022 22:44
Menjador acollidor, la propietaria molt agradable explican els plats.el menjar es correcta pero res del altre mon.preu elevat.
Lo millor el tomaquet i la crema catalana.
28 mayo 2022 19:38
Para mí ha sido como volver 20 años atrás e ir a comer a casa de la abuela. Muy recomendable la escudella y la carn d'olla, y los caracoles.

Ya tengo nuevo restaurante favorito en el Alt Empordá.
14 mayo 2022 4:49
Només traspassar l'arcada de la porta d'entrada ja endevines que et trobes en un restaurant d'autèntica cuina catalana. La rebuda franca i amable, el menjador rústic de volta catalana i decorat amb diferents elements tradicionals. A l'hora de prendre nota unes anxoves, els cargols o uns embotits, juntament amb un vi per regar els aliments, són un bon començament. Tot i tenir carns a la brasa, agraeixen t'hagis decidit per algun dels seus plats de cassola i amb ells recordes aquells guisats de xup xup fets amb afecte i sense presses. Les quantitats brutals que faran impossible et quedis amb gana. L'escudella i carn d'olla amb tot el que ha de tenir per ser autèntica i difícilment hi hagi un altre lloc que la faci igual de bona.
Arriben les postres i ja estàs dubtant en si demanar-les, decideixes fer-ho i no te'n penedeixes.
Juntament amb els cafès demanes la nota de caixa i descobreixes que el preu és el just per a la qualitat, la quantitat i el tracte rebut.
En resum: Excel·lent restaurant per als amants de la qualitat en abundància i enemics de les moltes estrelles amb nom de pneumàtic.
01 mayo 2022 21:04
Excelente comida. Guisados buenisimos, comida autentica, escudella espectacular, servicio familiar, simpatico y cálido. Solo les falta un poco mas de oferta de vino, pero los que tienen tambien buenisimos!
Nosotros volveremos seguro. Es una apuesta segura.
28 marzo 2022 10:01
Siempre que voy comemos de primera calidad y en abundancia. El trato es muy familiar y agradable, Te asesoran si no sabes qué comer. La espalda y la pierna de cordero són impresionantes y los guisos están para mojar pan.calidad y precio super recomendable. Un sitio dónde hay qué ir si visitas la zona del Alt Empordà.
Si es cierto que no hay comida vegetariana o vegana pero siempre hay una alternativa qué te puedan ofrecer.
Repetiremos seguro ya que nos gusta mucho hablar con Simone, la propietaria y cocinera de éste emblemático restaurante juntamente con Mercè y el resto de trabajadores, todos familiares.
07 febrero 2022 13:23
Can Maricanes. Una masia/restaurant que es troba al mig de Vilajüiga (Alt Empordà) i d'ambient rustic i molt familiar. Ofereix una cuina catalana de receptes empordaneses desde 1972. Servei i tracte cordial i agradable.
Relació qualitat/preu molt bona.
Jo he estat a dinar moltes vegades, i seguiré repetint la experiència. Gràcies per ser-hi.
29 enero 2022 4:21
Un d'aquells restaurants que et fa recança puntuar alt per por que la següent vegada que vulguis reservar et costi trobar lloc. Si no t'ho coneixes difícilment el trobaràs. Els plats són de la cuina de l'àvia. Les racions abundoses. El personal et fa sentir com si fossis de la família. El vi de la casa, de la cooperativa de Vilajuïga, l'únic millorable.
19 diciembre 2021 3:52
Eramos 4 personas. Por poco no nos quedamos porque, a pesar de haber reservado una mesa, nos han dicho que tenían mucho trabajo y mejor que nos fuéramos. Por suerte nos hemos quedado. Hoy he comido la mejor escudella. He repetido 3 veces. Que buena! La mejor de mi vida. Los espárragos perfectos, con su ensalada. Vino de la cooperativa excelente. El agua de Vilajuïga es única.
Galtas de ternera excelentes. El pollo con cigalas imposible de mejorar. El pan increíble. La manzana rellena ojo porque estará buena pero a mí que no me la traigan de postre (lleva carne)
Para mí es el mejor lugar calidad-precio que conozco. Espero que sigan aquí mucho tiempo. Quedan muy pocos lugares de cocina auténtica.
Después del estrés inicial, ha sido un placer el trato tan familiar.
Gracias por esta experiencia Mercè, Josep Maria i la cuinera principal a qui no li recordem el nom.
06 mayo 2021 18:43
Menjar de molt bona qualitat, bona quantitat i són molt bona gent. Els pollastres amb escamarlans genials.
02 mayo 2021 17:23
Très bonne ambiance, la serveuse est adorable, le decor est de style rustique avec voûtes. Une cuisine traditionnelle et délicieuse. Ne pas hésiter à prendre l épaule d, agneau savoureuse.mmm!
19 marzo 2021 10:14
Menjar casolà exquisit amb un tracte familiar excel·lent. Et sentiràs millo que a casa. És el millor secret guardat de l'Alt Empordà.
07 febrero 2021 18:12
Pots menjar-hi altres coses, però l'escodella i carn d'olla es bonissima, cuinada amb el mètode tradicional i amb hores de cocció, per que tots els gustos apareguin al plat.
09 enero 2020 17:42
Muy buen lugar donde comer comida casera.
Calidad precio increíble!
Trato personal muy bueno, muy cercanos en todo momento muy atentos a que no nos faltará de nada.
Volveremos a repetir seguro
31 diciembre 2019 7:23
Cocina tradicional, de la de verdad, platos hechos con mucho cariño, comedor de antaño, acogedor, precioso,
es como transportarse al pasado
felicidades al equipo, buena gente, lo recomiendo
24 diciembre 2019 16:00
Fantàstic restaurant familiar, cuina casolana de qualitat i en cantitat! Espectacular el flan de café. Molt bon servei i tracte proper, et fan sentir com a casa!
20 diciembre 2019 17:15
Sense paraules. L' escudella i carn d'olla son de luxe, però tot el que hi havia a la taula també va estar molt ben valorat pels companys. Amabilitat i molt bon servei en una masia molt maca amb interiors molt ben decorats. Tornarem ben aviat.
06 diciembre 2019 12:54
Restaurant familiar que et fan sentir com si fos casa teva. El menjar casolà i aquesta escudella que m'ha fet tornar a recordar l'infància a casa de ma iaia, per rematar el postre crema casolana bonissim.
Un lloc que sens dubte repetirem.
Gracies per la vostre amabilitat i dedicació amb els clients.
08 julio 2019 20:58
Este Restaurante es mítico, y ya es la tercera generación que lo dirige. El plato estrella es "l'a esculla i carn d'olla ". Maravilloso. Hecho con mucho cariño y como se hacía antiguamente.
De igual manera el bacalao y el cordero. Tienes que pedir reserva. Yo los conozco desde que me llevaban mis padres de pequeña, y mantienen su esencia.
Puedes visitar el Monasterio de Sant Pere de Rodes y después cenar en Can Maricanes.
29 junio 2019 14:57
Escudella i carn d'olla tot l'any a la casa pairal. Restaurant familiar molt acollidor. Carta senzilla i plats amb contingut.
27 junio 2019 19:32
Cher pour un repas très simple.
25 euros par personne pour un bouillon a la crème et aux pâtes et une épaule d'agneau bonne mais seulement accompagnée de quelques frites même pas maison. Ni légumes, ni crudité.
Tout cela était pour autant recommandé avec insistance par la patronne.
Il y a pire mais on en sort quand meme avec un arrière goût désagréable d'attrape touriste.
23 junio 2019 1:44
Cocina tipica de L'alt empordà. Todo exquisito. Negocio familiar.son TODOS super amables y atentos
22 junio 2019 1:08
Es menja molt bé, son molt atents i a Vilajuïga hi ha un celler molt interessant amb venda al públic.
09 junio 2019 19:25
Escuella espectacular, xai espectacular, cargols espectacular, all I oli de verdad, todo genial¡
25 mayo 2019 14:21
Bona Ralacio amb la gent i Cuina de molt bona Qualitat.son un Sol da Guapos i simpàtics. Preu calitat Bona
20 mayo 2019 14:52
Cocina catalana tradicional excelente. No te pierdas la escudella. El servicio es excelente. El aparcamiento es facil en la calle. Sigue despues las intrucciones del maps para llegar. Queda un poco escondido
06 mayo 2019 2:16
Un bon restaurant de cuina casolana. No deixeu de probar l'escudella. Cuina de la iaia de tota la vida en un ambient de casa pairal. Preus raonables 6-8€ primers i 12-15€ segons i quantitats abundants
13 febrero 2019 12:56
Le repas nous a semblé bon, mais mon mari et moi avons été dérangés des intestins un peu après le repas.
Le prix du repas n'est pas donné!
01 febrero 2019 0:48
Lloc molt agradable, els propietaris donen un servei excel·lent i el menjar és tot boníssim dins d'una cuina amb experiència!
01 diciembre 2018 9:31
Experiencia repetida, no es la primera vegada, plats de qualitat, desde l'escudella i carn d'olla fins als guisats i postres tipics de l'empordà.
15 noviembre 2018 21:49
Tracte excel·lent. Agradables i amables, no empalagosos. Bona relació qualitat - preu. Menjar casolà.

Escribe una reseña



Calificación general: